Vendégkönyv

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Nevem, e-mail címem és vendég véleményem megadásával hozzájárulok adataim rögzítéséhez és a www.wellnesshotelgyula.hu weboldalon történő megjelenítéséhez.
 
Vendégkönyv bejegyzések

 • András és Ibolya
  2011. 09. 23. 11:21
  Nagyon kellemes három napot töltöttünk,önöknél.Gyönyörű a szálloda, a személyzet kedves és segítő kész, az ételek finomak.Köszönünk mindent, vissza térünk.
 • Polgári család
  2011. 09. 13. 18:47
  Kedves Szálloda Dolgozók!

  3 éjszakát töltöttünk el a szállodában,kitűnően éreztük magunkat!Mindennel nagyon elégedettek voltunk.A személyzet segítőkész,kedves volt!Az ételek nagyon finomak és választékosak votak! A szoba tiszta,izléses kényelmes volt!A wellnes részleg is nagyon tetszett,csak jót lehet írni az egész szállodáról! Mindenkinek csak ajánlani tudjuk a szállodát!A város is nagyon gyönyörű volt!
  Szeretnénk még visszatérni Önökhöz!
  Mindent köszönünk!
 • Kozma B. - Páncél T.
  2011. 09. 12. 10:39
  3 éjszakát töltöttünk el önöknél , hogy az év közbeni pörgésből egy kicsit kiszakadjunk, és kikapcsolódjunk, feltöltődjünk. Ez az önök szállodájában maximálisan sikerült. Mindennel nagyon meg voltunk elégedve. Jóleső volt az összes alkalmazott kedvessége, állandó mosolya. A szálloda nagyon szép, tiszta, az étkezések bőségesek voltak. Sok 4* szállodában jártam már, de az önök szállodája áll az első helyen. Nagyon jól éreztük, magunkat, és remélem lesz még alkalmunk önöknél pihenni.
 • Vadasi család
  2011. 08. 22. 20:36
  Kedves Személyzet!

  3 éjszakát töltöttünk a szállodában. Mindennel nagyon meg voltunk elégedve, a 4* itt valóban annyit is ért. A pincérek és minden személyzet kedves, segítőkész volt. Külön köszönet "Attila" pincérnek az étteremben és a bárban, valamint Orsinak, Tamásnak és Gábornak a wellness részlegben, akik nagyszerű koktélokat tudtak készíteni. Az ételek finomak voltak, a szoba és az egész szálloda pedig remek. Mi mindig 4*-os szállodába megyünk, de bátran kijelenthetem, hogy ez a legjobb! A kiszolgálás minden téren megfelelt elvárásainknak. Köszönet az "énekes hölgynek" az étteremben, nagyszerű hangulatot teremtett, és nem mellesleg nagyon jó a hangja. Azért megemlítem az árakat is, valószínűleg a legolcsóbb 4*-os szálloda. Mindenképpen visszatérünk Önökhöz.
 • Andrea
  2011. 08. 20. 20:48
  Kedves Szállódai Dolgozók!
  Felejthetelen 6 napot töltöttünk a szállodában. A szállda csodálatos. A legapróbb részletekig minmdenre odafigyelnek. A wellnes és az étterem dolgozói kifogástalan mumkát végeznek Remélem, hogy ujabb akciós ajánlataikkal a törzsvendégek között tudhatjuk magunkat.
 • Márk
  2011. 08. 15. 23:18
  Nagyon kellemes 6 napot töltöttünk az Önök szállodájában! Mindennel maximálisan meg voltunk elégedve! Külön nagy előnye a szállodának a játszóház, melyben 19 hónapos kislányunk nagyon sokat játszott. Köszönjük szépen Orsi néni kedvességét, türelmét!
  Terveink szerint hamarosan visszatérünk Önökhöz! :)
 • P Róbert
  2011. 08. 11. 22:11
  Tisztelt vezető!

  2011 aug.04-09-ig vendégük voltam szállodájukban családommal. Meg szeretném osztani önökkel tapasztalataimat. Megérkezésünk kór nagyon kedvesen fogadtak ez meg is alapozta a nyaralásunk kellemes eltöltését. Minden esetben min.4* szállodában szállunk meg és az Önök szállodája minden téren megfelelt elvárásainknak. Személyzetük kedves, udvarias, segítőkész. Mindenkinek csak ajánlani tudom szállodájukat.

  Köszönjük, hogy részünkre mindent biztosítottak felhőtlen nyaralásunkhoz.
 • Petra
  2011. 08. 10. 14:30
  Nagyon szép volt a szállodában töltött pár pihenő nap. Igazán kedves volt mindenki, a kiszolgálás kiváló, a környezet gyönyörű. A város is nagyon kellemes. Szeretnénk még visszatérni!
 • Petra
  2011. 08. 07. 09:54
  nagyon jól éreztük itt magunkat anyáékkal.nagyon jó volt a gyerekszoba az Orsival.finomakat ettem .jó lenne megint nálatok nyaralni.!köszönök mindent!!!!

  Mátrahegyi Petra
 • Bodnár Erika
  2011. 08. 03. 17:45
  Kedves szállodai dolgozók!

  Nagyon kellemes napokat töltöttünk Önöknél. Külön köszönet, hogy 10 éves fiunk mellett, féléves pici babánkkal is gond nélkül tudtunk pihenni Önöknél, minden szükséges \"apróság\" rendelkezésünkre állt. A szálloda gyönyörű és tiszta, a személyzet roppant figyelmes és kedves, az ételek nagyon finomak. A Wellness-Oázis részleg fantasztikus. Szívből ajánljuk a hotelt pici babával pihenni szándékozóknak is. Mi biztos vissza fogunk térni Önökhöz!

Akciós Ajánlatok

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön elsőként szállodánk ajánlatairól, akcióiról, legyen Ön is azok között, akiket az elsők között tájékoztatunk a hotel aktualitásairól, változásairól, időszakos nyereményjátékainkról.