MENÜ
Gyakornoki program
Szobafoglalás: 06 66 463 522
HU / EN / RO
Ajánlatkérés
Gyakornoki program
Aqua Zumba
Hetente kétszer a Wellness Oázisban

Filozófiánk

Élmény az egész Családnak!

"A természetes élmény…"

Családi Wellness Hotel Gyula - FilozófiánkGyula első négycsillagos superior családbarát wellness szállodájaként azon dolgozunk, hogy Vendégeink, az első pillanattól kezdve megkülönböztetett figyelemben részesüljenek. Ezen dolgozva kiemelt gyulai szállás- és wellness- valamint gyermekbarát szolgáltatásokkal várjuk Vendégeinket!

Munkatársaink hivatásuknak tekintik, hogy a nálunk töltött idő valóban a pihenésről és kikapcsolódásról szóljon. Ne a munkával töltött hétköznapok stresszes hangulata vegye körül Önöket, sokkal inkább a kényelmes eleganciát, az inspiráló légkört, a nem tolakodó profizmust és a természetes közvetlenséget élvezzék.

A Wellness Hotel Gyula**** Superior wellness koncepciójának célja, - belső kisugárzásunk megőrzését és külső szépségünk ápolását szolgálja - hogy a testi életfolyamatainkat (védikus tanítások szerint) szabályozó három erő, a dósák energiái kiegyenlítődjenek, és szervezetünk mindig visszataláljon egyensúlyi alapállapotához, amit életviteli, étkezési és tudati cselekvésekkel befolyásolhatunk.

A szálloda Wellness Oázisának üvegfalai kivételes panorámát tárnak a város legszebb parkjára. A wellness központ filozófiája a „Szépség, Egészség, Harmónia” koncepcióval a világ egyik legősibb egészségvédő rendszerére, a védikus tanításokra épül. A szálloda wellness részlegének használata nem akadálymentesített kerekesszékesek részére.

Gyulai szálloda, mely nem csak szállás: célunk, hogy Önt is életre szóló, felejthetetlen élményekben részesítsük.

Interaktív panoráma

Az alábbi interaktív panoráma segítségével Ön is beléphet a szállodánkba, nézzen körül nálunk!

Egy kép többet mond ezer szónál: