Vendégkönyv

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Nevem, e-mail címem és vendég véleményem megadásával hozzájárulok adataim rögzítéséhez és a www.wellnesshotelgyula.hu weboldalon történő megjelenítéséhez.
 
Vendégkönyv bejegyzések

 • Solti Anna
  2018. 02. 16. 13:12
  Most voltunk először a pàrommal! Nagyon szép hely,az ételek és a kiszolgálás remek volt! Megfogadtuk hogy ha tudunk minden évben visszajövünk! :) Szuper hely csak ajànlani tudom aki egy igazi wellnessezésre vàgyik :)
 • DEbreczeni István
  2018. 01. 29. 18:18

  5 alkalommal voltam már családommal , barátaimmal ,ajándékoztam gyerekeimnek üdülést . Kiváló hely nagyon jó konyha figyelmes kiszolgálás .Csak ajánlani tudom mindenkinek .
 • Hibján Ákos
  2018. 01. 08. 17:17
  Egy csodálatos őszi hosszú hétvége volt amit a család nem fog elfelejteni és köszönjük az összes ott dolgozónak.Felejthetetlen volt és feltették a mércét a konkurenciának!!!
 • Hibján Ákos
  2018. 01. 08. 17:12
  Egy csodálatos őszi hosszú hétvége volt amit a család nem fog elfelejteni és köszönjük az összes ott dolgozónak.Felejthetetlen volt és feltették a mércét a konkurenciának!!!
 • Nagy Mihályné
  2017. 11. 01. 16:45
  Pár napot töltöttem Önöknél barátnőmmel.Felejthetetlen élményekkel gazdagodtunk.Mindennel nagyon megvoltunk elégedve.Remélem hamarosan visszatérhetek.szeretném,ha Önöknél is lehetőség lenne partnerkód igénylésére.Tisztelettel:Nagyné
 • Kulcsár Katalin
  2017. 10. 25. 11:16
  Októberbe voltunk , és nagyon jól éreztük magunkat. Mindennel megvoltunk elégedve. A vacsorák szuperek a reggelik szuperek. Csak az a sok rizs. Én személy szerint nem szeretem, de mindig volt sok kedvemre való. A személyzet is kifogástalan. Visszatérünk még ide.
 • Soson
  2017. 09. 30. 00:33
  30. házassági évfordulónkat ünnepeltük a szállodában - a legmegfelelőbb helyen! Gyönyörű város; minden igényt kielégítő elhelyezés (jó ízléssel berendezett, modern, tiszta szoba, ritka kényelmes ágy); minden napszakban választékos, ízletes ételek; tiszta, kellemes, kényelmes wellness. Sok hasonlatos helyen megfordoltunk már, s tudjuk, mindez másutt is meglehet. Egy dolog, tényleg csak egyetlen apróság rontja el mindezt a legtöbb szállodában: az a bizonyos egy, vagy az a bizonyos néhány illetlen, letaposott cipőjű, koszos kötényű, rossz modorú, tudatlan, rugalmatlan vagy egyszerően csak tapló alkalmazott, a szálloda bármely részlegén. Az borít mindent! Nos, Tisztelt Wellness Hotel Gyula! Önök ennek a kritériumnak is tökéletesen megfeleltek az elvárhaó, jó érterlemben! Néhány impresszióval támasztom alá véleményem! Szállásra telefonálva bizalomgerjesztően intelligens válasz egyikünk lisztérzékeny étkezésének lehetősége iránti érdeklődesünkre. Séf felefonszámával ajéndékozott meg. A Mester a problémáról mindent tudott, biztosított, a legjobb kezekben leszünk - így is lett! Étkezéskor pontos tájékoztatás a lehetőségekről. Ha kellett külön kaja, süti, kenyér rendelkezésre állt. Pincérek mosolygósak udvariasak és serények voltak. Már a második alkalommal emtékezetbő tudták a szobaszámunkat, meg pl. hogy délben milyen sört fogyasztottunk. Megjelenésükre a makulátlan és tiszta egyenszerkó volt jellemző. A szemelyzet egyi tagját sem tudtam köszönésemmel megelőzni. A wellness részleget felügyelő högy napja egy részét azzal töltötte, hogy a végerlétjatatlan alukorlátok felületét igen nagy műgonddal precízen, nem unutt képpel takarította. A szobalány (meglepetésemre néger) bájos akcentussal kérdezi, mikor jöhet takarítani, amikor nem zavar? A földszini étterem pincérétől választásom előtt diplomamunkaszerű, udvarias tájékoztatást kapunk a gyulai pálinkák mibenlétéről. Ugyaneme pincér előző nap készségesen és empatikusan segit, amikor behoztunk az utcáról egy csellengő, könnyező, nagyon ijedt kisiskolást, akiért elfelejtettek jönni a szülei az úszóedzés után. Végül pedig a személyzet - élén az igazgatóval - nagyvonalú cinkosává válik a feleségemnek, amikor szervezte a számomra az ünnepi meglepetést. (Arról a meglepő apróságról már nem is beszélek, hogy az igazgató több alkalommal is mindenféle skrupulus nélkül szolgált fel az étteremben, szervérozta a frissen elkészült ételeket - gondos élvezettel, talán egy kicsit a példamutatás igényével is. Kissé hosszú lett a bejegyzésem, de talán érzékeltetni tudtm, mi minden sokszor csak apró dolognak kell a vendég előtt akkor és úgy történnie, hogy a maradéktalan elégedettség egy legközelebbi szállásfoglalásban öltsön testet! Mert esetünkben várható! Hölgyeim, uraim, köszönjük!
 • BERECZKI ISTVÁNNÉ
  2017. 09. 26. 18:31
  Nagyon-nagyon jól éreztük magunkat! :)A szoba,a kiszolgálás,a wellness részleg kiváló volt! :)Külön köszönet a séfnek,minden isteni volt és bőséges. :)Jövőre szeretnénk újra elmenni...:) :)Ajánlom mindenkinek,aki igazi pihenésre vágyik! :) :)
 • Bíró Sándor
  2017. 09. 24. 13:21
  Kedves Személyzet!

  Köszönjük a kedvességüket, a finom ételeket, a mindig mosolygó pincérek figyelmességét. A hotel minden tekintetben megérdemli a 4 *-ot. Gratulálok!

  Üdvözlettel :Gabriella & Sándor
 • Somogyi Attila
  2017. 05. 08. 08:55
  Három csodálatos napot töltöttünk önöknél.Nagyon jól éreztük magunkat .A szállás gyönyörű szép ,tiszta .Az ételek nagyon finomak és bőségesek.A wellness rész minden igényt kielégít.A város pedig gyönyörű.Már alig várjuk,hogy visszatérhessünk!!
  Wellness Hotel Gyula
  2017-07-04 13:25:09
  Kedves Vendégünk! Örülünk, hogy jó élményekkel gazdagodva emlékezik vissza a Hotelben eltöltött napokra. Reméljük ismételten Vendégeink között köszönthetjük Önt.

Akciós Ajánlatok

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön elsőként szállodánk ajánlatairól, akcióiról, legyen Ön is azok között, akiket az elsők között tájékoztatunk a hotel aktualitásairól, változásairól, időszakos nyereményjátékainkról.