Vendégkönyv

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Nevem, e-mail címem és vendég véleményem megadásával hozzájárulok adataim rögzítéséhez és a www.wellnesshotelgyula.hu weboldalon történő megjelenítéséhez.
 
Vendégkönyv bejegyzések

 • Szabó Anikó
  2020. 10. 30. 07:24 (Tiszasziget)
  Évek óta itt töltjük az őszi szünetet a gyerekekkel és mindig megelégedve térünk haza. A személyzet barátságos, udvarias és segítőkész. A tisztaságra nagy hangsúlyt fektetnek. Az étteremben bőséges a választék, igyekeznek minden igényt kielégíteni. Gyermekes családoknak szuper választás! Mindenkinek csak ajánlani tudom a szállodát. Jövőre sem kérdés, hogy ide jövünk!
 • Molnár László
  2020. 08. 17. 20:37 (Győr)
  Még csak most értünk haza de már szeretnénk visszamenni!!! Köszönjük azt a 4 napot amit ott töltöttünk .A szobák szépek és tiszták, a hotel egésze is rendezett ízléses. Az ételek nagyon változatosak és nagyon finomak! A személyzet mosolygós és segítőkész . Mindenkinek ajánlom hogy töltsön el egy pár éjszakát ebben a hotelban!
 • Buday Zsolt
  2019. 12. 19. 12:33 (Budapest)
  5 napot töltöttünk el a Hotelben. A szoba jól felszereltségű, tiszta. Ugyanez igaz, magára a Hotelre. Az ellátás csodálatos a SÉF ebédre levest és 2-3 fellep ételt kínált. Vacsorára 8-10 étel és két felé leves és sütik álltak a rendelkezésünkre. Az étteremben kellemes karácsonyi zene szólt. Az ingyen kolcsonbe kapott kártyával a város nevezetesség szinte ingyen voltak látogathatóak. A fürdő bejárata 10 méterre volt a Hoteltől. Igaz onnan jó 800 méter volt a medence. Jól meg is fáztam... Osszessegeben nagyon jól éreztük magunkat. Talán sehol sem ennyire. Köszönünk mindent!

  Wellness Hotel Gyula
  2020-01-14 11:54:14
  Kedves Vendégeink! Köszönjük a pozitív visszajelzéseket, örömmel olvastuk, hogy maximálisan elégedettek voltak szállodánkkal és a személyzettel is. Bízunk benne, hogy hamarosan visszatérő vendégekként köszönthetjük Önöket!
 • Eleonóra Baranyi
  2019. 08. 22. 17:52 (Szabadka, Vajdasàg)
  Izletes ètelek, kedves ès figyelmes alkalmazottak, kènyelmes szoba, magas higiènia. Egyszóval *****. Szuper pihenès volt. Köszönjük
 • O. Anita
  2019. 07. 29. 15:00 (Sárbogárd)
  Felejthetetlen 3 napot töltöttünk el ebben a csodás szállodában a családommal. A szálloda egyszerűen fantasztikus, a személyzet segítőkész, az ételek istenien finomak, s a gyermekekre maximális figyelmet fordítanak, hogy jól érezzék magukat. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki bababarát helyet keres! Köszönjük!
 • Varga Csaba
  2019. 02. 27. 11:10 (Palotás)
  Fantasztikus három napot töltöttünk szállodájukban. Kifogástalan elhelyezésben , profi , udvarias kiszolgálásban volt részünk. A hotelben valóban nagy hangsúlyt fektetnek a gyermekekre . Köszönjük ezt a felejthetetlen élményt !
 • Sóstói Tamás
  2019. 02. 18. 14:28 (Budapest)
  Remek elhelyezkedés, a szoba kényelmes és tiszta volt. A személyzet rendkívül kedves és rugalmas, a szolgáltatások is átlag felettiek. Az étterem választéka teljesen rendben volt, frissek voltak a fogások. A környezet pihentető, könnyű jól éreznie magát az embernek, amihez a Wellness Hotel és személyzete nagyban hozzá járul. Köszönjük a vendéglátást, kiváló hétvége volt!
 • Árpás László
  2019. 01. 13. 13:34
  A 2018-as szilvesztert töltöttük a szállodában. A személyzet mindenben segítőkész, és figyelmes. Az ételek nagyon finomak, remek a konyha ! Tisztaság, és rendezettség mindenütt. Jó a hotel elhelyezkedése, csendes helyen, közel a várfürdő, és a belváros.
 • Naszádos Zsuzsanna
  2018. 08. 19. 18:41
  Három napot töltöttünk a szállodában: tökéletes tisztaság, tökéletes ételek, tökéletes wellnes, biztosan visszatérünk.
 • Bagdi Albertné
  2018. 08. 11. 23:05
  4 napot töltötünk itt a férjemmel,és mindennel meg voltunk elégedve ,figyelmes kedves személyzet és kiváló ételek nagy választék . Remélem még visszatérünk ide! Köszönjük!

Akciós Ajánlatok

Fontos
információk

FONTOS INFORMÁCIÓ

A hatályos jogszabályok értelmében, a 2021. szeptember 1-jét követően Magyarországon szálláshely-szolgáltatást igénybe vevő minden vendég törvényben meghatározott személyes adatait (beleértve a 18 év alatti gyermekeket is 0 éves kortól) a szálláshely-szolgáltató érkeztetéskor, okmányolvasón keresztül, a szálláshelykezelő szoftverében rögzíteni, majd egy tárhelyre, a Vendég Információs Zárt Adatbázisba (VIZA) továbbítani köteles. 

Magyarországon 2009 óta törvény írja elő a személyigazolvány meglétét újszülött kortól, így kérjük, hogy minden Vendég személyi igazolványát és lakcímkártyáját hozzák magukkal! Ennek hiányában nem fogadhatjuk Vendégeinket. 

Kérjük, utazását és érkezését a fentiekre tekintettel tervezze meg! 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK »