Vendégkönyv

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Nevem, e-mail címem és vendég véleményem megadásával hozzájárulok adataim rögzítéséhez és a www.wellnesshotelgyula.hu weboldalon történő megjelenítéséhez.
 
Vendégkönyv bejegyzések

 • L.V.
  2011. 04. 14. 19:21
  Nagyon jól éreztük magunkat. Mindenki rendkívül udvarias és segítőkész volt. A szálloda esztétikai élménye is kiváló, köszönjük és ajánljuk ismerőseinknek!

  L.V.
 • Dr. J. Józsefné
  2011. 04. 14. 15:05
  Örülök hogy ezt a szállodát választottam, nagyon jól éreztük magunkat. Kiemelném, hogy ilyen udvarias, kedves személyzettel ritkán lehet találkozni. Szép a szálloda! Gratulálunk a szálloda építőinek és minden dolgozójának, további sok vendéget kívánunk!

  Dr. J. Józsefné
 • P.T.
  2011. 04. 14. 09:53
  25 éves házassági évfordulónk alkalmából töltöttünk itt 3 éjszakát, mindennel tökéletesen elégedettek voltunk. Zárszóként csak annyit írunk: többé nem jövünk ide...... ilyen rövid időre!!!!!!!

  P.T.
 • Max
  2011. 04. 13. 12:41
  Nagyon tetszik a szálloda.egyenlőre csak a weboldalon láttam de feltétlen eltöltök egy hétvégét amint időm engedi.

  Üdv_Max
 • Beáta és Brúnó
  2011. 04. 12. 13:09

  Kedves Hotel Személyzet!

  Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani mindenért.Csodálatos napokat töltöttünk a szállodában,ami hihetetlenül szép,modern és tiszta.A személyzet kiemelkedöen barátságos és segítőkész.
  Nagyon jót pihentünk,és nagyon finomakat ettünk,amiért külön köszönet.
  Reményeink szerint,hamarosan újra találkozunk,addig is további jó munkát kívánunk mindenkinek!

  üdvözlettel: Beáta és Brúnó

 • B. Norbert
  2011. 04. 12. 12:37
  Nagyon szép és elegáns lett a szálloda, mindennel meg voltunk elégedve, a wellness is nagyon jól sikerült! Gratulálunk, ha tehetjük még visszajövünk, köszönünk mindent, további jó munkát!

  B. Norbert
 • F.né K. Karolina
  2011. 04. 12. 10:33
  Tisztelt Tulajdonosok és kedves Személyzet!
  Szeretnénk köszönetünket kifejezni, a megnyitó színvonalas megszervezéséért, a gyönyörű környezetért, és a kimagasló kulináris élvezetért! A Magyar Fejlesztési Bank Zrt. képviseletében jó munkát, jó egészséget és sok sikert kíván:

  F.né K. Karolina
 • D.György és Cs. Tímea
  2011. 04. 11. 15:11
  Gratulálunk mindenkinek, aki ezt a csodát megálmodta, kivitelezte, és üzemelteti! Külön köszönet a személyzetnek, a sok mosolyért és a szívélyes kiszolgálásért! Ilyen szakács csak a mesében és a királyi udvarban volt. Az ételek finomak, a menü jól összeállított.
  Köszönjük a szép hétvégét. Visszatérünk!

  D.György és Cs. Tímea
 • S.Ildikó és Ny.Péter
  2011. 04. 11. 13:37
  A szállodát friss megnyitása ellenére tökéletes összhang uralja. A személyzet kedves illedelmes, tisztelettudó. A környezet rendezett, kifinomult stílusú, megvan a harmónia. Köszönjük szépen az itt töltött időnk minden igényének kielégítését!
  További sok sikert a működészhez!

  S.Ildikó és Ny.Péter
 • F.T.Timi
  2011. 04. 10. 11:25
  Nagyon köszönjük hogy itt lehettünk, sok élménnyel gazdagodtunk! Gyönyörű az egész szálloda, a kiszolgálás első osztályú! Köszönjük a finom ételeket és a mesés wellness részlegben eltöltött órákat.
  További sok sikert kívánunk!

  F.T.Timi , H. Krisztina, F. Katalin és L.Fruzsina

Akciós Ajánlatok

Újranyitási
Tájékoztató

Vendégfogadási Tájékoztató

A Kormány döntésének értelmében szállodánk 2020. november 10. – 2021. április 30. között nem fogadhat turistákat.Minden olyan vendégünknek, akinek a fenti időszakra van rögzített foglalása türelmét kérjük, kolléganőink hamarosan felveszik Önökkel a kapcsolatot.
Ha április 15. utáni időpontra tervezte pihenését, kérjük még várjon az átfoglalással.
Amennyiben a helyzet ismét engedi a folyamatos és zavartalan üzemelést, akkor erről kommunikációs csatornáinkon értesíteni fogjuk Önöket rögtön!Készen állunk, hogy újra nyissunk, amint a szabályozások lehetővé teszik. Mindenkinek kívánunk kitartást és egészséget ebben az embertpróbáló időszakban.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK »