Vendégkönyv

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Nevem, e-mail címem és vendég véleményem megadásával hozzájárulok adataim rögzítéséhez és a www.wellnesshotelgyula.hu weboldalon történő megjelenítéséhez.
 
Vendégkönyv bejegyzések

 • Dzeba Krisztina
  2023. 02. 06. 12:23 (Szeged)
  Tisztelt Wellnes Hotel Gyula!

  2 napot, 1 éjszakát töltöttünk Önöknél a férjemmel!

  Minden tökéletes volt, a hotel, a lakosztály, az ellatás, a tisztaság, az ott dolgozók kedvessége, figyelme....

  Igazán nagyon jól éreztük magunkat!  Köszönjük!

 • Victor Zsuzsanna
  2023. 01. 22. 16:09 (Budapest)
  Az utóbbi évek legjobb szállodai szolgáltatását kaptuk négy nap alatt. Udvarias, segítőkész , de nem tolakodó személyzet; kiváló konyha; kiemelkedő wellness részleg és kellemes környezet .

  Köszönjük!
 • Irénke
  2022. 12. 26. 18:48 (Lakitelek)
  Most jöttünk haza:( 4 nap 3 éjszakát töltöttünk ott! A 2021 -es évben is ott töltöttük a karácsonyt! Igazából nem is lehet szavakba önteni a személyzet kedvességét! Az ételek fenomenálisak! Na és a Séf úr, most is * 5 -re vizsgázott! Nagyon sok ismerős arc tünt fel, megszólítottuk egymást ugye ti tavaly is itt voltatok? A válasz igen! Szerintem ezek a sorok önmagukért beszélnek! Köszönjük Wellness Hotel Gyula *****
 • Wusching Petra
  2022. 08. 10. 13:53 (Budapest)
  Idén először nyaraltunk Gyulán, sőt életünkben először jártunk ebben a hangulatos kis városban. A szállodát ismerőseink ajánlására választottuk és mi mindennel elégedettek voltunk. Szuper 5 napot töltöttünk itt. A személyzet kedvessége már rögtön a bejáratnál érződik. A bejelentkezésünk pillanatok alatt és flottul ment, utána siettünk ebédelni és ugyan az ebédidő végére értünk oda, de így is tudtunk mindenből választani. A felszolgálók türelmesek és kedvesek, az ételek minden étkezésnél finomak voltak és nagy a választék is. Sok hozzánk hasonló kisgyermekes családdal volt szinte tele a szálloda, mégis ha pihenni akartunk a szobába nem szűrődött be a zaj, így a kislányunk ebéd utáni alvását semmi nem zavarta meg. A wellnesst mi nem találtuk kicsinek. A kislányunk boldogan pancsolt a gyermekmedencében, ahol rengeteg a játék, így azt sem kellett lecipelnünk. Mi a várfürdőbe egyszer mentünk át, jó volt, szép volt, de többször nem akartunk ekkora összeget kiadni érte, mert számunkra nem nyújtott akkora élményt, hiszen ott is az időnk nagy részét a gyermekmedencében töltöttük. A szállodát azóta is csak ajánlani tudjuk minden kisgyermekes barátunknak és rokonunknak. Mi biztosan vissza fogunk jönni jövőre is. Köszönjük az élményt.
 • Szabó Anikó
  2020. 10. 30. 07:24 (Tiszasziget)
  Évek óta itt töltjük az őszi szünetet a gyerekekkel és mindig megelégedve térünk haza. A személyzet barátságos, udvarias és segítőkész. A tisztaságra nagy hangsúlyt fektetnek. Az étteremben bőséges a választék, igyekeznek minden igényt kielégíteni. Gyermekes családoknak szuper választás! Mindenkinek csak ajánlani tudom a szállodát. Jövőre sem kérdés, hogy ide jövünk!
 • Molnár László
  2020. 08. 17. 20:37 (Győr)
  Még csak most értünk haza de már szeretnénk visszamenni!!! Köszönjük azt a 4 napot amit ott töltöttünk .A szobák szépek és tiszták, a hotel egésze is rendezett ízléses. Az ételek nagyon változatosak és nagyon finomak! A személyzet mosolygós és segítőkész . Mindenkinek ajánlom hogy töltsön el egy pár éjszakát ebben a hotelban!
 • Buday Zsolt
  2019. 12. 19. 12:33 (Budapest)
  5 napot töltöttünk el a Hotelben. A szoba jól felszereltségű, tiszta. Ugyanez igaz, magára a Hotelre. Az ellátás csodálatos a SÉF ebédre levest és 2-3 fellep ételt kínált. Vacsorára 8-10 étel és két felé leves és sütik álltak a rendelkezésünkre. Az étteremben kellemes karácsonyi zene szólt. Az ingyen kolcsonbe kapott kártyával a város nevezetesség szinte ingyen voltak látogathatóak. A fürdő bejárata 10 méterre volt a Hoteltől. Igaz onnan jó 800 méter volt a medence. Jól meg is fáztam... Osszessegeben nagyon jól éreztük magunkat. Talán sehol sem ennyire. Köszönünk mindent!

  Wellness Hotel Gyula
  2020-01-14 11:54:14
  Kedves Vendégeink! Köszönjük a pozitív visszajelzéseket, örömmel olvastuk, hogy maximálisan elégedettek voltak szállodánkkal és a személyzettel is. Bízunk benne, hogy hamarosan visszatérő vendégekként köszönthetjük Önöket!
 • Eleonóra Baranyi
  2019. 08. 22. 17:52 (Szabadka, Vajdasàg)
  Izletes ètelek, kedves ès figyelmes alkalmazottak, kènyelmes szoba, magas higiènia. Egyszóval *****. Szuper pihenès volt. Köszönjük
 • O. Anita
  2019. 07. 29. 15:00 (Sárbogárd)
  Felejthetetlen 3 napot töltöttünk el ebben a csodás szállodában a családommal. A szálloda egyszerűen fantasztikus, a személyzet segítőkész, az ételek istenien finomak, s a gyermekekre maximális figyelmet fordítanak, hogy jól érezzék magukat. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki bababarát helyet keres! Köszönjük!
 • Varga Csaba
  2019. 02. 27. 11:10 (Palotás)
  Fantasztikus három napot töltöttünk szállodájukban. Kifogástalan elhelyezésben , profi , udvarias kiszolgálásban volt részünk. A hotelben valóban nagy hangsúlyt fektetnek a gyermekekre . Köszönjük ezt a felejthetetlen élményt !

Akciós Ajánlatok

Fontos
információk

FONTOS INFORMÁCIÓ

A hatályos jogszabályok értelmében, a 2021. szeptember 1-jét követően Magyarországon szálláshely-szolgáltatást igénybe vevő minden vendég törvényben meghatározott személyes adatait (14 éves kortól) a szálláshely-szolgáltató érkeztetéskor, okmányolvasón keresztül, a szálláshelykezelő szoftverében rögzíteni, majd egy tárhelyre, a Vendég Információs Zárt Adatbázisba (VIZA) továbbítani köteles. Kérjük, utazását és érkezését a fentiekre tekintettel tervezze meg! 

Maszkviselési szabály szempontjából szállodánk az aktuális, érvényben lévő jogszabály szerint jár el. 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK »