Vendégkönyv

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Nevem, e-mail címem és vendég véleményem megadásával hozzájárulok adataim rögzítéséhez és a www.wellnesshotelgyula.hu weboldalon történő megjelenítéséhez.
 
Vendégkönyv bejegyzések

 • Eleonóra Baranyi
  2019. 08. 22. 17:52 (Szabadka, Vajdasàg)
  Izletes ètelek, kedves ès figyelmes alkalmazottak, kènyelmes szoba, magas higiènia. Egyszóval *****. Szuper pihenès volt. Köszönjük
 • O. Anita
  2019. 07. 29. 15:00 (Sárbogárd)
  Felejthetetlen 3 napot töltöttünk el ebben a csodás szállodában a családommal. A szálloda egyszerűen fantasztikus, a személyzet segítőkész, az ételek istenien finomak, s a gyermekekre maximális figyelmet fordítanak, hogy jól érezzék magukat. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki bababarát helyet keres! Köszönjük!
 • Varga Csaba
  2019. 02. 27. 11:10 (Palotás)
  Fantasztikus három napot töltöttünk szállodájukban. Kifogástalan elhelyezésben , profi , udvarias kiszolgálásban volt részünk. A hotelben valóban nagy hangsúlyt fektetnek a gyermekekre . Köszönjük ezt a felejthetetlen élményt !
 • Sóstói Tamás
  2019. 02. 18. 14:28 (Budapest)
  Remek elhelyezkedés, a szoba kényelmes és tiszta volt. A személyzet rendkívül kedves és rugalmas, a szolgáltatások is átlag felettiek. Az étterem választéka teljesen rendben volt, frissek voltak a fogások. A környezet pihentető, könnyű jól éreznie magát az embernek, amihez a Wellness Hotel és személyzete nagyban hozzá járul. Köszönjük a vendéglátást, kiváló hétvége volt!
 • Árpás László
  2019. 01. 13. 13:34
  A 2018-as szilvesztert töltöttük a szállodában. A személyzet mindenben segítőkész, és figyelmes. Az ételek nagyon finomak, remek a konyha ! Tisztaság, és rendezettség mindenütt. Jó a hotel elhelyezkedése, csendes helyen, közel a várfürdő, és a belváros.
 • Naszádos Zsuzsanna
  2018. 08. 19. 18:41
  Három napot töltöttünk a szállodában: tökéletes tisztaság, tökéletes ételek, tökéletes wellnes, biztosan visszatérünk.
 • Bagdi Albertné
  2018. 08. 11. 23:05
  4 napot töltötünk itt a férjemmel,és mindennel meg voltunk elégedve ,figyelmes kedves személyzet és kiváló ételek nagy választék . Remélem még visszatérünk ide! Köszönjük!
 • Csordás András
  2018. 07. 18. 21:20
  Véleményünket családom nevében csak úgy tudnám megfogalmazni, hogy TÖKÉLETES! Néhány szállodával ellentétben, itt semmiféle trükközés nincs a weboldalon és egyéb felületeken található bemutatkozó anyagokkal! Ami ott van, az úgy van. Tökéletes tisztaság, kiváló klimatizált szobák, kényelmes bútorok, működő internet elérhetőség. Négy napot töltöttünk el, és ez idő alatt nem láttam egy barátságatalan arcot sem, sem a vendégek, sem a személyzet tekintetében. Mi a családdal voltunk ott, de erre a négy napra kibővült a családunk, így egy nagy család lettünk. Az étrerem kiváló, az ételek magyon finomak és bőségesek, nincs kígyózó sor, mindig van szabad asztal.

  Ahogyan kezdte, úgy fejezném be: TÖKÉLETES.

  Szeretnénk majd visszamenni...
 • Ádám
  2018. 06. 27. 16:01
  Köszönjük a lehetőséget és remek volt minden, mint nekem mint kollegáinknak. Üdvölettel https://www.xrs.hu Csapata :)
 • Tódi Istvánnè
  2018. 05. 28. 07:56
  Kedves Wellnes Gyula Hotel!Pünkösdkor voltunk,a szálloda vendègei,csodálatos 3 napot töltöttünk el a fèrjemmel!Minden elismerèsem,szakmailag,emberileg,csillagos ötöst èrdemelnek!Nagyon köszönjük,hogy az utólsó napon,foglaltunk,ès mègis,kedvesek,segítőkèszek voltak!Tervezzük a nyaralásunkat is,ebben a csodálatos szállodában!Julius 9- 13ig,ha esetleg valami akció lenne,akkor kèrnèm szèpen önöket,hogy èrtesítsenek!Köszönöm kedvessègüket mègegyszer!A mielőbbi találkozás remènyèben!Tisztelettel Tódi Istvánnè, Tódi

Akciós Ajánlatok

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön elsőként szállodánk ajánlatairól, akcióiról, legyen Ön is azok között, akiket az elsők között tájékoztatunk a hotel aktualitásairól, változásairól, időszakos nyereményjátékainkról.