Vendégkönyv

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Nevem, e-mail címem és vendég véleményem megadásával hozzájárulok adataim rögzítéséhez és a www.wellnesshotelgyula.hu weboldalon történő megjelenítéséhez.
 
Vendégkönyv bejegyzések

 • Petra
  2011. 08. 07. 09:54
  nagyon jól éreztük itt magunkat anyáékkal.nagyon jó volt a gyerekszoba az Orsival.finomakat ettem .jó lenne megint nálatok nyaralni.!köszönök mindent!!!!

  Mátrahegyi Petra
 • Bodnár Erika
  2011. 08. 03. 17:45
  Kedves szállodai dolgozók!

  Nagyon kellemes napokat töltöttünk Önöknél. Külön köszönet, hogy 10 éves fiunk mellett, féléves pici babánkkal is gond nélkül tudtunk pihenni Önöknél, minden szükséges \"apróság\" rendelkezésünkre állt. A szálloda gyönyörű és tiszta, a személyzet roppant figyelmes és kedves, az ételek nagyon finomak. A Wellness-Oázis részleg fantasztikus. Szívből ajánljuk a hotelt pici babával pihenni szándékozóknak is. Mi biztos vissza fogunk térni Önökhöz!
 • Sz. Zsolt
  2011. 07. 04. 16:27
  Szerencsémnél fogva 15-20 hasonló szállodában jártam Magyarországon.
  Szerintem ez a legjobb 4*-os szálloda: kiváló kaja, nagyon szép belsőépítészet, a wellness részleg, fantasztikus személyzet.
  Külön szeretném megköszönni Emesének a gyerekrészlegen kedvességét. A pincérnek, aki magáról csinált rólunk képet. A kedves recepciósoknak és takarítónőknek és az énekes hölgynek, aki fantasztikus hangulatot teremtett. Jó volt az internet szolgáltatás.
 • H. Mária
  2011. 06. 30. 20:10
  Kedves szállodai dolgozók!

  Nagyon szépen köszönjük a kedvességüket, figyelmességüket, a gyönyörű, tiszta szobát, a finom ételeket, amivel csodálatossá tették számunkra az itt töltött napokat.
  További sok sikert kívánunk a munkájukhoz. Unokámmal nagyon finom koktélokat ittunk itt a hallban, amit Gabriel készített!
 • U. Kitti
  2011. 06. 30. 18:32
  Köszönöm a fincsi koktélt Gabriel!
 • M. család
  2011. 06. 30. 15:33
  Kedves Személyzet!

  Nagyon jól éreztük magunkat az itt töltött 4 nap alatt. Igazán elegáns volt minden. A teljes személyzet kedvessége, különösen Orsi néni barátságos mosolya a játszóban, nagyon nyugtató volt számunkra.
  Reméljük mihamarabb visszatérhetünk Önökhöz!
 • K. Ágnes és Sz. József
  2011. 06. 29. 22:20
  Kedves Személyzet!

  Szeretnénk megköszönni az itt töltött időt, a kedvességük és a kiszolgálás is páratlan volt. Nagyon jól éreztük magunkat és nagyon köszönünk mindent.
 • N. Lajosné
  2011. 06. 28. 19:31
  A mai napon itt ebédeltünk, a pincérünk Gabriel volt, nagyon kedvesen fogadott és magas színvonalon kiszolgált.
 • K. Erika és I. Gábor
  2011. 06. 26. 17:05
  Tisztelt Vezetőség, kedves itt dolgozók!

  Szeretnénk megköszönni az itt töltött kellemes napokat! Szolgáltatásaik nagyszerűek és minőségiek, éttermük remek és kollégáik kedvessége és segítőkészsége párját ritkítja!
 • F. házaspár
  2011. 06. 24. 16:40
  Nyugdíjasok és lisztérzékenyek vagyunk. Sok szállodában megfordultunk már. Elmondhatjuk, hogy Önöket a szívünkben első helyen megőrizzük. Gyönyörű a szálloda és kifogástalan a vendéglátás. Köszönjük, hogy a betegségünkből adódó plusz feladatokat is vállalták. Itt első sorban Farkas Gézára gondolunk.
  További sok sikert kívánunk a munkájukhoz. Köszönünk mindent.

Akciós Ajánlatok

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön elsőként szállodánk ajánlatairól, akcióiról, legyen Ön is azok között, akiket az elsők között tájékoztatunk a hotel aktualitásairól, változásairól, időszakos nyereményjátékainkról.