MENÜ
Gyakornoki program
Szobafoglalás: 06 66 463 522
HU / EN / RO
Ajánlatkérés
Gyakornoki program

Vendégkönyv

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Nevem, e-mail címem és vendég véleményem megadásával hozzájárulok adataim rögzítéséhez és a www.wellnesshotelgyula.hu weboldalon történő megjelenítéséhez.

Az adatvédelmi szabályzatot megismertem és elfogadom.

Vendégkönyv bejegyzések

 • F. házaspár
  2011. 06. 24. 16:40
  Nyugdíjasok és lisztérzékenyek vagyunk. Sok szállodában megfordultunk már. Elmondhatjuk, hogy Önöket a szívünkben első helyen megőrizzük. Gyönyörű a szálloda és kifogástalan a vendéglátás. Köszönjük, hogy a betegségünkből adódó plusz feladatokat is vállalták. Itt első sorban Farkas Gézára gondolunk.
  További sok sikert kívánunk a munkájukhoz. Köszönünk mindent.
 • O. Beáta
  2011. 06. 18. 20:47
  Remekül éreztük magunkat a hotelben: gyönyörű, tiszta, jól felszerelt. A személyzet minden tagja kedves, segítőkész. Az ételek finomak, s külön kiemelnénk a chefet/konyhavezetőt, akik rugalmasságával hozzájárult, hogy gyermekünk is minden reggel és este jól lakjon. A wellness részleg is minden igényt kielégít. a játszóházban pedig "áldás" a kisgyermekkel érkezőknek.
  Köszönjük. Reméljük, még visszatérünk.
 • Gácsiné Benedek Katalin
  2011. 06. 17. 14:39
  Fantasztikusan éreztük magunkat a szállodában.Köszönjük mindenkinek a kedvességet,fiatalos lendületet és a mindig barátságos,segitőkész viselkedést.
  Biztos találkozunk még,már lefoglaltuk a következő időpontot!
  Csak igy tovább,hajrá a csapatnak!
 • Bóta Gyuláné
  2011. 06. 13. 10:48
  6 éjszakát töltöttünk ebben a pazar szállodában, nagyon jól éreztük magunkat.A wellness különösen jó.Egy kellemetlenség volt:elhagytam a fél pár fülbevalómat,de erről nem a szálloda tehet.
  A szobák, az ételek, a wellness mind kiváló!!!
 • R. István és R. Istvánné
  2011. 06. 02. 16:42
  A hétköznapi reggeltől-estig való munka közben nagyon jól éreztük itt magunkat. A csodálatos környezeten túl tett a mosolygósan barátságos fiatal személyzet. Jó látni, hogy vannak fiatalok, akik szívesen, örömmel, kedvvel végzik munkájukat. Nagyon jól éreztük magunkat!
  Mindent köszönünk.
  Mi egy idősek otthonában dolgozunk és vezérgondolatunk: "Amit szeretnétek, hogy az emberek tiveletek cselekedjenek, ti is aképpen tegyetek"
  Ezt itt is megtapasztaltuk.
 • T. Ferenc
  2011. 05. 26. 16:21
  Köszönjük szépen ezt a családias vendéglátást. Igazán jól éreztük magunkat, feltöltődtünk. A játszóház külön élményt nyújtott az öt éves és az egy éves kisfiunknak egyaránt. Köszönjük a szálloda dolgozóinak kedvességét és gyermekszeretetét. További sok sikert és jó munkát kívánunk.
 • H. Mónika és P. Zoltán
  2011. 05. 26. 12:50
  Nagyon jól éreztük magunkat, kiemelném a játszószoba szolgáltatást, és az ott dolgozó hölgyek kedvességét, gyerekszeretetét és szakértelmét. Nagyon jó volt, hogy 0,5-1 órára ott tudtuk hagyni a gyereket. :)
  Köszönjük.
 • B. Gábor és B.né Sz. Renáta
  2011. 05. 22. 18:26
  Házassági évfordulónkra kaptam ezt a wellness hétvégét ajándékba a férjemtől. Ennél csodásabb ajándékot el sem tudtam volna képzelni! A szálloda gyönyörű, az ételek nagyon finomak, a személyzet is kiváló! Jó érzés volt látni a sok mosolygós arcot, akik szívesen végezték a munkájukat. Megédesítették a napjainkat, és köszönjük az énekes hölgynek is, aki esténként szintén hozzájárult a jó hangulathoz. Szerintem nem most voltunk itt utoljára.
  Köszönünk szépen mindent!
 • Zs. Attila és Zsné B. Mária
  2011. 05. 22. 15:00
  Nagyon sok 4*-os szállodában jártunk már, de ez a szálloda messze mindegyik felett áll. A személyzet kedvessége, segítőkészsége is fokozta az itt töltött idő kellemes óráit. Nem tudom, hogy az előírások szerint mi kellene még ahhoz, hogy megkapják az 5*-ot, de szerintünk ez a szálloda megérdemelné! Köszönjük!
 • K.Tibor és családja
  2011. 05. 22. 11:05
  Amikor megérkeztünk még csak egy napot akartunk maradni,de ahogy megláttuk a gyönyörű környezetet, azonnal megtoldottuk egy nappal! (Ha tehettük volna, akkor még többel is) Mindenképpen visszajövünk, mert a vendégszeretettel amit itt tapasztaltunk nem nagyon lehet már versenyezni! Sok sikert a továbbiakban és csak így tovább!