Törzsvendég program

Kedves Vendégünk!

Megtiszteltetésnek vennénk, ha a jövőben törzsvendégünkként üdvözölhetnénk Önöket szállodánkban. 

Már 2011. április elsejétől beszámítjuk az eltöltött vendégéjszakákat!

Töltsön el szállodánkban legalább 5 éjszakát, amellyel Ön jogosultá válik Classic típusú Törzsvendég kedvezményünkre. A Classic Törzsvendég kedvezmény 5 % kedvezményre jogosítja fel Önt a közvetlenül a szállodában foglalt csomagárból a 6. éjszakától kezdődően.

Amennyiben a nálunk eltöltött éjszakák száma eléri a 11 éjszakát, abban az esetben Superior típusú Törzsvendég kedvezményt biztosítunk. A Superior Törzsvendég kedvezmény 10 % kedvezményre jogosítja fel Önt a közvetlenül a szállodában foglalt csomagárból a 12. éjszakától kezdődően.

Azok a Vendégek, akik már 21 éjszakánál hosszabb időt töltöttek el szállodánkban, a Deluxe típusú Törzsvendég kedvezményre válnak jogosúltá. A Deluxe Törzsvendég kedvezmény 15 % kedvezményre jogosítja fel Önt a közvetlenül a szállodában foglalt csomagárból a 22. éjszakától kezdődően.

 A legközelebbi foglaláskor kérjük értékesítő kollégáiknál jelezzék, a szállodánkban már eltöltött éjszakák számát és a nevet, melyen az előző foglalások is szerepeltek.

Fontos: törzsvendég kedvezményük érvényesítése erdekében kérjük, mindig ugyan azon a néven foglalják le szállásukat!

A törzsvendég kedvezményt a recepciós kollégák távozáskor írják Önöknek jóvá.

Érvényesség:

A törzsvendég kedvezmény határozatlan ideig tart. A szálloda jogosult törzsvendég programot bármikor módosítani.  Amennyiben módosításra kerül a törzsvendég program, a módosítás dátumától kezdődően beérkező foglalásokra, a módosított törzsvendég program a kötelező érvényű.

Törzsvendég kedvezmény felhasználásának feltételei:

  • A törzsvendég kedvezmény csak a lefoglalt csomag árára vehető igénybe! 
  • A törzsvendég kedvezmény személyre szóló, nem átruházható!
  • A törzsvendég kedvezmény idegenforgalmi adó, Várfürdő belépőjegy, egyéb közvetített szolgáltatások és egyéb fogyasztás kiegyenlítésekor nem vehető igénybe!
  • Együttesen több törzsvendég kedvezmény nem vonható össze!
  • Azon vendégek, akik szálláshelyközvetítőkön keresztül, utazási irodákon keresztül és internetes online foglalási rendszereken keresztül foglalnak szobát szállodánkba, ezen vendégek a Wellness Hotel Gyula, fentiekben leírt törzsvendég kedvezményeire nem jogosultak.
  • A törzsvendégkedvezmény egyéb kedvezményel nem vonható össze, valamint egyedi kedvezményes árainkból törzskedvezményt nem biztosítunk.

Akciós Ajánlatok

Újranyitási
Tájékoztató

Vendégfogadási Tájékoztató

A Kormány döntésének értelmében szállodánk 2020. november 10. – 2021. április 30. között nem fogadhat turistákat.Minden olyan vendégünknek, akinek a fenti időszakra van rögzített foglalása türelmét kérjük, kolléganőink hamarosan felveszik Önökkel a kapcsolatot.
Ha április 15. utáni időpontra tervezte pihenését, kérjük még várjon az átfoglalással.
Amennyiben a helyzet ismét engedi a folyamatos és zavartalan üzemelést, akkor erről kommunikációs csatornáinkon értesíteni fogjuk Önöket rögtön!Készen állunk, hogy újra nyissunk, amint a szabályozások lehetővé teszik. Mindenkinek kívánunk kitartást és egészséget ebben az embertpróbáló időszakban.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK »