Vendégkönyv

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Nevem, e-mail címem és vendég véleményem megadásával hozzájárulok adataim rögzítéséhez és a www.wellnesshotelgyula.hu weboldalon történő megjelenítéséhez.
 
Vendégkönyv bejegyzések

 • Varga Csaba
  2019. 02. 27. 11:10 (Palotás)
  Fantasztikus három napot töltöttünk szállodájukban. Kifogástalan elhelyezésben , profi , udvarias kiszolgálásban volt részünk. A hotelben valóban nagy hangsúlyt fektetnek a gyermekekre . Köszönjük ezt a felejthetetlen élményt !
 • Sóstói Tamás
  2019. 02. 18. 14:28 (Budapest)
  Remek elhelyezkedés, a szoba kényelmes és tiszta volt. A személyzet rendkívül kedves és rugalmas, a szolgáltatások is átlag felettiek. Az étterem választéka teljesen rendben volt, frissek voltak a fogások. A környezet pihentető, könnyű jól éreznie magát az embernek, amihez a Wellness Hotel és személyzete nagyban hozzá járul. Köszönjük a vendéglátást, kiváló hétvége volt!
 • Árpás László
  2019. 01. 13. 13:34
  A 2018-as szilvesztert töltöttük a szállodában. A személyzet mindenben segítőkész, és figyelmes. Az ételek nagyon finomak, remek a konyha ! Tisztaság, és rendezettség mindenütt. Jó a hotel elhelyezkedése, csendes helyen, közel a várfürdő, és a belváros.
 • Naszádos Zsuzsanna
  2018. 08. 19. 18:41
  Három napot töltöttünk a szállodában: tökéletes tisztaság, tökéletes ételek, tökéletes wellnes, biztosan visszatérünk.
 • Bagdi Albertné
  2018. 08. 11. 23:05
  4 napot töltötünk itt a férjemmel,és mindennel meg voltunk elégedve ,figyelmes kedves személyzet és kiváló ételek nagy választék . Remélem még visszatérünk ide! Köszönjük!
 • Csordás András
  2018. 07. 18. 21:20
  Véleményünket családom nevében csak úgy tudnám megfogalmazni, hogy TÖKÉLETES! Néhány szállodával ellentétben, itt semmiféle trükközés nincs a weboldalon és egyéb felületeken található bemutatkozó anyagokkal! Ami ott van, az úgy van. Tökéletes tisztaság, kiváló klimatizált szobák, kényelmes bútorok, működő internet elérhetőség. Négy napot töltöttünk el, és ez idő alatt nem láttam egy barátságatalan arcot sem, sem a vendégek, sem a személyzet tekintetében. Mi a családdal voltunk ott, de erre a négy napra kibővült a családunk, így egy nagy család lettünk. Az étrerem kiváló, az ételek magyon finomak és bőségesek, nincs kígyózó sor, mindig van szabad asztal.

  Ahogyan kezdte, úgy fejezném be: TÖKÉLETES.

  Szeretnénk majd visszamenni...
 • Ádám
  2018. 06. 27. 16:01
  Köszönjük a lehetőséget és remek volt minden, mint nekem mint kollegáinknak. Üdvölettel https://www.xrs.hu Csapata :)
 • Tódi Istvánnè
  2018. 05. 28. 07:56
  Kedves Wellnes Gyula Hotel!Pünkösdkor voltunk,a szálloda vendègei,csodálatos 3 napot töltöttünk el a fèrjemmel!Minden elismerèsem,szakmailag,emberileg,csillagos ötöst èrdemelnek!Nagyon köszönjük,hogy az utólsó napon,foglaltunk,ès mègis,kedvesek,segítőkèszek voltak!Tervezzük a nyaralásunkat is,ebben a csodálatos szállodában!Julius 9- 13ig,ha esetleg valami akció lenne,akkor kèrnèm szèpen önöket,hogy èrtesítsenek!Köszönöm kedvessègüket mègegyszer!A mielőbbi találkozás remènyèben!Tisztelettel Tódi Istvánnè, Tódi
 • Lebanov Zoltánné
  2018. 04. 20. 12:37

  Három napot töltöttünk itt. Gyönyörü környezet, tiszta, igényesen berendezett szoba, kedves, segitökész személyzettel. Az ellátás kitünö, választékos, böséges! A wellness részleg is nagyon tiszta, bár nakünk a viz kicsit hideg volt.Köszönünk mindent! Biztos hogy visszatérünk! Lebanos Zoltánné
 • Móró Tamás
  2018. 03. 04. 16:16
  Kiváló minőségű ételek nagy választékban, személyzet figyelmes kiszolgálása, a szálloda a visszatérő vendégek igényeire is odafigyel. Elsősorban ezek okán történhetett meg, hogy feleségemmel immáron 5. alkalommal e szállodát választottuk kikapcsolódásunk helyszínéül. Ezúton is köszönjük!

Akciós Ajánlatok

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön elsőként szállodánk ajánlatairól, akcióiról, legyen Ön is azok között, akiket az elsők között tájékoztatunk a hotel aktualitásairól, változásairól, időszakos nyereményjátékainkról.