Vendégfogadási információk

2020. JÚLIUS 1-ÉN ÚJRA MEGNYITJUK 4 CSILLAG SUPERIOR CSALÁDBARÁT WELLNESS SZÁLLODÁNKAT!

Kedves Vendégeink!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy szállodánk 2020. július 1-től ismét szeretettel várja kedves Vendégeit. Szállodánk nyitásáig minden kötelező karbantartást, biztonsági előírásoknak megfelelő műszaki fejlesztéseket elvégzünk és SZOBÁINKAT FELÚJÍTJUK!

A Wellness Hotel Gyula****superior csapata megújult szobákkal várja Önt és családját, hogy a megszokott magas minőségi színvonalon ismét különleges élményeket szerezhessen.

Folyamatosan egyeztetünk a hatóságokkal, követjük az előírásokat és megteszünk minden szükséges óvintézkedést, hogy teljes mértékben felkészülten fogadhassuk Önt és kedves családját.

Munkatársainkat megtartottuk. Az üzemszünet alatt is dolgoztunk, így a szálloda a legjobb formáját mutathatja az újranyitás pillanatában. Ismerős arcok várják viszont Önt.

Biztonságos pihenésük érdekében fokozott óvintézkedések mellett fogadjuk újra kedves Vendégeinket, melyeket az alábbiakban részletezünk:

Munkatársaink egészségügyi állapotára kiemelt figyelmet fordítunk, folyamatosan ellenőrizzük. Extra ellenőrző lépcsőket vezettünk be. Betegség gyanújával senki nem jöhet dolgozni. Munkatársaink a megfelelő higiénés oktatásban részesültek. A Vendégeink biztonsága érdekében alkalmazottaink szájmaszkot gumikesztyűt viselnek. Munkatársaink részére folyamatosan biztosítunk kézfertőtlenítőt.

A közösségi tereink, éttermeink, wellness részleg és játszóház légkezelő rendszereibe a legmodernebb UV-C CSÖVES FERTŐTLENÍTŐRENDSZERT telepítettek, mely folyamatosan biztosítja a vírusmentes levegőt.

A vendégszobák fertőtlenítéséhez ÓZONGENERÁTORT használunk minden vendég érkezése előtt, mely minden felületen megtapadó, valamint levegőben jelen lévő vírust, baktériumot, penészt és gombát hatástalanít. Ennek a légtisztítónak köszönhetően minden nap steril környezetben pihenhet.

Vízhálózatunkat teljeskörűen fertőtlenítettük.

Fokozottan fertőtlenítjük a vendégeink által érintett felületeket és közösségi tereinket.

  • beltéri wellness szolgáltatásokat létszámban korlátozzuk, a mindenkori érvényes hatósági rendeleteknek megfelelően. A medencéink vízforgató rendszerrel működnek és klórral folyamatosan fertőtlenítve vannak.
  • Éttermeinkben és bárokban megfelelő védőtávolságot biztosítunk az asztalok között a személyes kontaktus minimalizálása érdekében
  • Vendéglátó egységeinkben rendszeres fertőtlenítést és szellőztetést alkalmazunk meghatározott időközönként a nap egyes időszakaiban.
  • svédasztalpultunkat átalakítottuk az előírásoknak megfelelően, szakács és felszolgáló kollégáink szervírozzák az Önök által kiválasztott ételeket a kívánt.

Felhívjuk vendégeink szíves figyelmét, hogy saját és közvetített szolgáltatásaink a mindenkori állami rendeleteknek, illetve szakmai szabályozásnak megfelelő korlátozással biztosíthatók. Ezen korlátozások jelenleg érintik a szállodai vendéglátást úgy, mint a kijelölt asztal és ültetési rendet, étkezési turnusokat, személyzet által tálalt büféétkezéseket, valamint egyéb területeken is megfelelő távolságtartást, készpénzmentességet, illetve wellness és fürdőszolgáltatások részleges korlátozását.
Ezen intézkedések mindegyike az Önök biztonságát szolgálja. Szíves megértésüket és türelmüket előre is nagyon köszönjük!


A legfontosabb, hogy ismét élményekben teli pillanatokat szerezzünk Önöknek.
Vigyázunk Önre, vigyázunk egymásra!
Tudjon meg többet biztonsági intézkedéseinkről!

A Wellness Hotel Gyula vezetősége

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK »

Akciós Ajánlatok

Újranyitási
Tájékoztató

Vendégfogadási Tájékoztató

2020. JÚLIUS 1-ÉN
ÚJRA MEGNYITJUK 4 CSILLAG SUPERIOR CSALÁDBARÁT WELLNESS SZÁLLODÁNKAT!

Biztonságos pihenésük érdekében fokozott óvintézkedések mellett fogadjuk újra kedves Vendégeinket, melyekről az alábbi gombra kattintva tájékozódhat!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK »