Akadálymentes verzió
Szobafoglalás:
06 66 463 522

Wellness Filozófiánk - Gyulai wellness

A szálloda Wellness Oázis üvegfalai gyönyörű panorámát nyújtanak Gyula legszebb parkjára.

A Wellness Hotel Gyula **** Superior wellness koncepciójának célja, - a belső kisugárzásunk megőrzését és a külső szépségünk ápolását szolgálja, hogy szervezetünk mindig visszataláljon egyensúlyi állapotához, amit életviteli, étkezési és tudati cselekvésekkel lehet befolyásolnunk. 

Amíg a felnőttek ellazulnak és kikapcsolódnak, addig gyermeküket biztonságban tudhatják a gyermekprogramjainkon és játszóházunkban. Amennyiben gyulai családi wellnessre vágynak a kicsiket a játékosgyermekmedence várja. 

Wellness részlegünkben lévő szolgáltatásaink nem akadálymentesítettek a kerekesszékes Vendégeink részére.

A Wellness kifejezés 1950-ben született meg. Dr. Halbert L. Dunn alkotta meg a wellbeing (Jó közérzet) és a fitness (jó kondíció) szavakból. Az Egyesült Államokból indult útjára a ’80-as években. A szó jelentése: ”Érezd jól magad!”

Az alapötlet abból indult ki, hogy a mai rohanó világban az embereknek nincs ideje és módja arra, hogy egy egészséges életmódot alakítsanak ki. Napjainkat sokszor töltjük friss levegőtől elzárt helyeken, kimerítő fizikai munkát vagy stresszel teli munkát végezve, ami megnövelte a szív és érrendszeri megbetegedések számát. Ez az új irányzat aktív pihenést és regenerálódást, orvosi tanácsadást és egészséges étkezést kínál.

A Wellness Oázis szolgáltatásait erre az alapelvre alapoztuk. Szolgáltatásaink közé tartozik a méregtelenítés szaunák, gőzkamra és masszázsok segítségével. Sókamránk légúti panaszokra és légúti tisztításra alkalmas. Vendégeink ellazulhatnak nyugtató relaxáló masszázsainkon és D vitamint szabadíthatnak fel szoláriumozás közben.

Vitamin bárunkban pótolhatják folyadék hiányukat, egészséges és finom ételeket fogyaszthatnak, vagy lazíthatnak egy koktél mellett. 

A Wellness Oázis nyitva tartása:

Minden nap: 8.30 - 20.30 óra között

Aqua Zumba

A Wellness Oázisban hetente kétszer 11.00 órától 30 perces aqua zumba várja a könnyed szórakozást kedvelő Szállóvendégeinket, az alábbi időpontokban:

 • 2017. április 01. (szombat)
 • 2017. április 04. (kedd)
 • 2017. április 08. (szombat)
 • 2017. április 11. (kedd)
 • 2017. április 13. (csütörtök)
 • 2017. április 22. (szombat)
 • 2017. április 25. (kedd)
 • 2017. április 29. (szombat)

  aqua_zumba_1 aqua_zumba_3

  RÉSZVÉTEL INGYENES!

  Wellness interaktív panoráma túra

  Az alábbi interaktív panorámával nemcsak egy-egy helyiséget nézhet meg, hanem a teljes wellness részleget bejárhatja.

  További wellness panorámák megtekinthetők a Wellness interaktív panorámák menüpont alatt.

  Egy kép többet mond ezer szónál:

  Kategóriák:
  További ajánlatok: