Az Év Szállása

 • 2022-ben a Wellness Hotel Gyula**** superior szálloda nyerte el a Szakmai Díj III. helyet

  A legjobban és legtöbbet értékelt szálláshelyekről a minőségi díjak tanúskodnak, mellyel kitüntették a Wellness Hotel Gyulát III. helyezettként. 

 • 2020-ban a Wellness Hotel Gyula**** superior szálloda nyerte el a Minőségi Díj III. helyet

  A legjobban és legtöbbet értékelt szálláshelyekről a minőségi díjak tanúskodnak, mellyel kitüntették a Wellness Hotel Gyulát III. helyezettként. 


 • 2018-ban a Wellness Hotel Gyula**** superior szálloda nyerte el a Minőségi Díj I. helyet és a Szakmai Díj II. helyet
  A legjobb ár-érték arányról, illetve a legjobban és legtöbbet értékelt szálláshelyekről a minőségi díjak tanúskodnak, mellyel kitüntették a Wellness Hotel Gyulát. Nagy büszkeség számunkra, hogy a Minőségi Díj I. helyezettjei lettünk 2018-ban.
 • 2017-ben a Wellness Hotel Gyula**** superior a Minőségi Díj II. helyezettje
  2017-ben szállodánk a szallas.hu oldalon keresztül foglaló vendégértékelések alapján elnyerte a Minőségi Díj II. helyezését, amelyre méltán lehetünk büszkék.
 • 2014-ben a Wellness Hotel Gyula****superior lett az Év Családbarát Szálláshelye
  2014. november 27-én ünnepélyes keretek között kiosztották az Év szállása 2014 verseny díjait. Büszkék vagyunk, hogy idén az "Év Családbarát Szálláshelye" díjat nyerte el szállodánk. Ezúton is szeretnénk megköszönni minden kedves Vendégünknek a szavazatát és bízunk benne, hogy jövőre is egy rangos elismeréssel lehetünk gazdagabbak.
 • 2013-ban a Wellness Hotel Gyula lett az Év Szállása!

  Magyarországon megrendezésre került az Év Szállása verseny, melyet a Szállás.hu portál, mint Magyarország turisztikai kulcseseménye hirdetett meg. A Szallas.hu, mint a hazai piacvezető szállásközvetítő portál első alkalommal, de hagyományteremtő céllal adta át a magyar turizmus legkiemelkedőbb minőségi díjait: Az Év Szállása, illetve Az Év Turisztikai Települése díjakat. 

Összesített eredmények alapján a Wellness Hotel Gyula nyerte el az Év Szállása díjat, valamint a Minőségi díjak kategóriában is az első helyen szerepelt a 4-5 csillagos kategóriában. Emellett 2. helyezést ért el a Szakmai díjak kategóriában is!

A gyulai szálláshely képviseletében Havas István ügyvezető igazgató úr vette át a díjat.

Amennyiben Önök is elégedettek szállodánkkal, kérjük, ebben az évben is segítsenek szavazatukkal bennünket, hogy ismét mi lehessünk az Év Szállása!

Szavazatukat az alábbi linken adhatják le: http://szallas.hu/evszallasa

Segítségüket köszönjük!

Akciós Ajánlatok

Pályázat