Vendégkönyv

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Nevem, e-mail címem és vendég véleményem megadásával hozzájárulok adataim rögzítéséhez és a www.wellnesshotelgyula.hu weboldalon történő megjelenítéséhez.
 
Vendégkönyv bejegyzések

 • Molnár László
  2020. 08. 17. 20:37 (Győr)
  Még csak most értünk haza de már szeretnénk visszamenni!!! Köszönjük azt a 4 napot amit ott töltöttünk .A szobák szépek és tiszták, a hotel egésze is rendezett ízléses. Az ételek nagyon változatosak és nagyon finomak! A személyzet mosolygós és segítőkész . Mindenkinek ajánlom hogy töltsön el egy pár éjszakát ebben a hotelban!
 • Buday Zsolt
  2019. 12. 19. 12:33 (Budapest)
  5 napot töltöttünk el a Hotelben. A szoba jól felszereltségű, tiszta. Ugyanez igaz, magára a Hotelre. Az ellátás csodálatos a SÉF ebédre levest és 2-3 fellep ételt kínált. Vacsorára 8-10 étel és két felé leves és sütik álltak a rendelkezésünkre. Az étteremben kellemes karácsonyi zene szólt. Az ingyen kolcsonbe kapott kártyával a város nevezetesség szinte ingyen voltak látogathatóak. A fürdő bejárata 10 méterre volt a Hoteltől. Igaz onnan jó 800 méter volt a medence. Jól meg is fáztam... Osszessegeben nagyon jól éreztük magunkat. Talán sehol sem ennyire. Köszönünk mindent!

  Wellness Hotel Gyula
  2020-01-14 11:54:14
  Kedves Vendégeink! Köszönjük a pozitív visszajelzéseket, örömmel olvastuk, hogy maximálisan elégedettek voltak szállodánkkal és a személyzettel is. Bízunk benne, hogy hamarosan visszatérő vendégekként köszönthetjük Önöket!
 • Eleonóra Baranyi
  2019. 08. 22. 17:52 (Szabadka, Vajdasàg)
  Izletes ètelek, kedves ès figyelmes alkalmazottak, kènyelmes szoba, magas higiènia. Egyszóval *****. Szuper pihenès volt. Köszönjük
 • O. Anita
  2019. 07. 29. 15:00 (Sárbogárd)
  Felejthetetlen 3 napot töltöttünk el ebben a csodás szállodában a családommal. A szálloda egyszerűen fantasztikus, a személyzet segítőkész, az ételek istenien finomak, s a gyermekekre maximális figyelmet fordítanak, hogy jól érezzék magukat. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki bababarát helyet keres! Köszönjük!
 • Varga Csaba
  2019. 02. 27. 11:10 (Palotás)
  Fantasztikus három napot töltöttünk szállodájukban. Kifogástalan elhelyezésben , profi , udvarias kiszolgálásban volt részünk. A hotelben valóban nagy hangsúlyt fektetnek a gyermekekre . Köszönjük ezt a felejthetetlen élményt !
 • Sóstói Tamás
  2019. 02. 18. 14:28 (Budapest)
  Remek elhelyezkedés, a szoba kényelmes és tiszta volt. A személyzet rendkívül kedves és rugalmas, a szolgáltatások is átlag felettiek. Az étterem választéka teljesen rendben volt, frissek voltak a fogások. A környezet pihentető, könnyű jól éreznie magát az embernek, amihez a Wellness Hotel és személyzete nagyban hozzá járul. Köszönjük a vendéglátást, kiváló hétvége volt!
 • Árpás László
  2019. 01. 13. 13:34
  A 2018-as szilvesztert töltöttük a szállodában. A személyzet mindenben segítőkész, és figyelmes. Az ételek nagyon finomak, remek a konyha ! Tisztaság, és rendezettség mindenütt. Jó a hotel elhelyezkedése, csendes helyen, közel a várfürdő, és a belváros.
 • Naszádos Zsuzsanna
  2018. 08. 19. 18:41
  Három napot töltöttünk a szállodában: tökéletes tisztaság, tökéletes ételek, tökéletes wellnes, biztosan visszatérünk.
 • Bagdi Albertné
  2018. 08. 11. 23:05
  4 napot töltötünk itt a férjemmel,és mindennel meg voltunk elégedve ,figyelmes kedves személyzet és kiváló ételek nagy választék . Remélem még visszatérünk ide! Köszönjük!
 • Csordás András
  2018. 07. 18. 21:20
  Véleményünket családom nevében csak úgy tudnám megfogalmazni, hogy TÖKÉLETES! Néhány szállodával ellentétben, itt semmiféle trükközés nincs a weboldalon és egyéb felületeken található bemutatkozó anyagokkal! Ami ott van, az úgy van. Tökéletes tisztaság, kiváló klimatizált szobák, kényelmes bútorok, működő internet elérhetőség. Négy napot töltöttünk el, és ez idő alatt nem láttam egy barátságatalan arcot sem, sem a vendégek, sem a személyzet tekintetében. Mi a családdal voltunk ott, de erre a négy napra kibővült a családunk, így egy nagy család lettünk. Az étrerem kiváló, az ételek magyon finomak és bőségesek, nincs kígyózó sor, mindig van szabad asztal.

  Ahogyan kezdte, úgy fejezném be: TÖKÉLETES.

  Szeretnénk majd visszamenni...

Akciós Ajánlatok

Újranyitási
Tájékoztató

Vendégfogadási Tájékoztató

Biztonságos pihenésük érdekében fokozott óvintézkedések mellett fogadjuk újra kedves Vendégeinket, melyekről az alábbi gombra kattintva tájékozódhat!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK »