Vendégkönyv

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Nevem, e-mail címem és vendég véleményem megadásával hozzájárulok adataim rögzítéséhez és a www.wellnesshotelgyula.hu weboldalon történő megjelenítéséhez.
 
Vendégkönyv bejegyzések

 • K.A.-né
  2012. 05. 18. 21:38
  Pár napot töltöttünk a szállodába. Mindennel meg voltunk elégedve. Finomak voltak az ételek, kedves udvarias volt mindenki kivéve az egyik recepciós hölgyet, aki lenézően kezelt bennünket. Ezt leszámítva jól éreztük magunkat és szívesen visszamennénk.
 • Blazsi
  2012. 05. 06. 08:36
  5 csodálatos napot töltöttünk el a szállodában. A pesti mindennapok feszültségét sikerült kipihennünk és feltöltődnünk. Sok szép élménnyel lettünk gazdagabbak. A száloda minden részlege tökéletesen megfelel az igényes pihenésre várók legmagasab igényeinek is.

  Köszönjük, visszatérünk!
 • B.L.-né
  2012. 04. 21. 17:10
  Három napot töltöttünk a szállodában. Mindennel maximálisan meg voltunk elégedve. Az ételek, a kiszolgálás, a wellness, a személyzet, minden kiváló. Külön ki szeretném emelni a fiatal Tibi nevű pincér munkáját. Tökéletes munkát végez, az ember úgy érzi, hazajött, mikor vele találkozik.
 • Kis János
  2012. 03. 22. 18:40
  2012.03.18-21ig voltunk a szállodába, mindennel teljesen meg voltunk elégedve. A szobák szépek, tiszták, a wellness kellemes. Az étterem dolgozói kedvesek, udvariasak. Az ételek nagyon finomak, bőségesek minden igényt kielégít. Minden dolgozó a vendégért van.
  Köszönjük szépen visszatérünk.
 • Csilla
  2012. 03. 20. 15:25
  Gyönyörű szép hétvégét töltöttem a szállodában. Nagyon jól éreztem magamat. Az ételek nagyon finomak és valasztékosak voltak. A személyzet kedves és udvarias volt. A szoba és a fürdőszoba ötletesen volt berendezve. Külön kiemelném hogy nagyon tetszett a pezsgőfürdő a szauna és természetesen a fitness terem is.
  A városban is voltam és megnéztem a nevezetességeket,nagyon szép volt. Ez volt életem egyik legszebb hétvégéje. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a remek helyet.
 • Enikő
  2012. 03. 07. 14:50
  A Valentin hétvégét töltöttük el a szállodában a férjemmel és két gyermekemmel.A személyzet segítőkész volt és nagyon barátágos.Az ételek finomak és egészségesek,nem fűszeresek,zsírosak.Külön gratulálok a játszóházhoz,szenzációs.Minden kisgyerekes és nagygyerekes szülőnek azt ajánlom.Ne habozzatok,menjetek Gyulára!!!Nem fogjátok megbánni!
 • Márta és Imre
  2012. 02. 11. 15:00
  Nagyon szép a szálloda, az ellátás is kiváló. A személyzet kedves, udvarias. 3 napot töltöttünk el, jól éreztük magunkat. Köszönjük!
 • Hartégen Balázs és Marcsi
  2012. 01. 12. 08:17
  3 nagyon kellemes napot töltöttünk el a szállodában, kifogástalan volt az elhelyezés, a kiszolgálás, a wellness. Kedves és udvarias személyzettel találkoztunk. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Köszönjük
 • Tóth Károly
  2011. 11. 14. 08:32
  Október elején töltöttünk néhány napot párommal a szállodában. Minden szép, kényelmes, fekvése kitűnő: gyalogosan bejártunk mindent ebben a szép városban. A személyt kedves, udvarias, segítőkész és nem tolakodó.
  Köszönjük és mindenkinek ajánljuk!!!

  P.S.: december végén ismételt pihenést tervezünk ugyanitt.
 • Dorcsi Szilárd
  2011. 10. 29. 06:29
  4 éjszakát töltöttünk el a szállodában és tényleg minden nagyon csodálatos volt!A szálloda a Wellness részleg a vacsora a reggeli a személyzet minden és mindenki.Csupán egy dolgot hiányoltunk ami benne foglaltatott a csomagban is az üdvözlőitalt ami sajnos :( elmaradt! További minden jót!

Akciós Ajánlatok

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön elsőként szállodánk ajánlatairól, akcióiról, legyen Ön is azok között, akiket az elsők között tájékoztatunk a hotel aktualitásairól, változásairól, időszakos nyereményjátékainkról.