MENÜ
Gyakornoki program
Szobafoglalás: 06 66 463 522
HU / EN / RO
Ajánlatkérés
Gyakornoki program

Vendégkönyv

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Nevem, e-mail címem és vendég véleményem megadásával hozzájárulok adataim rögzítéséhez és a www.wellnesshotelgyula.hu weboldalon történő megjelenítéséhez.

Az adatvédelmi szabályzatot megismertem és elfogadom.

Vendégkönyv bejegyzések

 • B.Mariann
  2012. 05. 23. 21:45
  Hát le a kalappal!!! GYEREKBARÁT csupa nagy betűvel! Mindenkinek ajánlom! 15 hónapos kislányunkkal mentünk kértük közel legyen a szoba az étteremhez (hogy a baby őr hatosugara elérjen) teljesítették, pedig itt volt az első hogy gyereknek is jó időpontban lehetett vacsizni menni (18:00) így a kicsi is velünk evett. A szobába külön kérés nélkül bekészítették a kiságyat (és most jön a plusz) a bilit, wc szűkítőt, kis kádat, és még a konnektorokat is ellátták baba zárral. A wellnesben baba étel és csemege is kapható.
  A gyerek medence ugyan nem egy nagy szám de a személyzet kedves az ár nagyon kedvező!
  Panaszunk nincs és még idén minimum egyszer visszamegyünk! :D
 • K.A.-né
  2012. 05. 18. 21:38
  Pár napot töltöttünk a szállodába. Mindennel meg voltunk elégedve. Finomak voltak az ételek, kedves udvarias volt mindenki kivéve az egyik recepciós hölgyet, aki lenézően kezelt bennünket. Ezt leszámítva jól éreztük magunkat és szívesen visszamennénk.
 • Blazsi
  2012. 05. 06. 08:36
  5 csodálatos napot töltöttünk el a szállodában. A pesti mindennapok feszültségét sikerült kipihennünk és feltöltődnünk. Sok szép élménnyel lettünk gazdagabbak. A száloda minden részlege tökéletesen megfelel az igényes pihenésre várók legmagasab igényeinek is.

  Köszönjük, visszatérünk!
 • B.L.-né
  2012. 04. 21. 17:10
  Három napot töltöttünk a szállodában. Mindennel maximálisan meg voltunk elégedve. Az ételek, a kiszolgálás, a wellness, a személyzet, minden kiváló. Külön ki szeretném emelni a fiatal Tibi nevű pincér munkáját. Tökéletes munkát végez, az ember úgy érzi, hazajött, mikor vele találkozik.
 • Kis János
  2012. 03. 22. 18:40
  2012.03.18-21ig voltunk a szállodába, mindennel teljesen meg voltunk elégedve. A szobák szépek, tiszták, a wellness kellemes. Az étterem dolgozói kedvesek, udvariasak. Az ételek nagyon finomak, bőségesek minden igényt kielégít. Minden dolgozó a vendégért van.
  Köszönjük szépen visszatérünk.
 • Csilla
  2012. 03. 20. 15:25
  Gyönyörű szép hétvégét töltöttem a szállodában. Nagyon jól éreztem magamat. Az ételek nagyon finomak és valasztékosak voltak. A személyzet kedves és udvarias volt. A szoba és a fürdőszoba ötletesen volt berendezve. Külön kiemelném hogy nagyon tetszett a pezsgőfürdő a szauna és természetesen a fitness terem is.
  A városban is voltam és megnéztem a nevezetességeket,nagyon szép volt. Ez volt életem egyik legszebb hétvégéje. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a remek helyet.
 • Enikő
  2012. 03. 07. 14:50
  A Valentin hétvégét töltöttük el a szállodában a férjemmel és két gyermekemmel.A személyzet segítőkész volt és nagyon barátágos.Az ételek finomak és egészségesek,nem fűszeresek,zsírosak.Külön gratulálok a játszóházhoz,szenzációs.Minden kisgyerekes és nagygyerekes szülőnek azt ajánlom.Ne habozzatok,menjetek Gyulára!!!Nem fogjátok megbánni!
 • Márta és Imre
  2012. 02. 11. 15:00
  Nagyon szép a szálloda, az ellátás is kiváló. A személyzet kedves, udvarias. 3 napot töltöttünk el, jól éreztük magunkat. Köszönjük!
 • Hartégen Balázs és Marcsi
  2012. 01. 12. 08:17
  3 nagyon kellemes napot töltöttünk el a szállodában, kifogástalan volt az elhelyezés, a kiszolgálás, a wellness. Kedves és udvarias személyzettel találkoztunk. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Köszönjük
 • Tóth Károly
  2011. 11. 14. 08:32
  Október elején töltöttünk néhány napot párommal a szállodában. Minden szép, kényelmes, fekvése kitűnő: gyalogosan bejártunk mindent ebben a szép városban. A személyt kedves, udvarias, segítőkész és nem tolakodó.
  Köszönjük és mindenkinek ajánljuk!!!

  P.S.: december végén ismételt pihenést tervezünk ugyanitt.