Vendégkönyv

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Nevem, e-mail címem és vendég véleményem megadásával hozzájárulok adataim rögzítéséhez és a www.wellnesshotelgyula.hu weboldalon történő megjelenítéséhez.
 
Vendégkönyv bejegyzések

 • K. O.
  2015. 01. 13. 22:12
  Tisztelt Családi Wellness Hotel Gyula Csapat!

  Nem először, és reményeim szerint nem is utoljára töltöttünk el néhány nagyszerű napot az Önök szállodájában, gyönyörű városában.

  Két kisgyermekkel számunkra fontos a tisztaság, amely Önöknél mindig adott.

  Szeretném kiemelni a játszóház személyzetét: alkalmazottaik gyermekközpontúak, kedvesek, türelmesek. Timi a nyári látogatásunkról még emlékezett is ránk, régi ismerősként köszöntött bennünket, amely különösen jól esett.

  Az étteremben mindig ízletes ételek közül választhattunk, többféle lehetőségből. Az ételeket mi minden alkalommal kiválónak találtuk, amelyért szívből gratulálok a szakácsnak!
  Az éttermi személyzet is mindig kedves és mosolygós. Gyermekközpontú hozzáállásuk példaértékű és dicséretes.

  A játszóház és a hotel saját medencés részlege rossz időben is tökéletes és színes kikapcsolódást biztosít - és nem utolsósorban a gyerekek végtelen mozgásigényét is kielégíti. :)

  Kisgyermekes családoknak, színvonalas, megbízható szállást keresőknek jó szívvel ajánlom ezt a hotelt!

  További jó munkát kívánva tisztelettel,

  K. O.
  Wellness Hotel Gyula
  2015-06-30 17:02:03
  Kedves Vendégeink! Köszönjük a pozitív visszajelzéseket, örömmel olvastuk, hogy maximálisan elégedettek voltak szállodánkkal és a személyzettel is. Bízunk benne, hogy hamarosan visszatérő vendégekként köszönthetjük Önöket!
 • Zoli
  2015. 01. 10. 00:26
  Tisztlet Wellness Hotel!
  3 napot töltöttünk el családommal és barátainkkal Önöknél. Nagyon figyelmes, udvarias kiszolgálásban volt részünk. A büféétkeztetéstől egy kicsit tartottunk, de messze felülmúlta várakozásainkat: nagyon sokféle lehetőségből finamabbnál finomabb és különleges ételeket fogyszathattunk.
  Köszönjük szépen a szálloda összes munkatársának a figyelmességet és a kedvességüket.
  Családok részére csak ajánlani tudom:)
  Üdv Zoli
  Wellness Hotel Gyula
  2015-06-30 17:01:13
  Köszönjük az értékelést, örülünk, hogy elégedettek voltak szolgáltatásainkkal és a személyzettel. Reméljük, hogy a jövőben újra a vendégeink között köszönthetjük Önöket. Üdvözlettel: Wellness Hotel Gyula**** superior
 • Sikorszkiné Andrea
  2014. 11. 24. 21:04
  Tisztelt Szálloda!
  Köszönjük a szálloda összes dolgozójának azt a csodálatos 3 napot amit eltölthettünk a gyermekeinkkel. Már másodjára jártunk önöknél és nem csalódtunk, bárkinek szível ajánlom nagyon kedves és segítőkész a személyzet, patyolat tisztaság, fenséges ételek, kitűnő wellness. Nagyon családbarát, az a 3 nap úgy elszaladt hogy észre sem vettük, de jövőre visszatérünk.
  Üdv: Sikorszkiné Andrea és családja
  Wellness Hotel Gyula
  2015-06-30 17:00:48
  Köszönjük az értékelést, örülünk, hogy elégedettek voltak családbarát szolgáltatásainkkal és a személyzettel. Reméljük, hogy a jövőben újra a vendégeink között köszönthetjük Önöket. Üdvözlettel: Wellness Hotel Gyula**** superior
 • Kurunczi Orsolya
  2014. 11. 15. 11:42
  Tisztelt Szálloda!

  Köszönjük szépen azt a 3 csodálatos napot, amit Önöknél tölthettünk a párommal!
  Csakis csupa szépet és jót tudok írni a szállodáról, ugyanis mindennel maximálisan meg voltunk elégedve. Az egész szálloda gyönyörű és modern, a szoba nagyon szép és tiszta volt, az ételek fantasztikusan finomak és a választék is bőséges volt. A személyzet kedves és segítőkész. A wellness részleg is szép, tiszta volt. Tényleg maximálisan meg voltunk elégedve mindennel; úgy elrepült a 3 nap, hogy észre sem vettük.
  Csupa jó élményekkel tértünk haza és biztosan ajánlani fogjuk ismerőseinknek a szállodát.
  Nagyon reméljük, hogy a közeljövőben ismét lesz lehetőségünk ellátogatni Önökhöz.

  Üdvözlettel: Kurunczi Orsolya és Tóth Péter
 • Pelcz Beatrix
  2014. 11. 02. 14:39
  Szeretnék még egyszer megköszönni a szálloda összes dolgozójának, hogy felejthetetlen é tették számunkra az itt töltött 4 napot. Egy hely ahol mindenki mosolyog és kedves. Már el is határoztuk a családdal, hogy együtt visszatérünk.
 • Varga Beáta.
  2014. 09. 12. 11:29
  Jó napot.

  Kis családommal voltunk 3 napot Önöknél. Nagyon udvariasak kedvesek és vendégszeretőek.Az étel nemzetközi vendéglátási szinten is kiemelkedően ízletes és finom. Biztos vagyok benne hogy még visszatérünk.Tisztelettel: BV.
 • Viszokiné Végh Noémi
  2014. 09. 11. 16:13
  Bárkinek teljes szívből ajánlom!!! A foglalástól a távozás napjáig minden nagyon profin és flottul ment. Minden amit a honlapon olvastunk, az ajánlatban szerepelt vagy telefonon mondtak el az a valóságnak megfelelt. Nagyon kedvesek voltak a recepcióstól a szobaasszonyig. A két kisfiam nagyon élvezte. A játszóház szuper, a látnivalók és programok sorakoznak gyerekkel. Több kilóval jöttünk haza mint mentünk, mert a kaják pazarak voltak! Biztos, hogy még visszatérünk!!!!!
 • vincéné
  2014. 09. 10. 12:11
  Én már 2 alkalommal jártam itt. Nagyon jó éreztem magam. Eddig nekem is ez a szálloda tetszett a legjobban jó volt a kaja és a szoba is nagyon szép a wellness rész pedig szuper.
 • Kovács Csaba
  2014. 08. 26. 21:36
  Már négy alkalommal jártunk itt, de sohasem csalódtunk! Biztos, hogy lesz ötödik alkalom is!
 • Gurgolné Marcsa Krisztina
  2014. 08. 26. 19:25
  Tisztelt szálloda!
  Hat felejthetetlen napot töltöttünk el önöknél 3 gyermekünkkel akik közül kettő sérült (súlyos hyperaktív magatartás zavar, autizmus). Végtelenül jó érzés volt a teljes személyzet hozzáállása gyermekeimhez, példa értékű empátiás készséggel rendelkezik a szálloda összes dolgozója. Minden kívánságunkat teljesítették és maximálisan tolerálták gyermekeink nem mindennapi viselkedését. Minden tekintetben kiemelkedő a szálloda összes szolgáltatása. Külön köszönetet mondanék a Főszakács Úrnak és az étterem dolgozóinak hogy biztosították autista gyermekem különleges étkezési szokásainak kielégítését. Remélem egyszer majd újra eljutunk önökhöz, mert nincs ég egy ilyen szuper szálloda az országban mint az önöké.
  Üdvözlettel: Gurgolné Marcsa Krisztina és családja.
  Wellness Hotel Gyula
  2014-08-28 11:14:35
  Kedves Gurgolné Marcsa Krisztina! Nagyon köszönjük a kedves szavakat! Családbarát szállodaként igyekszünk mindig Vendégeink kedvében járni. Bízunk benne, hogy hamarosan ismét ellátogatnak hozzánk! Üdvözlettel: Családi Wellness Hotel Gyula

Akciós Ajánlatok

Újranyitási
Tájékoztató

Vendégfogadási Tájékoztató

A Kormány döntésének értelmében szállodánk 2020. november 10. – 2021. április 30. között nem fogadhat turistákat.Minden olyan vendégünknek, akinek a fenti időszakra van rögzített foglalása türelmét kérjük, kolléganőink hamarosan felveszik Önökkel a kapcsolatot.
Ha április 15. utáni időpontra tervezte pihenését, kérjük még várjon az átfoglalással.
Amennyiben a helyzet ismét engedi a folyamatos és zavartalan üzemelést, akkor erről kommunikációs csatornáinkon értesíteni fogjuk Önöket rögtön!Készen állunk, hogy újra nyissunk, amint a szabályozások lehetővé teszik. Mindenkinek kívánunk kitartást és egészséget ebben az embertpróbáló időszakban.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK »