Vendégkönyv

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Nevem, e-mail címem és vendég véleményem megadásával hozzájárulok adataim rögzítéséhez és a www.wellnesshotelgyula.hu weboldalon történő megjelenítéséhez.
 
Vendégkönyv bejegyzések

 • O. Beáta
  2011. 06. 18. 20:47
  Remekül éreztük magunkat a hotelben: gyönyörű, tiszta, jól felszerelt. A személyzet minden tagja kedves, segítőkész. Az ételek finomak, s külön kiemelnénk a chefet/konyhavezetőt, akik rugalmasságával hozzájárult, hogy gyermekünk is minden reggel és este jól lakjon. A wellness részleg is minden igényt kielégít. a játszóházban pedig "áldás" a kisgyermekkel érkezőknek.
  Köszönjük. Reméljük, még visszatérünk.
 • Gácsiné Benedek Katalin
  2011. 06. 17. 14:39
  Fantasztikusan éreztük magunkat a szállodában.Köszönjük mindenkinek a kedvességet,fiatalos lendületet és a mindig barátságos,segitőkész viselkedést.
  Biztos találkozunk még,már lefoglaltuk a következő időpontot!
  Csak igy tovább,hajrá a csapatnak!
 • Bóta Gyuláné
  2011. 06. 13. 10:48
  6 éjszakát töltöttünk ebben a pazar szállodában, nagyon jól éreztük magunkat.A wellness különösen jó.Egy kellemetlenség volt:elhagytam a fél pár fülbevalómat,de erről nem a szálloda tehet.
  A szobák, az ételek, a wellness mind kiváló!!!
 • R. István és R. Istvánné
  2011. 06. 02. 16:42
  A hétköznapi reggeltől-estig való munka közben nagyon jól éreztük itt magunkat. A csodálatos környezeten túl tett a mosolygósan barátságos fiatal személyzet. Jó látni, hogy vannak fiatalok, akik szívesen, örömmel, kedvvel végzik munkájukat. Nagyon jól éreztük magunkat!
  Mindent köszönünk.
  Mi egy idősek otthonában dolgozunk és vezérgondolatunk: "Amit szeretnétek, hogy az emberek tiveletek cselekedjenek, ti is aképpen tegyetek"
  Ezt itt is megtapasztaltuk.
 • T. Ferenc
  2011. 05. 26. 16:21
  Köszönjük szépen ezt a családias vendéglátást. Igazán jól éreztük magunkat, feltöltődtünk. A játszóház külön élményt nyújtott az öt éves és az egy éves kisfiunknak egyaránt. Köszönjük a szálloda dolgozóinak kedvességét és gyermekszeretetét. További sok sikert és jó munkát kívánunk.
 • H. Mónika és P. Zoltán
  2011. 05. 26. 12:50
  Nagyon jól éreztük magunkat, kiemelném a játszószoba szolgáltatást, és az ott dolgozó hölgyek kedvességét, gyerekszeretetét és szakértelmét. Nagyon jó volt, hogy 0,5-1 órára ott tudtuk hagyni a gyereket. :)
  Köszönjük.
 • B. Gábor és B.né Sz. Renáta
  2011. 05. 22. 18:26
  Házassági évfordulónkra kaptam ezt a wellness hétvégét ajándékba a férjemtől. Ennél csodásabb ajándékot el sem tudtam volna képzelni! A szálloda gyönyörű, az ételek nagyon finomak, a személyzet is kiváló! Jó érzés volt látni a sok mosolygós arcot, akik szívesen végezték a munkájukat. Megédesítették a napjainkat, és köszönjük az énekes hölgynek is, aki esténként szintén hozzájárult a jó hangulathoz. Szerintem nem most voltunk itt utoljára.
  Köszönünk szépen mindent!
 • Zs. Attila és Zsné B. Mária
  2011. 05. 22. 15:00
  Nagyon sok 4*-os szállodában jártunk már, de ez a szálloda messze mindegyik felett áll. A személyzet kedvessége, segítőkészsége is fokozta az itt töltött idő kellemes óráit. Nem tudom, hogy az előírások szerint mi kellene még ahhoz, hogy megkapják az 5*-ot, de szerintünk ez a szálloda megérdemelné! Köszönjük!
 • K.Tibor és családja
  2011. 05. 22. 11:05
  Amikor megérkeztünk még csak egy napot akartunk maradni,de ahogy megláttuk a gyönyörű környezetet, azonnal megtoldottuk egy nappal! (Ha tehettük volna, akkor még többel is) Mindenképpen visszajövünk, mert a vendégszeretettel amit itt tapasztaltunk nem nagyon lehet már versenyezni! Sok sikert a továbbiakban és csak így tovább!
 • Török Imre
  2011. 05. 20. 22:15
  A szálloda modern. Az alkalmazottak mindig kedvesek, és segítőkészek. A wellnes részben minden megtalálható. Az árak pedig megfizethetőek. Még biztos hogy visszatérünk!

Akciós Ajánlatok

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön elsőként szállodánk ajánlatairól, akcióiról, legyen Ön is azok között, akiket az elsők között tájékoztatunk a hotel aktualitásairól, változásairól, időszakos nyereményjátékainkról.