Vendégkönyv

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Nevem, e-mail címem és vendég véleményem megadásával hozzájárulok adataim rögzítéséhez és a www.wellnesshotelgyula.hu weboldalon történő megjelenítéséhez.
 
Vendégkönyv bejegyzések

 • S. Zoltán
  2011. 05. 01. 18:10
  Szép, gyönyörű a szálloda! A bedolgozók nagyon szépen viselkednek, kedvesek voltak! A vendéglő finom, a kiszolgálás remek volt. Külön dicséret Gabi és Attila részére, de a többieknek is köszönjük!! Biztos másoknak is ajánljuk!

  Köszönettel és tisztelettel: S. Zoltán - Románia
 • B.né és fia
  2011. 04. 21. 16:07
  Köszönjük az udvarias kiszolgálást! A szálloda nagyon szép és igényes! Gratulálunk, reméljük hamarosan visszajövünk! Ismerőseink között reklámozzuk a szállodát!

  B.né és fia
 • F. Nóra és D. Milán
  2011. 04. 20. 09:37
  Kedves Wellness Hotel Gyula!
  Köszönjük a kellemes élményt, boldogan fogunk visszagondolni az itt töltött napokra! A hotel harmóniája jó hatással volt ránk is. Másoknak is ajánlani fogjuk! Még egyszer köszönjük!!!

  F. Nóra és D. Milán
 • Réka
  2011. 04. 17. 20:36
  Tisztelt Szállodai Dolgozók!
  Maximális segítőkészség, kedvesség, udvariasság jellemzi e csodás helyet! Jó érzés hogy vannak még ilyen kedves emberek ebben a rohanó világban! Köszönjük, visszatérünk!

  Réka
 • L.V.
  2011. 04. 14. 19:21
  Nagyon jól éreztük magunkat. Mindenki rendkívül udvarias és segítőkész volt. A szálloda esztétikai élménye is kiváló, köszönjük és ajánljuk ismerőseinknek!

  L.V.
 • Dr. J. Józsefné
  2011. 04. 14. 15:05
  Örülök hogy ezt a szállodát választottam, nagyon jól éreztük magunkat. Kiemelném, hogy ilyen udvarias, kedves személyzettel ritkán lehet találkozni. Szép a szálloda! Gratulálunk a szálloda építőinek és minden dolgozójának, további sok vendéget kívánunk!

  Dr. J. Józsefné
 • P.T.
  2011. 04. 14. 09:53
  25 éves házassági évfordulónk alkalmából töltöttünk itt 3 éjszakát, mindennel tökéletesen elégedettek voltunk. Zárszóként csak annyit írunk: többé nem jövünk ide...... ilyen rövid időre!!!!!!!

  P.T.
 • Max
  2011. 04. 13. 12:41
  Nagyon tetszik a szálloda.egyenlőre csak a weboldalon láttam de feltétlen eltöltök egy hétvégét amint időm engedi.

  Üdv_Max
 • Beáta és Brúnó
  2011. 04. 12. 13:09

  Kedves Hotel Személyzet!

  Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani mindenért.Csodálatos napokat töltöttünk a szállodában,ami hihetetlenül szép,modern és tiszta.A személyzet kiemelkedöen barátságos és segítőkész.
  Nagyon jót pihentünk,és nagyon finomakat ettünk,amiért külön köszönet.
  Reményeink szerint,hamarosan újra találkozunk,addig is további jó munkát kívánunk mindenkinek!

  üdvözlettel: Beáta és Brúnó

 • B. Norbert
  2011. 04. 12. 12:37
  Nagyon szép és elegáns lett a szálloda, mindennel meg voltunk elégedve, a wellness is nagyon jól sikerült! Gratulálunk, ha tehetjük még visszajövünk, köszönünk mindent, további jó munkát!

  B. Norbert

Akciós Ajánlatok

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön elsőként szállodánk ajánlatairól, akcióiról, legyen Ön is azok között, akiket az elsők között tájékoztatunk a hotel aktualitásairól, változásairól, időszakos nyereményjátékainkról.