Törzsvendég program

Kedves Vendégünk!

Megtiszteltetésnek vennénk, ha a jövőben törzsvendégünkként üdvözölhetnénk Önöket szállodánkban. 

Már 2011. április elsejétől beszámítjuk az eltöltött vendégéjszakákat!

Töltsön el szállodánkban legalább 5 éjszakát, amellyel Ön jogosultá válik Classic típusú Törzsvendég kedvezményünkre. A Classic Törzsvendég kedvezmény 5 % kedvezményre jogosítja fel Önt a közvetlenül a szállodában foglalt csomagárból a 6. éjszakától kezdődően.

Amennyiben a nálunk eltöltött éjszakák száma eléri a 11 éjszakát, abban az esetben Superior típusú Törzsvendég kedvezményt biztosítunk. A Superior Törzsvendég kedvezmény 10 % kedvezményre jogosítja fel Önt a közvetlenül a szállodában foglalt csomagárból a 12. éjszakától kezdődően.

Azok a Vendégek, akik már 21 éjszakánál hosszabb időt töltöttek el szállodánkban, a Deluxe típusú Törzsvendég kedvezményre válnak jogosúltá. A Deluxe Törzsvendég kedvezmény 15 % kedvezményre jogosítja fel Önt a közvetlenül a szállodában foglalt csomagárból a 22. éjszakától kezdődően.

 A legközelebbi foglaláskor kérjük értékesítő kollégáiknál jelezzék, a szállodánkban már eltöltött éjszakák számát és a nevet, melyen az előző foglalások is szerepeltek.

Fontos: törzsvendég kedvezményük érvényesítése erdekében kérjük, mindig ugyan azon a néven foglalják le szállásukat!

A törzsvendég kedvezményt a recepciós kollégák távozáskor írják Önöknek jóvá.

Érvényesség:

A törzsvendég kedvezmény határozatlan ideig tart. A szálloda jogosult törzsvendég programot bármikor módosítani.  Amennyiben módosításra kerül a törzsvendég program, a módosítás dátumától kezdődően beérkező foglalásokra, a módosított törzsvendég program a kötelező érvényű.

Törzsvendég kedvezmény felhasználásának feltételei:

  • A törzsvendég kedvezmény csak a lefoglalt csomag árára vehető igénybe! 
  • A törzsvendég kedvezmény személyre szóló, nem átruházható!
  • A törzsvendég kedvezmény idegenforgalmi adó, Várfürdő belépőjegy, egyéb közvetített szolgáltatások és egyéb fogyasztás kiegyenlítésekor nem vehető igénybe!
  • Együttesen több törzsvendég kedvezmény nem vonható össze!
  • Azon vendégek, akik szálláshelyközvetítőkön keresztül, utazási irodákon keresztül és internetes online foglalási rendszereken keresztül foglalnak szobát szállodánkba, ezen vendégek a Wellness Hotel Gyula, fentiekben leírt törzsvendég kedvezményeire nem jogosultak.
  • A törzsvendégkedvezmény egyéb kedvezményel nem vonható össze, valamint egyedi kedvezményes árainkból törzskedvezményt nem biztosítunk.

Akciós Ajánlatok

Újranyitási
Tájékoztató

Vendégfogadási Tájékoztató

Biztonságos pihenésük érdekében fokozott óvintézkedések mellett fogadjuk újra kedves Vendégeinket, melyekről az alábbi gombra kattintva tájékozódhat!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK »