Vendégkönyv

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Nevem, e-mail címem és vendég véleményem megadásával hozzájárulok adataim rögzítéséhez és a www.wellnesshotelgyula.hu weboldalon történő megjelenítéséhez.
 
Vendégkönyv bejegyzések

 • Márk
  2011. 08. 15. 23:18
  Nagyon kellemes 6 napot töltöttünk az Önök szállodájában! Mindennel maximálisan meg voltunk elégedve! Külön nagy előnye a szállodának a játszóház, melyben 19 hónapos kislányunk nagyon sokat játszott. Köszönjük szépen Orsi néni kedvességét, türelmét!
  Terveink szerint hamarosan visszatérünk Önökhöz! :)
 • P Róbert
  2011. 08. 11. 22:11
  Tisztelt vezető!

  2011 aug.04-09-ig vendégük voltam szállodájukban családommal. Meg szeretném osztani önökkel tapasztalataimat. Megérkezésünk kór nagyon kedvesen fogadtak ez meg is alapozta a nyaralásunk kellemes eltöltését. Minden esetben min.4* szállodában szállunk meg és az Önök szállodája minden téren megfelelt elvárásainknak. Személyzetük kedves, udvarias, segítőkész. Mindenkinek csak ajánlani tudom szállodájukat.

  Köszönjük, hogy részünkre mindent biztosítottak felhőtlen nyaralásunkhoz.
 • Petra
  2011. 08. 10. 14:30
  Nagyon szép volt a szállodában töltött pár pihenő nap. Igazán kedves volt mindenki, a kiszolgálás kiváló, a környezet gyönyörű. A város is nagyon kellemes. Szeretnénk még visszatérni!
 • Petra
  2011. 08. 07. 09:54
  nagyon jól éreztük itt magunkat anyáékkal.nagyon jó volt a gyerekszoba az Orsival.finomakat ettem .jó lenne megint nálatok nyaralni.!köszönök mindent!!!!

  Mátrahegyi Petra
 • Bodnár Erika
  2011. 08. 03. 17:45
  Kedves szállodai dolgozók!

  Nagyon kellemes napokat töltöttünk Önöknél. Külön köszönet, hogy 10 éves fiunk mellett, féléves pici babánkkal is gond nélkül tudtunk pihenni Önöknél, minden szükséges \"apróság\" rendelkezésünkre állt. A szálloda gyönyörű és tiszta, a személyzet roppant figyelmes és kedves, az ételek nagyon finomak. A Wellness-Oázis részleg fantasztikus. Szívből ajánljuk a hotelt pici babával pihenni szándékozóknak is. Mi biztos vissza fogunk térni Önökhöz!
 • Sz. Zsolt
  2011. 07. 04. 16:27
  Szerencsémnél fogva 15-20 hasonló szállodában jártam Magyarországon.
  Szerintem ez a legjobb 4*-os szálloda: kiváló kaja, nagyon szép belsőépítészet, a wellness részleg, fantasztikus személyzet.
  Külön szeretném megköszönni Emesének a gyerekrészlegen kedvességét. A pincérnek, aki magáról csinált rólunk képet. A kedves recepciósoknak és takarítónőknek és az énekes hölgynek, aki fantasztikus hangulatot teremtett. Jó volt az internet szolgáltatás.
 • H. Mária
  2011. 06. 30. 20:10
  Kedves szállodai dolgozók!

  Nagyon szépen köszönjük a kedvességüket, figyelmességüket, a gyönyörű, tiszta szobát, a finom ételeket, amivel csodálatossá tették számunkra az itt töltött napokat.
  További sok sikert kívánunk a munkájukhoz. Unokámmal nagyon finom koktélokat ittunk itt a hallban, amit Gabriel készített!
 • U. Kitti
  2011. 06. 30. 18:32
  Köszönöm a fincsi koktélt Gabriel!
 • M. család
  2011. 06. 30. 15:33
  Kedves Személyzet!

  Nagyon jól éreztük magunkat az itt töltött 4 nap alatt. Igazán elegáns volt minden. A teljes személyzet kedvessége, különösen Orsi néni barátságos mosolya a játszóban, nagyon nyugtató volt számunkra.
  Reméljük mihamarabb visszatérhetünk Önökhöz!
 • K. Ágnes és Sz. József
  2011. 06. 29. 22:20
  Kedves Személyzet!

  Szeretnénk megköszönni az itt töltött időt, a kedvességük és a kiszolgálás is páratlan volt. Nagyon jól éreztük magunkat és nagyon köszönünk mindent.

Akciós Ajánlatok

Újranyitási
Tájékoztató

Vendégfogadási Tájékoztató

A Kormány döntésének értelmében szállodánk 2020. november 10. – 2021. április 30. között nem fogadhat turistákat.Minden olyan vendégünknek, akinek a fenti időszakra van rögzített foglalása türelmét kérjük, kolléganőink hamarosan felveszik Önökkel a kapcsolatot.
Ha április 15. utáni időpontra tervezte pihenését, kérjük még várjon az átfoglalással.
Amennyiben a helyzet ismét engedi a folyamatos és zavartalan üzemelést, akkor erről kommunikációs csatornáinkon értesíteni fogjuk Önöket rögtön!Készen állunk, hogy újra nyissunk, amint a szabályozások lehetővé teszik. Mindenkinek kívánunk kitartást és egészséget ebben az embertpróbáló időszakban.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK »