Gyógyhely védjegy

Gyógyhely védjegy birtokosa lett Gyula

Gyógyhely védjegy - Oklevél

A Magyarország Kincsei – Gyógyhely védjegy használatára jogosító oklevelet 2023. 11. 14-én vette át Dr. Görgényi Ernő, Gyula város polgármestere a Magyar Turisztikai Minőségtanúsító Testülettől. Az átadás Bükfürdőn, a Magyar Fürdőszövetség közgyűlésén történt. Kiemelte, ez a minősítési eljárás az elmúlt hetekben indult el.

Már 1984-ben, az akkori egészségügyi miniszter, dr. Schultheisz Emil határozatában gyógyhelynek minősítette a várkert, a Szent Miklós park, a várfürdő, a Csigakert, a kórház által alkotott területet, de az új védjeggyel igazoltan megfelelnek a 21. századi követelményeknek is.

„Ez a védjegy nem csak presztízs, nem csupán újabb hivatalos elismerése a gyulai turisztikai attrakciók- és szolgáltatások magas színvonalának, de a jövőben ennek megléte pályázati feltétel is lehet. Így mindenképpen értékes védjegyet birtokolhatunk” – fogalmazott Dr. Görgényi Ernő.

Forrás: www.beol.hu


Akciós Ajánlatok

Fontos
információk

FONTOS TÁJÉKOZTATÁS

Felhívjuk figyelmét, hogy szállodánk udvarra néző szállodaszárnyától 15 méterre, a hátsó kertben építési munkálatok folynak 2024.01.08-06.30. között (kivéve ünnepi hétvégéken), melynek keretén belül egy KÜLTÉRI WELLNESS OÁZIS kerül kialakításra.

Az ezzel kapcsolatos munkálatok zavaró hanghatásokkal járhatnak a 2. és 3. emeleti udvarra néző szobák esetében, reggel 8 órától 18 óráigAzon Vendégek részére, akik ezen időszakban az udvarra néző 2-3. emeleti szobákban igénybe veszik szállodánk szállás szolgáltatását, 10% extra kedvezményt ajánlunk fel. Ezen kedvezmény biztosítása 2024.01.08-06.30. közötti időszakra vonatkozik (kivéve ünnepi hétvégéken)

Pályázat