Vendégkönyv

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Nevem, e-mail címem és vendég véleményem megadásával hozzájárulok adataim rögzítéséhez és a www.wellnesshotelgyula.hu weboldalon történő megjelenítéséhez.
 
Vendégkönyv bejegyzések

 • lénártné Magdi
  2011. 10. 23. 15:37
  Öt felejthetetlen napot töltöttünk az Önök szállodájában. Nagyon jól éreztük magunkat.Nagyon finom és változatos volt a vacsora.A szoba és a Wellness részleg felszereltsége és tisztasága kifogástalan.Külön köszönet Tibikének a pincérnek a kedvességéért. Csak így tovább!
 • Lenkeiné Éva
  2011. 10. 02. 21:07
  Kedves Személyzet!
  Köszönjük a kedvességüket, a finom ételeket, a mindig mosolygó pincérek figyelmességét. A hotel minden tekintetben megérdemli a 4 *-ot. Gratulálok!
  Ma értünk haza, de már fordulnék is vissza.
 • András és Ibolya
  2011. 09. 23. 11:21
  Nagyon kellemes három napot töltöttünk,önöknél.Gyönyörű a szálloda, a személyzet kedves és segítő kész, az ételek finomak.Köszönünk mindent, vissza térünk.
 • Polgári család
  2011. 09. 13. 18:47
  Kedves Szálloda Dolgozók!

  3 éjszakát töltöttünk el a szállodában,kitűnően éreztük magunkat!Mindennel nagyon elégedettek voltunk.A személyzet segítőkész,kedves volt!Az ételek nagyon finomak és választékosak votak! A szoba tiszta,izléses kényelmes volt!A wellnes részleg is nagyon tetszett,csak jót lehet írni az egész szállodáról! Mindenkinek csak ajánlani tudjuk a szállodát!A város is nagyon gyönyörű volt!
  Szeretnénk még visszatérni Önökhöz!
  Mindent köszönünk!
 • Kozma B. - Páncél T.
  2011. 09. 12. 10:39
  3 éjszakát töltöttünk el önöknél , hogy az év közbeni pörgésből egy kicsit kiszakadjunk, és kikapcsolódjunk, feltöltődjünk. Ez az önök szállodájában maximálisan sikerült. Mindennel nagyon meg voltunk elégedve. Jóleső volt az összes alkalmazott kedvessége, állandó mosolya. A szálloda nagyon szép, tiszta, az étkezések bőségesek voltak. Sok 4* szállodában jártam már, de az önök szállodája áll az első helyen. Nagyon jól éreztük, magunkat, és remélem lesz még alkalmunk önöknél pihenni.
 • Vadasi család
  2011. 08. 22. 20:36
  Kedves Személyzet!

  3 éjszakát töltöttünk a szállodában. Mindennel nagyon meg voltunk elégedve, a 4* itt valóban annyit is ért. A pincérek és minden személyzet kedves, segítőkész volt. Külön köszönet "Attila" pincérnek az étteremben és a bárban, valamint Orsinak, Tamásnak és Gábornak a wellness részlegben, akik nagyszerű koktélokat tudtak készíteni. Az ételek finomak voltak, a szoba és az egész szálloda pedig remek. Mi mindig 4*-os szállodába megyünk, de bátran kijelenthetem, hogy ez a legjobb! A kiszolgálás minden téren megfelelt elvárásainknak. Köszönet az "énekes hölgynek" az étteremben, nagyszerű hangulatot teremtett, és nem mellesleg nagyon jó a hangja. Azért megemlítem az árakat is, valószínűleg a legolcsóbb 4*-os szálloda. Mindenképpen visszatérünk Önökhöz.
 • Andrea
  2011. 08. 20. 20:48
  Kedves Szállódai Dolgozók!
  Felejthetelen 6 napot töltöttünk a szállodában. A szállda csodálatos. A legapróbb részletekig minmdenre odafigyelnek. A wellnes és az étterem dolgozói kifogástalan mumkát végeznek Remélem, hogy ujabb akciós ajánlataikkal a törzsvendégek között tudhatjuk magunkat.
 • Márk
  2011. 08. 15. 23:18
  Nagyon kellemes 6 napot töltöttünk az Önök szállodájában! Mindennel maximálisan meg voltunk elégedve! Külön nagy előnye a szállodának a játszóház, melyben 19 hónapos kislányunk nagyon sokat játszott. Köszönjük szépen Orsi néni kedvességét, türelmét!
  Terveink szerint hamarosan visszatérünk Önökhöz! :)
 • P Róbert
  2011. 08. 11. 22:11
  Tisztelt vezető!

  2011 aug.04-09-ig vendégük voltam szállodájukban családommal. Meg szeretném osztani önökkel tapasztalataimat. Megérkezésünk kór nagyon kedvesen fogadtak ez meg is alapozta a nyaralásunk kellemes eltöltését. Minden esetben min.4* szállodában szállunk meg és az Önök szállodája minden téren megfelelt elvárásainknak. Személyzetük kedves, udvarias, segítőkész. Mindenkinek csak ajánlani tudom szállodájukat.

  Köszönjük, hogy részünkre mindent biztosítottak felhőtlen nyaralásunkhoz.
 • Petra
  2011. 08. 10. 14:30
  Nagyon szép volt a szállodában töltött pár pihenő nap. Igazán kedves volt mindenki, a kiszolgálás kiváló, a környezet gyönyörű. A város is nagyon kellemes. Szeretnénk még visszatérni!

Akciós Ajánlatok

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön elsőként szállodánk ajánlatairól, akcióiról, legyen Ön is azok között, akiket az elsők között tájékoztatunk a hotel aktualitásairól, változásairól, időszakos nyereményjátékainkról.