Filozófiánk

Élmény az egész Családnak!

"A természetes élmény…"

Gyula első négycsillagos superior családbarát wellness szállodájaként azon dolgozunk, hogy Vendégeink, az első pillanattól kezdve megkülönböztetett figyelemben részesüljenek. Ezen dolgozva kiemelt gyulai szállás-, wellness-, valamint gyermekbarát szolgáltatásokkal várjuk Vendégeinket!

Munkatársaink hivatásuknak tekintik, hogy a nálunk töltött idő valóban a pihenésről és kikapcsolódásról szóljon. Ne a munkával töltött hétköznapok stresszes hangulata vegye körül Önöket, sokkal inkább a kényelmes eleganciát, az inspiráló légkört, a nem tolakodó profizmust és a természetes közvetlenséget élvezzék.

A Wellness Hotel Gyula**** Superior wellness koncepciójának célja, belső kisugárzásunk megőrzését és külső szépségünk ápolását szolgálja, hogy szervezetünk mindig visszataláljon egyensúlyi alapállapotához.

A szálloda Wellness Oázisának üvegfalai kivételes panorámát tárnak a város legszebb parkjára, a Csigakertre. A wellness központ filozófiája a „Szépség, Egészség, Harmónia” koncepcióra épül.

A szálloda wellness részlegének használata nem akadálymentesített kerekesszékesek részére.

Gyulai szálloda, mely nem csak szállás: célunk, hogy Önt is életre szóló, felejthetetlen élményekben részesítsük. 

Interaktív panoráma

Az alábbi interaktív panoráma segítségével Ön is beléphet a szállodánkba, nézzen körül nálunk!

Akciós Ajánlatok

Újranyitási
Tájékoztató

Vendégfogadási Tájékoztató

A Kormány döntésének értelmében szállodánk 2020. november 10. – 2021. április 30. között nem fogadhat turistákat.Minden olyan vendégünknek, akinek a fenti időszakra van rögzített foglalása türelmét kérjük, kolléganőink hamarosan felveszik Önökkel a kapcsolatot.
Ha április 15. utáni időpontra tervezte pihenését, kérjük még várjon az átfoglalással.
Amennyiben a helyzet ismét engedi a folyamatos és zavartalan üzemelést, akkor erről kommunikációs csatornáinkon értesíteni fogjuk Önöket rögtön!Készen állunk, hogy újra nyissunk, amint a szabályozások lehetővé teszik. Mindenkinek kívánunk kitartást és egészséget ebben az embertpróbáló időszakban.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK »