Vendégkönyv

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Nevem, e-mail címem és vendég véleményem megadásával hozzájárulok adataim rögzítéséhez és a www.wellnesshotelgyula.hu weboldalon történő megjelenítéséhez.
 
Vendégkönyv bejegyzések

 • Csordás András
  2018. 07. 18. 21:20
  Véleményünket családom nevében csak úgy tudnám megfogalmazni, hogy TÖKÉLETES! Néhány szállodával ellentétben, itt semmiféle trükközés nincs a weboldalon és egyéb felületeken található bemutatkozó anyagokkal! Ami ott van, az úgy van. Tökéletes tisztaság, kiváló klimatizált szobák, kényelmes bútorok, működő internet elérhetőség. Négy napot töltöttünk el, és ez idő alatt nem láttam egy barátságatalan arcot sem, sem a vendégek, sem a személyzet tekintetében. Mi a családdal voltunk ott, de erre a négy napra kibővült a családunk, így egy nagy család lettünk. Az étrerem kiváló, az ételek magyon finomak és bőségesek, nincs kígyózó sor, mindig van szabad asztal.

  Ahogyan kezdte, úgy fejezném be: TÖKÉLETES.

  Szeretnénk majd visszamenni...
 • Ádám
  2018. 06. 27. 16:01
  Köszönjük a lehetőséget és remek volt minden, mint nekem mint kollegáinknak. Üdvölettel https://www.xrs.hu Csapata :)
 • Tódi Istvánnè
  2018. 05. 28. 07:56
  Kedves Wellnes Gyula Hotel!Pünkösdkor voltunk,a szálloda vendègei,csodálatos 3 napot töltöttünk el a fèrjemmel!Minden elismerèsem,szakmailag,emberileg,csillagos ötöst èrdemelnek!Nagyon köszönjük,hogy az utólsó napon,foglaltunk,ès mègis,kedvesek,segítőkèszek voltak!Tervezzük a nyaralásunkat is,ebben a csodálatos szállodában!Julius 9- 13ig,ha esetleg valami akció lenne,akkor kèrnèm szèpen önöket,hogy èrtesítsenek!Köszönöm kedvessègüket mègegyszer!A mielőbbi találkozás remènyèben!Tisztelettel Tódi Istvánnè, Tódi
 • Lebanov Zoltánné
  2018. 04. 20. 12:37

  Három napot töltöttünk itt. Gyönyörü környezet, tiszta, igényesen berendezett szoba, kedves, segitökész személyzettel. Az ellátás kitünö, választékos, böséges! A wellness részleg is nagyon tiszta, bár nakünk a viz kicsit hideg volt.Köszönünk mindent! Biztos hogy visszatérünk! Lebanos Zoltánné
 • Móró Tamás
  2018. 03. 04. 16:16
  Kiváló minőségű ételek nagy választékban, személyzet figyelmes kiszolgálása, a szálloda a visszatérő vendégek igényeire is odafigyel. Elsősorban ezek okán történhetett meg, hogy feleségemmel immáron 5. alkalommal e szállodát választottuk kikapcsolódásunk helyszínéül. Ezúton is köszönjük!
 • Solti Anna
  2018. 02. 16. 13:12
  Most voltunk először a pàrommal! Nagyon szép hely,az ételek és a kiszolgálás remek volt! Megfogadtuk hogy ha tudunk minden évben visszajövünk! :) Szuper hely csak ajànlani tudom aki egy igazi wellnessezésre vàgyik :)
 • DEbreczeni István
  2018. 01. 29. 18:18

  5 alkalommal voltam már családommal , barátaimmal ,ajándékoztam gyerekeimnek üdülést . Kiváló hely nagyon jó konyha figyelmes kiszolgálás .Csak ajánlani tudom mindenkinek .
 • Hibján Ákos
  2018. 01. 08. 17:17
  Egy csodálatos őszi hosszú hétvége volt amit a család nem fog elfelejteni és köszönjük az összes ott dolgozónak.Felejthetetlen volt és feltették a mércét a konkurenciának!!!
 • Hibján Ákos
  2018. 01. 08. 17:12
  Egy csodálatos őszi hosszú hétvége volt amit a család nem fog elfelejteni és köszönjük az összes ott dolgozónak.Felejthetetlen volt és feltették a mércét a konkurenciának!!!
 • Nagy Mihályné
  2017. 11. 01. 16:45
  Pár napot töltöttem Önöknél barátnőmmel.Felejthetetlen élményekkel gazdagodtunk.Mindennel nagyon megvoltunk elégedve.Remélem hamarosan visszatérhetek.szeretném,ha Önöknél is lehetőség lenne partnerkód igénylésére.Tisztelettel:Nagyné

Akciós Ajánlatok

Újranyitási
Tájékoztató

Vendégfogadási Tájékoztató

A Kormány döntésének értelmében szállodánk 2020. november 10. – 2021. április 30. között nem fogadhat turistákat.Minden olyan vendégünknek, akinek a fenti időszakra van rögzített foglalása türelmét kérjük, kolléganőink hamarosan felveszik Önökkel a kapcsolatot.
Ha április 15. utáni időpontra tervezte pihenését, kérjük még várjon az átfoglalással.
Amennyiben a helyzet ismét engedi a folyamatos és zavartalan üzemelést, akkor erről kommunikációs csatornáinkon értesíteni fogjuk Önöket rögtön!Készen állunk, hogy újra nyissunk, amint a szabályozások lehetővé teszik. Mindenkinek kívánunk kitartást és egészséget ebben az embertpróbáló időszakban.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK »