Vendégkönyv

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Nevem, e-mail címem és vendég véleményem megadásával hozzájárulok adataim rögzítéséhez és a www.wellnesshotelgyula.hu weboldalon történő megjelenítéséhez.
 
Vendégkönyv bejegyzések

 • B. család
  2011. 04. 03. 17:35
  Köszönjük szépen a szép hétvégét. Nagyon kedves volt a saját aláírásukkal ellátott pár sor amit kaptunk „első” vendégként!
  Be kell, hogy valljam hogy egy kicsit nosztalgiáztam is – igaz új környezetben – hiszen gyermek koromban majdnem minden szilvesztert itt töltöttem édesanyámmal. Remélem nemsokára ő is olvassa ezeket a sorokat, s együtt is eljövünk újra…

  B. család
 • Ágota és Marcsi
  2011. 04. 03. 16:43
  Nagyon köszönjük a sok figyelmességet, amivel hozzájárultak a jó érzésünkhöz! Mindennel meg voltunk elégedve. Külön dicséret a szálloda design-ért.
  További sok sikert és elégedett vendégeket.

  Ágota és Marcsi
 • G.László és dr. P. Éva
  2011. 04. 03. 14:21
  Nagy élmény volt „első” vendégnek lenni ebben a mesés szállodában. A design nagyon szép, tökéletes, a harmónia igazi wellness élményt nyújt! A személyzet nagyon kedves, és az első vendégeknek adott ajándék igazi meglepetés volt.
  Sok vendéget, sok sikert kívánunk!

  G.László és dr. P. Éva – Érdről
 • R. Gergely
  2011. 04. 03. 11:20
  Nagyon jól éreztük magunkat itt ezen a hétvégén. Nagyon elégedettek voltunk a gyönyörű, új szállodával és az itt kapott ellátással. Köszönjük a kitüntetett figyelmet, amiben részünk lehetett. A reggeli a legjobb volt, amit eddig szállodában kaptunk. Reméljük hogy ez a lelkesedés és minden egyéb kitart a jövőben is.
  Sok sikert kívánunk! Vissza fogunk térni Önökhöz!

  R. Gergely
 • B. Judit
  2011. 04. 03. 00:00
  Sok szállodában jártam, mivel nagyon sokat utazok, a szolgáltatás nagyon jó! Különösen meg kell dicsérnem a személyzetet, és sok sikert és szerencsét kívánok a jövőbeni munkában is.
  Maradjon ilyen a szolgáltatás a jövőben is, és akkor sok vendég vissza fog térni Önökhöz biztosan!

  B. Judit – Újvidék
 • K. család
  2011. 04. 02. 09:36
  Sok szállodában jártunk már, exclusivabb lehet hogy volt, de ilyen bájos, kedves kiszolgálásban még nem volt részünk! Sorolhatnám a tisztaságot, a precízséget, minden szépségét a szállónak, de akkor ez a kis könyv nem lenne elegendő! Egy biztos, hogy mi is és a családunk is visszatérünk ide, hisz Gyula is aranyos és gyönyörű!
  Nagyon kedves a személyzet!
  Örülünk, hogy itt lehettünk

  K. család
 • G. László és Rita
  2011. 04. 02. 00:00
  A szálloda nagyon szép!
  Külön dicsérendő a burkolatok minősége, esztétikája. Kívánjuk és reméljük, hogy a szolgáltatás színvonala marad olyan, mint amit most tapasztaltunk! Sok sikert és eredményes üzemeltetést kívánunk!

  G. László és Rita
 • Árgyelán család
  0000. 00. 00. 00:00
  Ballagási ünnepségünket itt tartottuk a "Büfé Étteremben". Nagyon jó volt megismerni az itteni kiszolgálást, ételeket, minden kifogástalan volt. Nagyon kedvesek voltak ahogyan már a recepción fogadtak minket, és a felszolgálókat nagyon imádtuk. Csodálatos és felejthetetlen színvonalas itt minden!

Akciós Ajánlatok

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön elsőként szállodánk ajánlatairól, akcióiról, legyen Ön is azok között, akiket az elsők között tájékoztatunk a hotel aktualitásairól, változásairól, időszakos nyereményjátékainkról.