Vendégkönyv

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Nevem, e-mail címem és vendég véleményem megadásával hozzájárulok adataim rögzítéséhez és a www.wellnesshotelgyula.hu weboldalon történő megjelenítéséhez.
 
Vendégkönyv bejegyzések

 • Lebanov Zoltánné
  2018. 04. 20. 12:37

  Három napot töltöttünk itt. Gyönyörü környezet, tiszta, igényesen berendezett szoba, kedves, segitökész személyzettel. Az ellátás kitünö, választékos, böséges! A wellness részleg is nagyon tiszta, bár nakünk a viz kicsit hideg volt.Köszönünk mindent! Biztos hogy visszatérünk! Lebanos Zoltánné
 • Móró Tamás
  2018. 03. 04. 16:16
  Kiváló minőségű ételek nagy választékban, személyzet figyelmes kiszolgálása, a szálloda a visszatérő vendégek igényeire is odafigyel. Elsősorban ezek okán történhetett meg, hogy feleségemmel immáron 5. alkalommal e szállodát választottuk kikapcsolódásunk helyszínéül. Ezúton is köszönjük!
 • Solti Anna
  2018. 02. 16. 13:12
  Most voltunk először a pàrommal! Nagyon szép hely,az ételek és a kiszolgálás remek volt! Megfogadtuk hogy ha tudunk minden évben visszajövünk! :) Szuper hely csak ajànlani tudom aki egy igazi wellnessezésre vàgyik :)
 • DEbreczeni István
  2018. 01. 29. 18:18

  5 alkalommal voltam már családommal , barátaimmal ,ajándékoztam gyerekeimnek üdülést . Kiváló hely nagyon jó konyha figyelmes kiszolgálás .Csak ajánlani tudom mindenkinek .
 • Hibján Ákos
  2018. 01. 08. 17:17
  Egy csodálatos őszi hosszú hétvége volt amit a család nem fog elfelejteni és köszönjük az összes ott dolgozónak.Felejthetetlen volt és feltették a mércét a konkurenciának!!!
 • Hibján Ákos
  2018. 01. 08. 17:12
  Egy csodálatos őszi hosszú hétvége volt amit a család nem fog elfelejteni és köszönjük az összes ott dolgozónak.Felejthetetlen volt és feltették a mércét a konkurenciának!!!
 • Nagy Mihályné
  2017. 11. 01. 16:45
  Pár napot töltöttem Önöknél barátnőmmel.Felejthetetlen élményekkel gazdagodtunk.Mindennel nagyon megvoltunk elégedve.Remélem hamarosan visszatérhetek.szeretném,ha Önöknél is lehetőség lenne partnerkód igénylésére.Tisztelettel:Nagyné
 • Kulcsár Katalin
  2017. 10. 25. 11:16
  Októberbe voltunk , és nagyon jól éreztük magunkat. Mindennel megvoltunk elégedve. A vacsorák szuperek a reggelik szuperek. Csak az a sok rizs. Én személy szerint nem szeretem, de mindig volt sok kedvemre való. A személyzet is kifogástalan. Visszatérünk még ide.
 • Soson
  2017. 09. 30. 00:33
  30. házassági évfordulónkat ünnepeltük a szállodában - a legmegfelelőbb helyen! Gyönyörű város; minden igényt kielégítő elhelyezés (jó ízléssel berendezett, modern, tiszta szoba, ritka kényelmes ágy); minden napszakban választékos, ízletes ételek; tiszta, kellemes, kényelmes wellness. Sok hasonlatos helyen megfordoltunk már, s tudjuk, mindez másutt is meglehet. Egy dolog, tényleg csak egyetlen apróság rontja el mindezt a legtöbb szállodában: az a bizonyos egy, vagy az a bizonyos néhány illetlen, letaposott cipőjű, koszos kötényű, rossz modorú, tudatlan, rugalmatlan vagy egyszerően csak tapló alkalmazott, a szálloda bármely részlegén. Az borít mindent! Nos, Tisztelt Wellness Hotel Gyula! Önök ennek a kritériumnak is tökéletesen megfeleltek az elvárhaó, jó érterlemben! Néhány impresszióval támasztom alá véleményem! Szállásra telefonálva bizalomgerjesztően intelligens válasz egyikünk lisztérzékeny étkezésének lehetősége iránti érdeklődesünkre. Séf felefonszámával ajéndékozott meg. A Mester a problémáról mindent tudott, biztosított, a legjobb kezekben leszünk - így is lett! Étkezéskor pontos tájékoztatás a lehetőségekről. Ha kellett külön kaja, süti, kenyér rendelkezésre állt. Pincérek mosolygósak udvariasak és serények voltak. Már a második alkalommal emtékezetbő tudták a szobaszámunkat, meg pl. hogy délben milyen sört fogyasztottunk. Megjelenésükre a makulátlan és tiszta egyenszerkó volt jellemző. A szemelyzet egyi tagját sem tudtam köszönésemmel megelőzni. A wellness részleget felügyelő högy napja egy részét azzal töltötte, hogy a végerlétjatatlan alukorlátok felületét igen nagy műgonddal precízen, nem unutt képpel takarította. A szobalány (meglepetésemre néger) bájos akcentussal kérdezi, mikor jöhet takarítani, amikor nem zavar? A földszini étterem pincérétől választásom előtt diplomamunkaszerű, udvarias tájékoztatást kapunk a gyulai pálinkák mibenlétéről. Ugyaneme pincér előző nap készségesen és empatikusan segit, amikor behoztunk az utcáról egy csellengő, könnyező, nagyon ijedt kisiskolást, akiért elfelejtettek jönni a szülei az úszóedzés után. Végül pedig a személyzet - élén az igazgatóval - nagyvonalú cinkosává válik a feleségemnek, amikor szervezte a számomra az ünnepi meglepetést. (Arról a meglepő apróságról már nem is beszélek, hogy az igazgató több alkalommal is mindenféle skrupulus nélkül szolgált fel az étteremben, szervérozta a frissen elkészült ételeket - gondos élvezettel, talán egy kicsit a példamutatás igényével is. Kissé hosszú lett a bejegyzésem, de talán érzékeltetni tudtm, mi minden sokszor csak apró dolognak kell a vendég előtt akkor és úgy történnie, hogy a maradéktalan elégedettség egy legközelebbi szállásfoglalásban öltsön testet! Mert esetünkben várható! Hölgyeim, uraim, köszönjük!
 • BERECZKI ISTVÁNNÉ
  2017. 09. 26. 18:31
  Nagyon-nagyon jól éreztük magunkat! :)A szoba,a kiszolgálás,a wellness részleg kiváló volt! :)Külön köszönet a séfnek,minden isteni volt és bőséges. :)Jövőre szeretnénk újra elmenni...:) :)Ajánlom mindenkinek,aki igazi pihenésre vágyik! :) :)

Akciós Ajánlatok

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön elsőként szállodánk ajánlatairól, akcióiról, legyen Ön is azok között, akiket az elsők között tájékoztatunk a hotel aktualitásairól, változásairól, időszakos nyereményjátékainkról.