Vendégkönyv

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Nevem, e-mail címem és vendég véleményem megadásával hozzájárulok adataim rögzítéséhez és a www.wellnesshotelgyula.hu weboldalon történő megjelenítéséhez.
 
Vendégkönyv bejegyzések

 • Sz. Család
  2013. 03. 29. 20:45
  "élmény az egész családnak..." Igazi élmény gyereknek felnőttnek egyaránt. Minket is elsősorban a családbarát szolgáltatások vonzottak ebbe a szállodába és mondhatom, hogy tényleg minden igényt kielégített. Két kisgyerek mellett (végre) mi is ki tudtunk kapcsolódni, igénybe tudtuk venni a hotel által kínált wellness szolgáltatásokat, mindezt úgy, hogy a gyerekek eközben remekül szórakoztak, hála a játszóháznak, Flóra, Orsi óvónéniknek és Pistinek. Köszönet a személyzetnek a szép, tiszta környezetért, a remek ételekért, a kedves kiszolgálásért, az apró figyelmességekért. Akinek pedig egy wellness szálloda nyújtotta szolgáltatások nem elegendőek, azoknak ajánlom a városnézést ebben a szép, tiszta városban. A szállodához minden látnivaló közel van, érdemes körülnézni:)) Mi visszatérünk!
 • Szné Marianna
  2013. 03. 28. 13:05
  Március 8-10. között tartózkodtunk a szállodában. Szeretnénk megköszönni a személyzet udvarias, kedves és figyelmes munkáját. A szálloda tiszta és kényelmes volt az étkezésről csak felsőfokon lehet beszélni, finom, izléses bő választék. Szeretnénk köszönetet mondani a recepción dolgozó úrnak a kedves figyelmességéért. Külön köszönet a történelmi felkészültségéért, amivel elkápráztatott minket. Nagyon jól éreztük magunkat, köszönet a személyzet minden tagjának.
 • D.Mónika
  2013. 03. 18. 13:20
  Tökéletes családi kikapcsolódás egy 10 hónapos babával is! A wellnes Oázis és a a játszóház minden igényt kielégítő, a személyzet nagyon kedves, a szoba nagyon ízléses és bababarát kiegészítőkkel felszerelt. További sikeres vendéglátást:)))
 • Nóra
  2013. 03. 14. 23:15
  Köszönjük ezt a csodálatos 4 napot! Mindent megkaptunk annak érdekében, hogy egy 8 hónapos kislány mellett is ki tudjunk kapcsolódni és remekül érezzük magunkat! Igazi élmény volt a lányunknak is. Kisgyermekes családoknak is szívből ajánlom.
 • Rácz-Érsek István
  2013. 02. 27. 17:29
  Köszönjük a csoportunk nevében is a farsangi hétvége kitűnő hangulatát.Pontos precíz kiszolgálás,kellemes ételek és élvezhető zene jellemezte a hétvégét!Hála a személyzet minden egyes tagjának!!!!Márciusban ismét találkozunk.
 • Szilvia
  2013. 02. 14. 09:11
  Köszönjük az itt töltött négy nagyon kellemes napot. A személyzet kedves és segítőkész volt. A konyha és a kiszolgálás kitűnő volt.
 • Lajos
  2013. 02. 14. 09:10
  Nagyon megvoltunk elégedve mindennel. A szoba berendezése tisztasága osztályon felüli. Mindenki nagyon kedves és udvarias volt velünk. Szívesen visszatérünk újra ide. Sok sikert kívánunk.
 • Csaba
  2013. 02. 06. 15:22
  Minden szép és jó, de a tizenévesek és felnőttek időtöltésére, szórakozására, kellene biliárd és asztalitenisz asztalok, mert rájuk is gondolni kell!
 • Ladányi Zsigmondné
  2012. 09. 03. 17:45
  A hotelben a személyzet kedvesen, udvariasan viselkedett, a szobák tiszták, jó ízléssel berendezettek. Az étteremben az ételek finomak voltak,a választék pedig minden igényt kielégítő, a kiszolgáló személyzet segítőkész. A wellness részleg valódi felüdülést jelentett. Köszönjük, hogy itt lehettünk, mindenkinek szeretettel ajánljuk!
 • Matizné Edina
  2012. 07. 28. 19:47
  Nagyon jól éreztük magunkat a szállodájukban! A belső és külső környezet is egyaránt rendezett tiszta és ízléses! A szoba szintén tiszta volt, tágas és kényelmes. A szobaasszony kedves volt és becsülettel végezte munkáját! A wellness részleg dolgozói kedvesek és a szolgáltatásai megfelelőek, csak a mendence kissé kicsi, bár tudom a rendelkezésre álló terület már adott volt. Ugyanakkor szerintem nem szerencsés hagyni, hogy a nagyobb gyerekek beugráljanak a medencébe zavarva azzal mások fürdőzését! A reggeli pazar és bőséges, változatos és ízletes. A vacsora szintén és szerintem ez az ebéd is megfelelő, főleg, hogy az akcióban ajándék.
  Köszönjük mindenkinek!

Akciós Ajánlatok

Újranyitási
Tájékoztató

Vendégfogadási Tájékoztató

A Kormány döntésének értelmében szállodánk 2020. november 10. – 2021. április 30. között nem fogadhat turistákat.Minden olyan vendégünknek, akinek a fenti időszakra van rögzített foglalása türelmét kérjük, kolléganőink hamarosan felveszik Önökkel a kapcsolatot.
Ha április 15. utáni időpontra tervezte pihenését, kérjük még várjon az átfoglalással.
Amennyiben a helyzet ismét engedi a folyamatos és zavartalan üzemelést, akkor erről kommunikációs csatornáinkon értesíteni fogjuk Önöket rögtön!Készen állunk, hogy újra nyissunk, amint a szabályozások lehetővé teszik. Mindenkinek kívánunk kitartást és egészséget ebben az embertpróbáló időszakban.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK »