Vendégkönyv

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Nevem, e-mail címem és vendég véleményem megadásával hozzájárulok adataim rögzítéséhez és a www.wellnesshotelgyula.hu weboldalon történő megjelenítéséhez.
 
Vendégkönyv bejegyzések

 • Kudlacsek Lilla
  2014. 07. 20. 19:36
  Tisztelt Szálloda!
  Férjemmel voltunk Önöknél egy napot és csodálatosan éreztük magunkat. Kiváló volt az étkezés, a fogadtatás és a wellness is. Csodálatos szobával és környezettel. Külön feltöltődés volt, hogy a szálloda alkalmazottjai mindig mosolyogva fogadtak minket. Barátságos és gyönyörű hely. Már alig várjuk, hogy ismételten szállodájuk kényelmét és vendég szeretetét élvezhessük. Legközelebb már kisfiunkat is szeretnénk magunkkal vinni miután már megbizonyosodtunk, hogy ez a szálloda igazán család és gyermek barát.Ősszel ismételten találkozunk, vagy hamarabb :)

  Üdvözlettel:Piroskáné Kudlacsek Lilla és Piroska Róbert
 • Hadnagy család
  2014. 07. 18. 22:38
  Tisztelt Hotel tulajdonos és dolgozók!
  Családommal 1 hetet töltöttünk Önöknél 9 éves kislányukkal. A szállodáról csak jó dolgokat tudunk elmondani. Csodálatos környezet, végtelenül kedves, gyors, tisztelettudó személyzettel a pincérektől a takarító személyzetig. Minden kifogástalan volt. Tisztaság, ételválaszték, gyermek kikapcsolódás, wellnes. Köszönjük ezt a csodás hetet. 350 km-t tettünk meg idáig, de nem bántuk meg. A város is nagyon lenyűgöző, tiszta, rendezett.
 • Jakubecz Erika
  2014. 06. 30. 21:08
  Tisztelt Szálloda!

  Két kis gyermekünkkel töltöttünk Önöknél néhány napot, és nagyon jól éreztük magunkat. Külön köszönjük, hogy részemre biztosítottak gluténmentes,- a férjemnek vegetáriánus étkezést, mindezt finom és változatos ételekkel.
  A szálloda tiszta, rendes, az alkalmazottak mind kedvesek és segítőkészek.
  Csak ajánlani tudom mindenkinek!

  Üdvözlettel:
  Jakubecz Erika
 • Tatárka Gyuláné
  2013. 12. 28. 13:02
  Tisztelt Szálloda!!

  Az elmult hétvégét töltöttük el kettesben a férjemmel az Önök szállodájában.Nagy örömünkre, hogy ezt a 4 csillagos hotelt választottuk,mert nagyon szép élménnyel távoztunk.
  A szálloda gyönyörü,tiszta a welness ugyszintén,a szobák is, minden igényt kielégitenek. Az étterem dolgozóinak külön szeretném megköszönni azt a sok finom, és változatos étel kinálatot. A személyzet segitőkészsége is emlitésre méltó,csak pozitivumokat tudok mondani mindenről,és mindenkiről. Gratulálok és kivánom,hogy továbbra is igy végezzék munkájukat! A városról is csak jót lehet mondani tiszta,szép ,rendezett!!
  Az ismerőseimnek ajánlani fogom,keressék Önöket!!

  Tisztelettel:Tatárka Gyuláné.
 • Andrea
  2013. 11. 26. 11:01
  Megérdemli az elismerést és a 4 csillagot a szálloda, kettesben voltunk a férjemmel és fantasztikus hétvégét töltöttünk el. Minden elismerésem a szálloda dolgozóinak és a vezetőségnek, tiszta szobák , segítőkész személyzet és minőségi étel kínálat egyszerűen mennyei. Nagyon család barát hotel, ezt tapasztalva is tavasszal a gyerekeinkkel együtt szeretnénk megint eljönni. Akinek csak tudom ajánlani fogom.

  Tisztelettel: Sikorszkiné Andrea
 • Bónus Róbertné
  2013. 10. 06. 18:01
  Tisztelt Szálloda!

  Ezúton is szeretném megköszönni azt a csodálatos pár napot,amit eltölthettünk ebben a gyönyörű szállodában.Két kis gyerekkel érkeztünk és semmiben nem csalódtunk.A személyzet udvarias és segítőkész.A játszóház egyszerűen szuper.Gyerekes családoknak a lehető legjobb választás.Mi valószínű,hogy vissza fogunk menni.A szobák kifogástalan állapotúak.Gratulálunk a szálloda vezetésének és az összes dolgozónak.

  Tisztelettel Bónus Róbertné
 • Krausz Gabriella
  2013. 08. 16. 19:58
  Már másodszor töltöttük el ebben a szállodában egy hosszabb időszakot a családommal, de ez alkalommal sem csalódtunk! Köszönjük a hotel dolgozóinak, de különösen Farkas Géza mesterszakácsnak, és az étterem többi dolgozójának figyelmességét!!!! Profizmusuk, nyitottságuk, és maximális odafigyelésük is hozzájárult ahhoz, hogy kislányom glutén és tojásérzékenysége ellenére is változatosan, a diétának megfelelően tudott étkezni! Szívből ajánlom a szállodát más hasonló problémával küzdő sorstársunknak is, hiszen egy ilyen figyelmes vendéglátás számunkra nagyon sokat jelent.
 • Finnáné Czene Enikő
  2013. 08. 08. 20:31
  Ez a szálloda méltán viseli nevében a családi jelzőt. Egy éves kisfiúnkkal négy napot töltöttünk ezen a csodálatos helyen és csak pozitív élményekkel tértünk haza. A személyzet, főleg az étterem dolgozói nagyon kedvesek, figyelmesek, az ételek finomak és változatosak. A szálloda és a welness tisztasága figyelemreméltó, felszereltségét tekintve tökéletes a kisgyermekes családok számára. Teljes mértékben elégedettek vagyunk, azt kaptuk, amire számítottunk.
 • Fülöpné Juhász Barbara
  2013. 07. 01. 10:37
  Ez az a szálloda, amire nyugodtan lehet mondani, hogy családbarát. Minden igényünket kielégítette. A 3 éves lányunkét is és a miénket is. 5 napot töltöttünk a szállodában maximális tisztaságban, finom ételeket fogyasztva és nagyokat fürödve. A személyzet hozzáállása messze felülmúlta a korábban máshol tapasztaltakat.
  Imádtuk!
  Valamit nagyon tudnak ebben a szállodában.
  Köszönjük az élményt Családi wellness hotel!
 • Judit
  2013. 04. 20. 16:56
  Közel egy hetet töltöttünk el a hotelben, ami valóban 4 *-os! Kényelmes a szoba, tökéletes a tisztaság, mindenki nagyon kedves és szolgálatkész. Az étterem dolgozói talán a legaranyosabbak, a pincérek szinte tündérek és mindig mosolyognak. Az étel annyira finom, hogy elmondani nem lehet, változatos és bőséges! És a sajtkrémmel töltött őszibarack!!! a wellnes részleg is nagyon jó és nagyon tiszta, minden nagyon jó. A kisgyerekes családoknak pedig tényleg olyan, mintha otthon lennének, minden kényelem adott. Köszönjük!!

Akciós Ajánlatok

Újranyitási
Tájékoztató

Vendégfogadási Tájékoztató

A Kormány döntésének értelmében szállodánk 2020. november 10. – 2021. április 30. között nem fogadhat turistákat.Minden olyan vendégünknek, akinek a fenti időszakra van rögzített foglalása türelmét kérjük, kolléganőink hamarosan felveszik Önökkel a kapcsolatot.
Ha április 15. utáni időpontra tervezte pihenését, kérjük még várjon az átfoglalással.
Amennyiben a helyzet ismét engedi a folyamatos és zavartalan üzemelést, akkor erről kommunikációs csatornáinkon értesíteni fogjuk Önöket rögtön!Készen állunk, hogy újra nyissunk, amint a szabályozások lehetővé teszik. Mindenkinek kívánunk kitartást és egészséget ebben az embertpróbáló időszakban.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK »