MENÜ
Gyakornoki program
Szobafoglalás: 06 66 463 522
HU / EN / RO
Ajánlatkérés
Gyakornoki program

Büfé Étterem

*A vacsora, ahol minden elfogy az utolsó morzsáig!*

foto_200A családbarát gyulai szálloda első emeletén a 220 fős kapacitású Büfé Étteremben svédasztalos reggelit és svédasztalos vacsorát biztosítunk Vendégeink részére. A változatos büféreggeli kínálata segít abban, hogy frissen feltöltődve, induljon a nap.
A gyulai szállodai étterem sokszínű kínálatából mindenki ízlésének megfelelően, kedvére válogathat, a világhírű magyar konyha specialitásain keresztül a legegészségesebb ételekig.

Itallapunk megtekintéséhez KATTINTSON IDE.

Apró vendégeinket a reggeli és a vacsora alatt gyermekasztal várja felügyelettel. Emellett etetőszéket, gyermekétkészletet és előkét biztosítunk.

A híres Gyulai Várfürdő ősparkjára néző, hangulatos teraszunk kora tavasztól késő őszig tökéletes helyszínként, egyedülálló panorámával szolgál a félpanziós büféreggeli, büfévacsora elfogyasztására.

Az emeleti étterem és leválasztható 80 férőhelyes különtermünk kiváló helyszíne családi és céges rendezvényeknek, báloknak és kisebb esküvőknek.

Étkezéseink időpontjai természetesen rugalmasan alkalmazkodnak csoportjaink, konferenciáink, tréningjeink időbeosztásához.

Egy kép többet mond ezer szónál: