Vendégkönyv

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Nevem, e-mail címem és vendég véleményem megadásával hozzájárulok adataim rögzítéséhez és a www.wellnesshotelgyula.hu weboldalon történő megjelenítéséhez.
 
Vendégkönyv bejegyzések

 • Zs. Attila és Zsné B. Mária
  2011. 05. 22. 15:00
  Nagyon sok 4*-os szállodában jártunk már, de ez a szálloda messze mindegyik felett áll. A személyzet kedvessége, segítőkészsége is fokozta az itt töltött idő kellemes óráit. Nem tudom, hogy az előírások szerint mi kellene még ahhoz, hogy megkapják az 5*-ot, de szerintünk ez a szálloda megérdemelné! Köszönjük!
 • K.Tibor és családja
  2011. 05. 22. 11:05
  Amikor megérkeztünk még csak egy napot akartunk maradni,de ahogy megláttuk a gyönyörű környezetet, azonnal megtoldottuk egy nappal! (Ha tehettük volna, akkor még többel is) Mindenképpen visszajövünk, mert a vendégszeretettel amit itt tapasztaltunk nem nagyon lehet már versenyezni! Sok sikert a továbbiakban és csak így tovább!
 • Török Imre
  2011. 05. 20. 22:15
  A szálloda modern. Az alkalmazottak mindig kedvesek, és segítőkészek. A wellnes részben minden megtalálható. Az árak pedig megfizethetőek. Még biztos hogy visszatérünk!
 • Melinda és Csaba
  2011. 05. 20. 13:42
  Nagyon jól éreztük magunkat Önöknél, az egyik legszebb, legkényelmesebb szálloda a legkedvesebb munkatársakkal! Köszönjük!
 • Böbi és István
  2011. 05. 16. 12:00
  Kellemes 5 éjszakát töltöttünk szállodájukban ami nagyon szép, kellemes pihenést biztosított számunkra. Ezt még fokozta a személyzet, kedves udvarias kiszolgálása. Köszönet a wellness részleg összes dolgozójának. Dicséret "külön" a HK főnökasszonynak, figyelmes és kedves odaadásáért, és tiszta szobáért a szobaasszonyoknak.
  Összeségében kiváló a szálloda, amelybe novemberben újra visszatérünk!
 • Katinka
  2011. 05. 06. 16:33
  Remélem elmegyünk ebbe a gyönyörű szállodába a kedvencemmel együtt.
 • S. Zoltán
  2011. 05. 01. 18:10
  Szép, gyönyörű a szálloda! A bedolgozók nagyon szépen viselkednek, kedvesek voltak! A vendéglő finom, a kiszolgálás remek volt. Külön dicséret Gabi és Attila részére, de a többieknek is köszönjük!! Biztos másoknak is ajánljuk!

  Köszönettel és tisztelettel: S. Zoltán - Románia
 • B.né és fia
  2011. 04. 21. 16:07
  Köszönjük az udvarias kiszolgálást! A szálloda nagyon szép és igényes! Gratulálunk, reméljük hamarosan visszajövünk! Ismerőseink között reklámozzuk a szállodát!

  B.né és fia
 • F. Nóra és D. Milán
  2011. 04. 20. 09:37
  Kedves Wellness Hotel Gyula!
  Köszönjük a kellemes élményt, boldogan fogunk visszagondolni az itt töltött napokra! A hotel harmóniája jó hatással volt ránk is. Másoknak is ajánlani fogjuk! Még egyszer köszönjük!!!

  F. Nóra és D. Milán
 • Réka
  2011. 04. 17. 20:36
  Tisztelt Szállodai Dolgozók!
  Maximális segítőkészség, kedvesség, udvariasság jellemzi e csodás helyet! Jó érzés hogy vannak még ilyen kedves emberek ebben a rohanó világban! Köszönjük, visszatérünk!

  Réka

Akciós Ajánlatok

Újranyitási
Tájékoztató

Vendégfogadási Tájékoztató

A Kormány döntésének értelmében szállodánk 2020. november 10. – 2021. április 30. között nem fogadhat turistákat.Minden olyan vendégünknek, akinek a fenti időszakra van rögzített foglalása türelmét kérjük, kolléganőink hamarosan felveszik Önökkel a kapcsolatot.
Ha április 15. utáni időpontra tervezte pihenését, kérjük még várjon az átfoglalással.
Amennyiben a helyzet ismét engedi a folyamatos és zavartalan üzemelést, akkor erről kommunikációs csatornáinkon értesíteni fogjuk Önöket rögtön!Készen állunk, hogy újra nyissunk, amint a szabályozások lehetővé teszik. Mindenkinek kívánunk kitartást és egészséget ebben az embertpróbáló időszakban.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK »