Vendégkönyv

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Nevem, e-mail címem és vendég véleményem megadásával hozzájárulok adataim rögzítéséhez és a www.wellnesshotelgyula.hu weboldalon történő megjelenítéséhez.
 
Vendégkönyv bejegyzések

 • Kis János
  2012. 03. 22. 18:40
  2012.03.18-21ig voltunk a szállodába, mindennel teljesen meg voltunk elégedve. A szobák szépek, tiszták, a wellness kellemes. Az étterem dolgozói kedvesek, udvariasak. Az ételek nagyon finomak, bőségesek minden igényt kielégít. Minden dolgozó a vendégért van.
  Köszönjük szépen visszatérünk.
 • Csilla
  2012. 03. 20. 15:25
  Gyönyörű szép hétvégét töltöttem a szállodában. Nagyon jól éreztem magamat. Az ételek nagyon finomak és valasztékosak voltak. A személyzet kedves és udvarias volt. A szoba és a fürdőszoba ötletesen volt berendezve. Külön kiemelném hogy nagyon tetszett a pezsgőfürdő a szauna és természetesen a fitness terem is.
  A városban is voltam és megnéztem a nevezetességeket,nagyon szép volt. Ez volt életem egyik legszebb hétvégéje. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a remek helyet.
 • Enikő
  2012. 03. 07. 14:50
  A Valentin hétvégét töltöttük el a szállodában a férjemmel és két gyermekemmel.A személyzet segítőkész volt és nagyon barátágos.Az ételek finomak és egészségesek,nem fűszeresek,zsírosak.Külön gratulálok a játszóházhoz,szenzációs.Minden kisgyerekes és nagygyerekes szülőnek azt ajánlom.Ne habozzatok,menjetek Gyulára!!!Nem fogjátok megbánni!
 • Márta és Imre
  2012. 02. 11. 15:00
  Nagyon szép a szálloda, az ellátás is kiváló. A személyzet kedves, udvarias. 3 napot töltöttünk el, jól éreztük magunkat. Köszönjük!
 • Hartégen Balázs és Marcsi
  2012. 01. 12. 08:17
  3 nagyon kellemes napot töltöttünk el a szállodában, kifogástalan volt az elhelyezés, a kiszolgálás, a wellness. Kedves és udvarias személyzettel találkoztunk. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Köszönjük
 • Tóth Károly
  2011. 11. 14. 08:32
  Október elején töltöttünk néhány napot párommal a szállodában. Minden szép, kényelmes, fekvése kitűnő: gyalogosan bejártunk mindent ebben a szép városban. A személyt kedves, udvarias, segítőkész és nem tolakodó.
  Köszönjük és mindenkinek ajánljuk!!!

  P.S.: december végén ismételt pihenést tervezünk ugyanitt.
 • Dorcsi Szilárd
  2011. 10. 29. 06:29
  4 éjszakát töltöttünk el a szállodában és tényleg minden nagyon csodálatos volt!A szálloda a Wellness részleg a vacsora a reggeli a személyzet minden és mindenki.Csupán egy dolgot hiányoltunk ami benne foglaltatott a csomagban is az üdvözlőitalt ami sajnos :( elmaradt! További minden jót!
 • lénártné Magdi
  2011. 10. 23. 15:37
  Öt felejthetetlen napot töltöttünk az Önök szállodájában. Nagyon jól éreztük magunkat.Nagyon finom és változatos volt a vacsora.A szoba és a Wellness részleg felszereltsége és tisztasága kifogástalan.Külön köszönet Tibikének a pincérnek a kedvességéért. Csak így tovább!
 • Lenkeiné Éva
  2011. 10. 02. 21:07
  Kedves Személyzet!
  Köszönjük a kedvességüket, a finom ételeket, a mindig mosolygó pincérek figyelmességét. A hotel minden tekintetben megérdemli a 4 *-ot. Gratulálok!
  Ma értünk haza, de már fordulnék is vissza.
 • András és Ibolya
  2011. 09. 23. 11:21
  Nagyon kellemes három napot töltöttünk,önöknél.Gyönyörű a szálloda, a személyzet kedves és segítő kész, az ételek finomak.Köszönünk mindent, vissza térünk.

Akciós Ajánlatok

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön elsőként szállodánk ajánlatairól, akcióiról, legyen Ön is azok között, akiket az elsők között tájékoztatunk a hotel aktualitásairól, változásairól, időszakos nyereményjátékainkról.