Vendégkönyv

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Nevem, e-mail címem és vendég véleményem megadásával hozzájárulok adataim rögzítéséhez és a www.wellnesshotelgyula.hu weboldalon történő megjelenítéséhez.
 
Vendégkönyv bejegyzések

 • Kurunczi Orsolya
  2014. 11. 15. 11:42
  Tisztelt Szálloda!

  Köszönjük szépen azt a 3 csodálatos napot, amit Önöknél tölthettünk a párommal!
  Csakis csupa szépet és jót tudok írni a szállodáról, ugyanis mindennel maximálisan meg voltunk elégedve. Az egész szálloda gyönyörű és modern, a szoba nagyon szép és tiszta volt, az ételek fantasztikusan finomak és a választék is bőséges volt. A személyzet kedves és segítőkész. A wellness részleg is szép, tiszta volt. Tényleg maximálisan meg voltunk elégedve mindennel; úgy elrepült a 3 nap, hogy észre sem vettük.
  Csupa jó élményekkel tértünk haza és biztosan ajánlani fogjuk ismerőseinknek a szállodát.
  Nagyon reméljük, hogy a közeljövőben ismét lesz lehetőségünk ellátogatni Önökhöz.

  Üdvözlettel: Kurunczi Orsolya és Tóth Péter
 • Pelcz Beatrix
  2014. 11. 02. 14:39
  Szeretnék még egyszer megköszönni a szálloda összes dolgozójának, hogy felejthetetlen é tették számunkra az itt töltött 4 napot. Egy hely ahol mindenki mosolyog és kedves. Már el is határoztuk a családdal, hogy együtt visszatérünk.
 • Varga Beáta.
  2014. 09. 12. 11:29
  Jó napot.

  Kis családommal voltunk 3 napot Önöknél. Nagyon udvariasak kedvesek és vendégszeretőek.Az étel nemzetközi vendéglátási szinten is kiemelkedően ízletes és finom. Biztos vagyok benne hogy még visszatérünk.Tisztelettel: BV.
 • Viszokiné Végh Noémi
  2014. 09. 11. 16:13
  Bárkinek teljes szívből ajánlom!!! A foglalástól a távozás napjáig minden nagyon profin és flottul ment. Minden amit a honlapon olvastunk, az ajánlatban szerepelt vagy telefonon mondtak el az a valóságnak megfelelt. Nagyon kedvesek voltak a recepcióstól a szobaasszonyig. A két kisfiam nagyon élvezte. A játszóház szuper, a látnivalók és programok sorakoznak gyerekkel. Több kilóval jöttünk haza mint mentünk, mert a kaják pazarak voltak! Biztos, hogy még visszatérünk!!!!!
 • vincéné
  2014. 09. 10. 12:11
  Én már 2 alkalommal jártam itt. Nagyon jó éreztem magam. Eddig nekem is ez a szálloda tetszett a legjobban jó volt a kaja és a szoba is nagyon szép a wellness rész pedig szuper.
 • Kovács Csaba
  2014. 08. 26. 21:36
  Már négy alkalommal jártunk itt, de sohasem csalódtunk! Biztos, hogy lesz ötödik alkalom is!
 • Gurgolné Marcsa Krisztina
  2014. 08. 26. 19:25
  Tisztelt szálloda!
  Hat felejthetetlen napot töltöttünk el önöknél 3 gyermekünkkel akik közül kettő sérült (súlyos hyperaktív magatartás zavar, autizmus). Végtelenül jó érzés volt a teljes személyzet hozzáállása gyermekeimhez, példa értékű empátiás készséggel rendelkezik a szálloda összes dolgozója. Minden kívánságunkat teljesítették és maximálisan tolerálták gyermekeink nem mindennapi viselkedését. Minden tekintetben kiemelkedő a szálloda összes szolgáltatása. Külön köszönetet mondanék a Főszakács Úrnak és az étterem dolgozóinak hogy biztosították autista gyermekem különleges étkezési szokásainak kielégítését. Remélem egyszer majd újra eljutunk önökhöz, mert nincs ég egy ilyen szuper szálloda az országban mint az önöké.
  Üdvözlettel: Gurgolné Marcsa Krisztina és családja.
  Wellness Hotel Gyula
  2014-08-28 11:14:35
  Kedves Gurgolné Marcsa Krisztina! Nagyon köszönjük a kedves szavakat! Családbarát szállodaként igyekszünk mindig Vendégeink kedvében járni. Bízunk benne, hogy hamarosan ismét ellátogatnak hozzánk! Üdvözlettel: Családi Wellness Hotel Gyula
 • Kudlacsek Lilla
  2014. 07. 20. 19:36
  Tisztelt Szálloda!
  Férjemmel voltunk Önöknél egy napot és csodálatosan éreztük magunkat. Kiváló volt az étkezés, a fogadtatás és a wellness is. Csodálatos szobával és környezettel. Külön feltöltődés volt, hogy a szálloda alkalmazottjai mindig mosolyogva fogadtak minket. Barátságos és gyönyörű hely. Már alig várjuk, hogy ismételten szállodájuk kényelmét és vendég szeretetét élvezhessük. Legközelebb már kisfiunkat is szeretnénk magunkkal vinni miután már megbizonyosodtunk, hogy ez a szálloda igazán család és gyermek barát.Ősszel ismételten találkozunk, vagy hamarabb :)

  Üdvözlettel:Piroskáné Kudlacsek Lilla és Piroska Róbert
 • Hadnagy család
  2014. 07. 18. 22:38
  Tisztelt Hotel tulajdonos és dolgozók!
  Családommal 1 hetet töltöttünk Önöknél 9 éves kislányukkal. A szállodáról csak jó dolgokat tudunk elmondani. Csodálatos környezet, végtelenül kedves, gyors, tisztelettudó személyzettel a pincérektől a takarító személyzetig. Minden kifogástalan volt. Tisztaság, ételválaszték, gyermek kikapcsolódás, wellnes. Köszönjük ezt a csodás hetet. 350 km-t tettünk meg idáig, de nem bántuk meg. A város is nagyon lenyűgöző, tiszta, rendezett.
 • Jakubecz Erika
  2014. 06. 30. 21:08
  Tisztelt Szálloda!

  Két kis gyermekünkkel töltöttünk Önöknél néhány napot, és nagyon jól éreztük magunkat. Külön köszönjük, hogy részemre biztosítottak gluténmentes,- a férjemnek vegetáriánus étkezést, mindezt finom és változatos ételekkel.
  A szálloda tiszta, rendes, az alkalmazottak mind kedvesek és segítőkészek.
  Csak ajánlani tudom mindenkinek!

  Üdvözlettel:
  Jakubecz Erika

Akciós Ajánlatok

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön elsőként szállodánk ajánlatairól, akcióiról, legyen Ön is azok között, akiket az elsők között tájékoztatunk a hotel aktualitásairól, változásairól, időszakos nyereményjátékainkról.