Kedves Vendégeink!

A virtuális Visit Gyula Card több kedvezményes vagy ingyenes gyulai szolgáltatás igénybevételére jogosítja Vendégeinket.

A virtuális VISIT GYULA CARD az alábbi linken díjmentesen igényelhető: https://www.visitgyula.com/hu/kartya-igenyles

KÉRJÜK, HOGY AZON A NÉVEN REGISZTRÁLJON, AKINEK A NEVÉRE A FOGLALÁS SZÓL!

A kártya egy QR kód, melyet akár érkezés előtt is igényelhet. A kedvezmények csak regisztráltak részére vehetők igénybe, az érvényességet a kedvezményt nyújtó partner ellenőrzi, mobiltelefon készülékkel vagy internetes adminisztrációs felületen. A QR kód érvényességének lejártát követően már nem tud kedvezményes vagy ingyenes szolgáltatásokat igénybe venni.

Igényeljen Ön is virtuális Visit Gyula Cardot és ajándékozza meg szeretteit kedvezményes vagy ingyenes szolgáltatásokkal!

A kedvezmények részletes listája ITT érhető el. 

A meghirdetett programokra jelentkezni személyesen vagy telefonon a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft-nél és Tourinform Irodánál lehet. (tel.: 06-66/561-680; cím: 5700 Gyula, Kossuth u. 7.)

Felhívjuk Vendégeink szíves figyelmét, hogy szállodánk nem vállal felelősséget a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. és Tourinform Iroda által szervezett programokért illetve a „VISIT GYULA CARD” virtuális kedvezménykártyával meghirdetett kedvezményekért.

Akciós Ajánlatok

Pályázat