Vendégkönyv

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Nevem, e-mail címem és vendég véleményem megadásával hozzájárulok adataim rögzítéséhez és a www.wellnesshotelgyula.hu weboldalon történő megjelenítéséhez.
 
Vendégkönyv bejegyzések

 • Hartégen Balázs és Marcsi
  2012. 01. 12. 08:17
  3 nagyon kellemes napot töltöttünk el a szállodában, kifogástalan volt az elhelyezés, a kiszolgálás, a wellness. Kedves és udvarias személyzettel találkoztunk. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Köszönjük
 • Tóth Károly
  2011. 11. 14. 08:32
  Október elején töltöttünk néhány napot párommal a szállodában. Minden szép, kényelmes, fekvése kitűnő: gyalogosan bejártunk mindent ebben a szép városban. A személyt kedves, udvarias, segítőkész és nem tolakodó.
  Köszönjük és mindenkinek ajánljuk!!!

  P.S.: december végén ismételt pihenést tervezünk ugyanitt.
 • Dorcsi Szilárd
  2011. 10. 29. 06:29
  4 éjszakát töltöttünk el a szállodában és tényleg minden nagyon csodálatos volt!A szálloda a Wellness részleg a vacsora a reggeli a személyzet minden és mindenki.Csupán egy dolgot hiányoltunk ami benne foglaltatott a csomagban is az üdvözlőitalt ami sajnos :( elmaradt! További minden jót!
 • lénártné Magdi
  2011. 10. 23. 15:37
  Öt felejthetetlen napot töltöttünk az Önök szállodájában. Nagyon jól éreztük magunkat.Nagyon finom és változatos volt a vacsora.A szoba és a Wellness részleg felszereltsége és tisztasága kifogástalan.Külön köszönet Tibikének a pincérnek a kedvességéért. Csak így tovább!
 • Lenkeiné Éva
  2011. 10. 02. 21:07
  Kedves Személyzet!
  Köszönjük a kedvességüket, a finom ételeket, a mindig mosolygó pincérek figyelmességét. A hotel minden tekintetben megérdemli a 4 *-ot. Gratulálok!
  Ma értünk haza, de már fordulnék is vissza.
 • András és Ibolya
  2011. 09. 23. 11:21
  Nagyon kellemes három napot töltöttünk,önöknél.Gyönyörű a szálloda, a személyzet kedves és segítő kész, az ételek finomak.Köszönünk mindent, vissza térünk.
 • Polgári család
  2011. 09. 13. 18:47
  Kedves Szálloda Dolgozók!

  3 éjszakát töltöttünk el a szállodában,kitűnően éreztük magunkat!Mindennel nagyon elégedettek voltunk.A személyzet segítőkész,kedves volt!Az ételek nagyon finomak és választékosak votak! A szoba tiszta,izléses kényelmes volt!A wellnes részleg is nagyon tetszett,csak jót lehet írni az egész szállodáról! Mindenkinek csak ajánlani tudjuk a szállodát!A város is nagyon gyönyörű volt!
  Szeretnénk még visszatérni Önökhöz!
  Mindent köszönünk!
 • Kozma B. - Páncél T.
  2011. 09. 12. 10:39
  3 éjszakát töltöttünk el önöknél , hogy az év közbeni pörgésből egy kicsit kiszakadjunk, és kikapcsolódjunk, feltöltődjünk. Ez az önök szállodájában maximálisan sikerült. Mindennel nagyon meg voltunk elégedve. Jóleső volt az összes alkalmazott kedvessége, állandó mosolya. A szálloda nagyon szép, tiszta, az étkezések bőségesek voltak. Sok 4* szállodában jártam már, de az önök szállodája áll az első helyen. Nagyon jól éreztük, magunkat, és remélem lesz még alkalmunk önöknél pihenni.
 • Vadasi család
  2011. 08. 22. 20:36
  Kedves Személyzet!

  3 éjszakát töltöttünk a szállodában. Mindennel nagyon meg voltunk elégedve, a 4* itt valóban annyit is ért. A pincérek és minden személyzet kedves, segítőkész volt. Külön köszönet "Attila" pincérnek az étteremben és a bárban, valamint Orsinak, Tamásnak és Gábornak a wellness részlegben, akik nagyszerű koktélokat tudtak készíteni. Az ételek finomak voltak, a szoba és az egész szálloda pedig remek. Mi mindig 4*-os szállodába megyünk, de bátran kijelenthetem, hogy ez a legjobb! A kiszolgálás minden téren megfelelt elvárásainknak. Köszönet az "énekes hölgynek" az étteremben, nagyszerű hangulatot teremtett, és nem mellesleg nagyon jó a hangja. Azért megemlítem az árakat is, valószínűleg a legolcsóbb 4*-os szálloda. Mindenképpen visszatérünk Önökhöz.
 • Andrea
  2011. 08. 20. 20:48
  Kedves Szállódai Dolgozók!
  Felejthetelen 6 napot töltöttünk a szállodában. A szállda csodálatos. A legapróbb részletekig minmdenre odafigyelnek. A wellnes és az étterem dolgozói kifogástalan mumkát végeznek Remélem, hogy ujabb akciós ajánlataikkal a törzsvendégek között tudhatjuk magunkat.

Akciós Ajánlatok

Újranyitási
Tájékoztató

Vendégfogadási Tájékoztató

A Kormány döntésének értelmében szállodánk 2020. november 10. – 2021. április 30. között nem fogadhat turistákat.Minden olyan vendégünknek, akinek a fenti időszakra van rögzített foglalása türelmét kérjük, kolléganőink hamarosan felveszik Önökkel a kapcsolatot.
Ha április 15. utáni időpontra tervezte pihenését, kérjük még várjon az átfoglalással.
Amennyiben a helyzet ismét engedi a folyamatos és zavartalan üzemelést, akkor erről kommunikációs csatornáinkon értesíteni fogjuk Önöket rögtön!Készen állunk, hogy újra nyissunk, amint a szabályozások lehetővé teszik. Mindenkinek kívánunk kitartást és egészséget ebben az embertpróbáló időszakban.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK »