Vendégkönyv

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Nevem, e-mail címem és vendég véleményem megadásával hozzájárulok adataim rögzítéséhez és a www.wellnesshotelgyula.hu weboldalon történő megjelenítéséhez.
 
Vendégkönyv bejegyzések

 • Csaba
  2012. 07. 22. 12:07
  Szuper volt minden! Júliusban 6 nap/5éj-re foglaltunk szobát,két fiú gyermekkel (6-13év)t és még hosszabbítottunk is, mert nagyon jól éreztük magunkat! És még itt helyben melegében foglaltunk augusztusra is szobát! Vajon miért?? Aki pár napot eltölt a szállodában csak az tudja és érzi,hogy miért. Mert ugye írni lehet és kell is minden szépet és jót de,ezt érezni, átélni kell! MEGÉRI! Kedvesség, tisztaság, finom és bőséges ételek! Szuper és hatalmas játszóház, programokkal, ahol a gyerekek egész nap jól érzik magukat. Itt külön kiemelném a szálloda egyik gyöngyszemét, FLÓRA (óvónénit) aki mindig csillogó szemekkel, mosolyogva várja, és foglalkozik a gyerekekkel!! Reméljük a vezetőség megbecsüli, és még nagyon sokáig emeli a szálloda színvonalát, persze a többi személyzettel együtt!
 • Keresztes Ági
  2012. 06. 20. 23:01
  Felejthetettlen napokat töltöttünk a színvonalas, minden igényt kielégítő szállodában! Az ellátás kifogástalan! Köszönjük a gondtalan pihenést ! További munkájukhoz kívánunk sok sikert , és jó
  egészséget ! Biztos , hogy visszatérünk !
 • B.Mariann
  2012. 05. 23. 21:45
  Hát le a kalappal!!! GYEREKBARÁT csupa nagy betűvel! Mindenkinek ajánlom! 15 hónapos kislányunkkal mentünk kértük közel legyen a szoba az étteremhez (hogy a baby őr hatosugara elérjen) teljesítették, pedig itt volt az első hogy gyereknek is jó időpontban lehetett vacsizni menni (18:00) így a kicsi is velünk evett. A szobába külön kérés nélkül bekészítették a kiságyat (és most jön a plusz) a bilit, wc szűkítőt, kis kádat, és még a konnektorokat is ellátták baba zárral. A wellnesben baba étel és csemege is kapható.
  A gyerek medence ugyan nem egy nagy szám de a személyzet kedves az ár nagyon kedvező!
  Panaszunk nincs és még idén minimum egyszer visszamegyünk! :D
 • K.A.-né
  2012. 05. 18. 21:38
  Pár napot töltöttünk a szállodába. Mindennel meg voltunk elégedve. Finomak voltak az ételek, kedves udvarias volt mindenki kivéve az egyik recepciós hölgyet, aki lenézően kezelt bennünket. Ezt leszámítva jól éreztük magunkat és szívesen visszamennénk.
 • Blazsi
  2012. 05. 06. 08:36
  5 csodálatos napot töltöttünk el a szállodában. A pesti mindennapok feszültségét sikerült kipihennünk és feltöltődnünk. Sok szép élménnyel lettünk gazdagabbak. A száloda minden részlege tökéletesen megfelel az igényes pihenésre várók legmagasab igényeinek is.

  Köszönjük, visszatérünk!
 • B.L.-né
  2012. 04. 21. 17:10
  Három napot töltöttünk a szállodában. Mindennel maximálisan meg voltunk elégedve. Az ételek, a kiszolgálás, a wellness, a személyzet, minden kiváló. Külön ki szeretném emelni a fiatal Tibi nevű pincér munkáját. Tökéletes munkát végez, az ember úgy érzi, hazajött, mikor vele találkozik.
 • Kis János
  2012. 03. 22. 18:40
  2012.03.18-21ig voltunk a szállodába, mindennel teljesen meg voltunk elégedve. A szobák szépek, tiszták, a wellness kellemes. Az étterem dolgozói kedvesek, udvariasak. Az ételek nagyon finomak, bőségesek minden igényt kielégít. Minden dolgozó a vendégért van.
  Köszönjük szépen visszatérünk.
 • Csilla
  2012. 03. 20. 15:25
  Gyönyörű szép hétvégét töltöttem a szállodában. Nagyon jól éreztem magamat. Az ételek nagyon finomak és valasztékosak voltak. A személyzet kedves és udvarias volt. A szoba és a fürdőszoba ötletesen volt berendezve. Külön kiemelném hogy nagyon tetszett a pezsgőfürdő a szauna és természetesen a fitness terem is.
  A városban is voltam és megnéztem a nevezetességeket,nagyon szép volt. Ez volt életem egyik legszebb hétvégéje. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a remek helyet.
 • Enikő
  2012. 03. 07. 14:50
  A Valentin hétvégét töltöttük el a szállodában a férjemmel és két gyermekemmel.A személyzet segítőkész volt és nagyon barátágos.Az ételek finomak és egészségesek,nem fűszeresek,zsírosak.Külön gratulálok a játszóházhoz,szenzációs.Minden kisgyerekes és nagygyerekes szülőnek azt ajánlom.Ne habozzatok,menjetek Gyulára!!!Nem fogjátok megbánni!
 • Márta és Imre
  2012. 02. 11. 15:00
  Nagyon szép a szálloda, az ellátás is kiváló. A személyzet kedves, udvarias. 3 napot töltöttünk el, jól éreztük magunkat. Köszönjük!

Akciós Ajánlatok

Újranyitási
Tájékoztató

Vendégfogadási Tájékoztató

A Kormány döntésének értelmében szállodánk 2020. november 10. – 2021. április 30. között nem fogadhat turistákat.Minden olyan vendégünknek, akinek a fenti időszakra van rögzített foglalása türelmét kérjük, kolléganőink hamarosan felveszik Önökkel a kapcsolatot.
Ha április 15. utáni időpontra tervezte pihenését, kérjük még várjon az átfoglalással.
Amennyiben a helyzet ismét engedi a folyamatos és zavartalan üzemelést, akkor erről kommunikációs csatornáinkon értesíteni fogjuk Önöket rögtön!Készen állunk, hogy újra nyissunk, amint a szabályozások lehetővé teszik. Mindenkinek kívánunk kitartást és egészséget ebben az embertpróbáló időszakban.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK »