Vendégkönyv

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Nevem, e-mail címem és vendég véleményem megadásával hozzájárulok adataim rögzítéséhez és a www.wellnesshotelgyula.hu weboldalon történő megjelenítéséhez.
 
Vendégkönyv bejegyzések

 • Pityóné Botos Ivett
  2023. 11. 22. 12:24 (Budapest)
  Először jártunk Gyulán és nagyon örülök, hogy ebben a szállodában pihenhettünk. Gyönyörű zöldkörnyezet mellett helyezkedik el. Nagyon szép és tiszta szálloda, kedves személyzettel. Eddigi legjobb gyermekbarát szálloda.

  Mi biztosan visszatérő vendégek leszünk.

 • Kiss Lajosné
  2023. 10. 13. 19:02 (Gödöllő )
  A szálloda csodálatos szép helyen van. A központ nagyon könnyen megközelíthető. A szállás tiszta, rendezett, az ételek nagyon finomak és változatosak. A személyzet nagyon kedves, a kéréseket rugalmasan megoldották. Ajánlani tudom mindenkinek, de mi még biztosan visszatérünk.
 • Somogyiné Simon Mónika
  2023. 10. 12. 18:05 (Borzavár )
  Fantasztikus hely! 6 éve visszajárunk ide mert nem lehet megunni! Tisztaság van az egész hotelben. Kényelmes mindent kielégítő szobák. Fejedelmi ételek. Nagyon kedves személyzet. Feltöltődésre, pihenésre kiváló. Wellness csodás. Szívből ajánljuk mindenkinek!
 • Matyók Krisztián
  2023. 10. 11. 09:46 (Berzence )
  Nagyon jól éreztük magunkat.Tiszta szobák,tiszta hotel, finom ételek,kedves alkalmazottak.Voltunk egy pár helyen,de ez a legjobb és legszebb hely.Nagyon meg vagyunk elégedve mindennel.Jövőre visszatérünk!

  Alma és Krisztián :)
 • Nagy-Sándorics Éva
  2023. 08. 27. 10:18 (Budapest XXI.)
  Fantasztikus! Elhelyezkedés tökéletes, zöld környezet, csendes, nyugodt, központ sétálva csak pár perc.

  A szálloda vezetője Géza és a személyzet, nagyszerű, kedves, segítőkész, rugalmas. Ételek fantasztikusan finomak, bő választékkal mindenki megtalálja a fogára valót.

  Wellness nagyon kellemes. Víz tiszta, megfelelő hőmérsékletű, pihenni, feltöltődni tökéletes.

  Játszóház 5*-ból én 10*-ot adok:-) Rengeteg játék, jó programok, kicsiknek disco, kézműves foglalkozás, arcfestés és a legjobb, hogy ott lehet hagyni a gyerkőcöket, hogy mi felnőttek is kicsit lazulhassunk:-) Szoba tiszta, kényelmes ágyakkal. Közösségi hely billiárd, darts, csocsó szóval el lehet tölteni jó pár estét Nagyon meg voltunk elégedve mindennel. Visszatérő vendégek leszünk:-) Számomra ez egy tökéletes feltöltődés, lazítás és kikapcsolódás volt. Gyula nagyon szép, tiszta környezettel, kedves emberekkel, jó programokkal:-)

  köszönjük szépen

  Nagy család

  egy nagy és egy kicsi gyerekkel:-)
 • Burián Zoltán
  2023. 07. 09. 17:47 (Budapest)
  Csillagos ötös! Szerethető szálloda, minőségi szolgáltatások ⛱️
 • Dzeba Krisztina
  2023. 02. 06. 12:23 (Szeged)
  Tisztelt Wellnes Hotel Gyula!

  2 napot, 1 éjszakát töltöttünk Önöknél a férjemmel!

  Minden tökéletes volt, a hotel, a lakosztály, az ellatás, a tisztaság, az ott dolgozók kedvessége, figyelme....

  Igazán nagyon jól éreztük magunkat!  Köszönjük!

 • Victor Zsuzsanna
  2023. 01. 22. 16:09 (Budapest)
  Az utóbbi évek legjobb szállodai szolgáltatását kaptuk négy nap alatt. Udvarias, segítőkész , de nem tolakodó személyzet; kiváló konyha; kiemelkedő wellness részleg és kellemes környezet .

  Köszönjük!
 • Irénke
  2022. 12. 26. 18:48 (Lakitelek)
  Most jöttünk haza:( 4 nap 3 éjszakát töltöttünk ott! A 2021 -es évben is ott töltöttük a karácsonyt! Igazából nem is lehet szavakba önteni a személyzet kedvességét! Az ételek fenomenálisak! Na és a Séf úr, most is * 5 -re vizsgázott! Nagyon sok ismerős arc tünt fel, megszólítottuk egymást ugye ti tavaly is itt voltatok? A válasz igen! Szerintem ezek a sorok önmagukért beszélnek! Köszönjük Wellness Hotel Gyula *****
 • Wusching Petra
  2022. 08. 10. 13:53 (Budapest)
  Idén először nyaraltunk Gyulán, sőt életünkben először jártunk ebben a hangulatos kis városban. A szállodát ismerőseink ajánlására választottuk és mi mindennel elégedettek voltunk. Szuper 5 napot töltöttünk itt. A személyzet kedvessége már rögtön a bejáratnál érződik. A bejelentkezésünk pillanatok alatt és flottul ment, utána siettünk ebédelni és ugyan az ebédidő végére értünk oda, de így is tudtunk mindenből választani. A felszolgálók türelmesek és kedvesek, az ételek minden étkezésnél finomak voltak és nagy a választék is. Sok hozzánk hasonló kisgyermekes családdal volt szinte tele a szálloda, mégis ha pihenni akartunk a szobába nem szűrődött be a zaj, így a kislányunk ebéd utáni alvását semmi nem zavarta meg. A wellnesst mi nem találtuk kicsinek. A kislányunk boldogan pancsolt a gyermekmedencében, ahol rengeteg a játék, így azt sem kellett lecipelnünk. Mi a várfürdőbe egyszer mentünk át, jó volt, szép volt, de többször nem akartunk ekkora összeget kiadni érte, mert számunkra nem nyújtott akkora élményt, hiszen ott is az időnk nagy részét a gyermekmedencében töltöttük. A szállodát azóta is csak ajánlani tudjuk minden kisgyermekes barátunknak és rokonunknak. Mi biztosan vissza fogunk jönni jövőre is. Köszönjük az élményt.

Akciós Ajánlatok

Fontos
információk

FONTOS INFORMÁCIÓ

A hatályos jogszabályok értelmében, a 2021. szeptember 1-jét követően Magyarországon szálláshely-szolgáltatást igénybe vevő minden vendég törvényben meghatározott személyes adatait (14 éves kortól) a szálláshely-szolgáltató érkeztetéskor, okmányolvasón keresztül, a szálláshelykezelő szoftverében rögzíteni, majd egy tárhelyre, a Vendég Információs Zárt Adatbázisba (VIZA) továbbítani köteles. Kérjük, utazását és érkezését a fentiekre tekintettel tervezze meg! 

Maszkviselési szabály szempontjából szállodánk az aktuális, érvényben lévő jogszabály szerint jár el. 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK »

Pályázat