Vendégkönyv

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Nevem, e-mail címem és vendég véleményem megadásával hozzájárulok adataim rögzítéséhez és a www.wellnesshotelgyula.hu weboldalon történő megjelenítéséhez.
 
Vendégkönyv bejegyzések

 • Nóra
  2013. 03. 14. 23:15
  Köszönjük ezt a csodálatos 4 napot! Mindent megkaptunk annak érdekében, hogy egy 8 hónapos kislány mellett is ki tudjunk kapcsolódni és remekül érezzük magunkat! Igazi élmény volt a lányunknak is. Kisgyermekes családoknak is szívből ajánlom.
 • Rácz-Érsek István
  2013. 02. 27. 17:29
  Köszönjük a csoportunk nevében is a farsangi hétvége kitűnő hangulatát.Pontos precíz kiszolgálás,kellemes ételek és élvezhető zene jellemezte a hétvégét!Hála a személyzet minden egyes tagjának!!!!Márciusban ismét találkozunk.
 • Szilvia
  2013. 02. 14. 09:11
  Köszönjük az itt töltött négy nagyon kellemes napot. A személyzet kedves és segítőkész volt. A konyha és a kiszolgálás kitűnő volt.
 • Lajos
  2013. 02. 14. 09:10
  Nagyon megvoltunk elégedve mindennel. A szoba berendezése tisztasága osztályon felüli. Mindenki nagyon kedves és udvarias volt velünk. Szívesen visszatérünk újra ide. Sok sikert kívánunk.
 • Csaba
  2013. 02. 06. 15:22
  Minden szép és jó, de a tizenévesek és felnőttek időtöltésére, szórakozására, kellene biliárd és asztalitenisz asztalok, mert rájuk is gondolni kell!
 • Ladányi Zsigmondné
  2012. 09. 03. 17:45
  A hotelben a személyzet kedvesen, udvariasan viselkedett, a szobák tiszták, jó ízléssel berendezettek. Az étteremben az ételek finomak voltak,a választék pedig minden igényt kielégítő, a kiszolgáló személyzet segítőkész. A wellness részleg valódi felüdülést jelentett. Köszönjük, hogy itt lehettünk, mindenkinek szeretettel ajánljuk!
 • Matizné Edina
  2012. 07. 28. 19:47
  Nagyon jól éreztük magunkat a szállodájukban! A belső és külső környezet is egyaránt rendezett tiszta és ízléses! A szoba szintén tiszta volt, tágas és kényelmes. A szobaasszony kedves volt és becsülettel végezte munkáját! A wellness részleg dolgozói kedvesek és a szolgáltatásai megfelelőek, csak a mendence kissé kicsi, bár tudom a rendelkezésre álló terület már adott volt. Ugyanakkor szerintem nem szerencsés hagyni, hogy a nagyobb gyerekek beugráljanak a medencébe zavarva azzal mások fürdőzését! A reggeli pazar és bőséges, változatos és ízletes. A vacsora szintén és szerintem ez az ebéd is megfelelő, főleg, hogy az akcióban ajándék.
  Köszönjük mindenkinek!
 • Csaba
  2012. 07. 22. 12:07
  Szuper volt minden! Júliusban 6 nap/5éj-re foglaltunk szobát,két fiú gyermekkel (6-13év)t és még hosszabbítottunk is, mert nagyon jól éreztük magunkat! És még itt helyben melegében foglaltunk augusztusra is szobát! Vajon miért?? Aki pár napot eltölt a szállodában csak az tudja és érzi,hogy miért. Mert ugye írni lehet és kell is minden szépet és jót de,ezt érezni, átélni kell! MEGÉRI! Kedvesség, tisztaság, finom és bőséges ételek! Szuper és hatalmas játszóház, programokkal, ahol a gyerekek egész nap jól érzik magukat. Itt külön kiemelném a szálloda egyik gyöngyszemét, FLÓRA (óvónénit) aki mindig csillogó szemekkel, mosolyogva várja, és foglalkozik a gyerekekkel!! Reméljük a vezetőség megbecsüli, és még nagyon sokáig emeli a szálloda színvonalát, persze a többi személyzettel együtt!
 • Keresztes Ági
  2012. 06. 20. 23:01
  Felejthetettlen napokat töltöttünk a színvonalas, minden igényt kielégítő szállodában! Az ellátás kifogástalan! Köszönjük a gondtalan pihenést ! További munkájukhoz kívánunk sok sikert , és jó
  egészséget ! Biztos , hogy visszatérünk !
 • B.Mariann
  2012. 05. 23. 21:45
  Hát le a kalappal!!! GYEREKBARÁT csupa nagy betűvel! Mindenkinek ajánlom! 15 hónapos kislányunkkal mentünk kértük közel legyen a szoba az étteremhez (hogy a baby őr hatosugara elérjen) teljesítették, pedig itt volt az első hogy gyereknek is jó időpontban lehetett vacsizni menni (18:00) így a kicsi is velünk evett. A szobába külön kérés nélkül bekészítették a kiságyat (és most jön a plusz) a bilit, wc szűkítőt, kis kádat, és még a konnektorokat is ellátták baba zárral. A wellnesben baba étel és csemege is kapható.
  A gyerek medence ugyan nem egy nagy szám de a személyzet kedves az ár nagyon kedvező!
  Panaszunk nincs és még idén minimum egyszer visszamegyünk! :D

Akciós Ajánlatok

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön elsőként szállodánk ajánlatairól, akcióiról, legyen Ön is azok között, akiket az elsők között tájékoztatunk a hotel aktualitásairól, változásairól, időszakos nyereményjátékainkról.