Vendégkönyv

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Nevem, e-mail címem és vendég véleményem megadásával hozzájárulok adataim rögzítéséhez és a www.wellnesshotelgyula.hu weboldalon történő megjelenítéséhez.
 
Vendégkönyv bejegyzések

 • Tatárka Gyuláné
  2013. 12. 28. 13:02
  Tisztelt Szálloda!!

  Az elmult hétvégét töltöttük el kettesben a férjemmel az Önök szállodájában.Nagy örömünkre, hogy ezt a 4 csillagos hotelt választottuk,mert nagyon szép élménnyel távoztunk.
  A szálloda gyönyörü,tiszta a welness ugyszintén,a szobák is, minden igényt kielégitenek. Az étterem dolgozóinak külön szeretném megköszönni azt a sok finom, és változatos étel kinálatot. A személyzet segitőkészsége is emlitésre méltó,csak pozitivumokat tudok mondani mindenről,és mindenkiről. Gratulálok és kivánom,hogy továbbra is igy végezzék munkájukat! A városról is csak jót lehet mondani tiszta,szép ,rendezett!!
  Az ismerőseimnek ajánlani fogom,keressék Önöket!!

  Tisztelettel:Tatárka Gyuláné.
 • Andrea
  2013. 11. 26. 11:01
  Megérdemli az elismerést és a 4 csillagot a szálloda, kettesben voltunk a férjemmel és fantasztikus hétvégét töltöttünk el. Minden elismerésem a szálloda dolgozóinak és a vezetőségnek, tiszta szobák , segítőkész személyzet és minőségi étel kínálat egyszerűen mennyei. Nagyon család barát hotel, ezt tapasztalva is tavasszal a gyerekeinkkel együtt szeretnénk megint eljönni. Akinek csak tudom ajánlani fogom.

  Tisztelettel: Sikorszkiné Andrea
 • Bónus Róbertné
  2013. 10. 06. 18:01
  Tisztelt Szálloda!

  Ezúton is szeretném megköszönni azt a csodálatos pár napot,amit eltölthettünk ebben a gyönyörű szállodában.Két kis gyerekkel érkeztünk és semmiben nem csalódtunk.A személyzet udvarias és segítőkész.A játszóház egyszerűen szuper.Gyerekes családoknak a lehető legjobb választás.Mi valószínű,hogy vissza fogunk menni.A szobák kifogástalan állapotúak.Gratulálunk a szálloda vezetésének és az összes dolgozónak.

  Tisztelettel Bónus Róbertné
 • Krausz Gabriella
  2013. 08. 16. 19:58
  Már másodszor töltöttük el ebben a szállodában egy hosszabb időszakot a családommal, de ez alkalommal sem csalódtunk! Köszönjük a hotel dolgozóinak, de különösen Farkas Géza mesterszakácsnak, és az étterem többi dolgozójának figyelmességét!!!! Profizmusuk, nyitottságuk, és maximális odafigyelésük is hozzájárult ahhoz, hogy kislányom glutén és tojásérzékenysége ellenére is változatosan, a diétának megfelelően tudott étkezni! Szívből ajánlom a szállodát más hasonló problémával küzdő sorstársunknak is, hiszen egy ilyen figyelmes vendéglátás számunkra nagyon sokat jelent.
 • Finnáné Czene Enikő
  2013. 08. 08. 20:31
  Ez a szálloda méltán viseli nevében a családi jelzőt. Egy éves kisfiúnkkal négy napot töltöttünk ezen a csodálatos helyen és csak pozitív élményekkel tértünk haza. A személyzet, főleg az étterem dolgozói nagyon kedvesek, figyelmesek, az ételek finomak és változatosak. A szálloda és a welness tisztasága figyelemreméltó, felszereltségét tekintve tökéletes a kisgyermekes családok számára. Teljes mértékben elégedettek vagyunk, azt kaptuk, amire számítottunk.
 • Fülöpné Juhász Barbara
  2013. 07. 01. 10:37
  Ez az a szálloda, amire nyugodtan lehet mondani, hogy családbarát. Minden igényünket kielégítette. A 3 éves lányunkét is és a miénket is. 5 napot töltöttünk a szállodában maximális tisztaságban, finom ételeket fogyasztva és nagyokat fürödve. A személyzet hozzáállása messze felülmúlta a korábban máshol tapasztaltakat.
  Imádtuk!
  Valamit nagyon tudnak ebben a szállodában.
  Köszönjük az élményt Családi wellness hotel!
 • Judit
  2013. 04. 20. 16:56
  Közel egy hetet töltöttünk el a hotelben, ami valóban 4 *-os! Kényelmes a szoba, tökéletes a tisztaság, mindenki nagyon kedves és szolgálatkész. Az étterem dolgozói talán a legaranyosabbak, a pincérek szinte tündérek és mindig mosolyognak. Az étel annyira finom, hogy elmondani nem lehet, változatos és bőséges! És a sajtkrémmel töltött őszibarack!!! a wellnes részleg is nagyon jó és nagyon tiszta, minden nagyon jó. A kisgyerekes családoknak pedig tényleg olyan, mintha otthon lennének, minden kényelem adott. Köszönjük!!
 • Sz. Család
  2013. 03. 29. 20:45
  "élmény az egész családnak..." Igazi élmény gyereknek felnőttnek egyaránt. Minket is elsősorban a családbarát szolgáltatások vonzottak ebbe a szállodába és mondhatom, hogy tényleg minden igényt kielégített. Két kisgyerek mellett (végre) mi is ki tudtunk kapcsolódni, igénybe tudtuk venni a hotel által kínált wellness szolgáltatásokat, mindezt úgy, hogy a gyerekek eközben remekül szórakoztak, hála a játszóháznak, Flóra, Orsi óvónéniknek és Pistinek. Köszönet a személyzetnek a szép, tiszta környezetért, a remek ételekért, a kedves kiszolgálásért, az apró figyelmességekért. Akinek pedig egy wellness szálloda nyújtotta szolgáltatások nem elegendőek, azoknak ajánlom a városnézést ebben a szép, tiszta városban. A szállodához minden látnivaló közel van, érdemes körülnézni:)) Mi visszatérünk!
 • Szné Marianna
  2013. 03. 28. 13:05
  Március 8-10. között tartózkodtunk a szállodában. Szeretnénk megköszönni a személyzet udvarias, kedves és figyelmes munkáját. A szálloda tiszta és kényelmes volt az étkezésről csak felsőfokon lehet beszélni, finom, izléses bő választék. Szeretnénk köszönetet mondani a recepción dolgozó úrnak a kedves figyelmességéért. Külön köszönet a történelmi felkészültségéért, amivel elkápráztatott minket. Nagyon jól éreztük magunkat, köszönet a személyzet minden tagjának.
 • D.Mónika
  2013. 03. 18. 13:20
  Tökéletes családi kikapcsolódás egy 10 hónapos babával is! A wellnes Oázis és a a játszóház minden igényt kielégítő, a személyzet nagyon kedves, a szoba nagyon ízléses és bababarát kiegészítőkkel felszerelt. További sikeres vendéglátást:)))

Akciós Ajánlatok

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön elsőként szállodánk ajánlatairól, akcióiról, legyen Ön is azok között, akiket az elsők között tájékoztatunk a hotel aktualitásairól, változásairól, időszakos nyereményjátékainkról.