Vendégkönyv

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Nevem, e-mail címem és vendég véleményem megadásával hozzájárulok adataim rögzítéséhez és a www.wellnesshotelgyula.hu weboldalon történő megjelenítéséhez.
 
Vendégkönyv bejegyzések

 • B. Norbert
  2011. 04. 12. 12:37
  Nagyon szép és elegáns lett a szálloda, mindennel meg voltunk elégedve, a wellness is nagyon jól sikerült! Gratulálunk, ha tehetjük még visszajövünk, köszönünk mindent, további jó munkát!

  B. Norbert
 • F.né K. Karolina
  2011. 04. 12. 10:33
  Tisztelt Tulajdonosok és kedves Személyzet!
  Szeretnénk köszönetünket kifejezni, a megnyitó színvonalas megszervezéséért, a gyönyörű környezetért, és a kimagasló kulináris élvezetért! A Magyar Fejlesztési Bank Zrt. képviseletében jó munkát, jó egészséget és sok sikert kíván:

  F.né K. Karolina
 • D.György és Cs. Tímea
  2011. 04. 11. 15:11
  Gratulálunk mindenkinek, aki ezt a csodát megálmodta, kivitelezte, és üzemelteti! Külön köszönet a személyzetnek, a sok mosolyért és a szívélyes kiszolgálásért! Ilyen szakács csak a mesében és a királyi udvarban volt. Az ételek finomak, a menü jól összeállított.
  Köszönjük a szép hétvégét. Visszatérünk!

  D.György és Cs. Tímea
 • S.Ildikó és Ny.Péter
  2011. 04. 11. 13:37
  A szállodát friss megnyitása ellenére tökéletes összhang uralja. A személyzet kedves illedelmes, tisztelettudó. A környezet rendezett, kifinomult stílusú, megvan a harmónia. Köszönjük szépen az itt töltött időnk minden igényének kielégítését!
  További sok sikert a működészhez!

  S.Ildikó és Ny.Péter
 • F.T.Timi
  2011. 04. 10. 11:25
  Nagyon köszönjük hogy itt lehettünk, sok élménnyel gazdagodtunk! Gyönyörű az egész szálloda, a kiszolgálás első osztályú! Köszönjük a finom ételeket és a mesés wellness részlegben eltöltött órákat.
  További sok sikert kívánunk!

  F.T.Timi , H. Krisztina, F. Katalin és L.Fruzsina
 • Éva
  2011. 04. 06. 19:47
  Kedves Mindenki aki a hotelban dolgozik !

  Nagyon köszönünk mindent , nagyon jól éreztük magunkat !!! Ez egy igazán szuper hotel , mindenki kedves és mosolyog nem utolsó sorban segítőkészek itt tényleg minden a vendégért van !
  Ez úton is köszönünk mindent :)

  üdvözlettel : Éva

 • G. Jenő
  2011. 04. 04. 08:45
  Mivel régen itt születtem és itt jártam gimnáziumba, így minden alkalmat megragadok, ha időm engedi, hogy Gyulán legyek!
  Sok helyen laktam már, de eddig ez volt a legszebb!

  G. Jenő
 • K. Ágnes és K. Gábor
  2011. 04. 03. 17:54
  Kedvesség, barátságosság, maximális kényelem, finom ételek és koktélok, szuper wellness részleg!
  TÖKÉLETES KEZDÉS!
  Sok sikert kívánunk a szálloda teljes személyzetének!
  Köszönjük szépen a szép napokat!
  …még biztosan találkozunk!

  K. Ágnes és K. Gábor
 • B. család
  2011. 04. 03. 17:35
  Köszönjük szépen a szép hétvégét. Nagyon kedves volt a saját aláírásukkal ellátott pár sor amit kaptunk „első” vendégként!
  Be kell, hogy valljam hogy egy kicsit nosztalgiáztam is – igaz új környezetben – hiszen gyermek koromban majdnem minden szilvesztert itt töltöttem édesanyámmal. Remélem nemsokára ő is olvassa ezeket a sorokat, s együtt is eljövünk újra…

  B. család
 • Ágota és Marcsi
  2011. 04. 03. 16:43
  Nagyon köszönjük a sok figyelmességet, amivel hozzájárultak a jó érzésünkhöz! Mindennel meg voltunk elégedve. Külön dicséret a szálloda design-ért.
  További sok sikert és elégedett vendégeket.

  Ágota és Marcsi

Akciós Ajánlatok

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön elsőként szállodánk ajánlatairól, akcióiról, legyen Ön is azok között, akiket az elsők között tájékoztatunk a hotel aktualitásairól, változásairól, időszakos nyereményjátékainkról.