Vendégkönyv

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Nevem, e-mail címem és vendég véleményem megadásával hozzájárulok adataim rögzítéséhez és a www.wellnesshotelgyula.hu weboldalon történő megjelenítéséhez.
 
Vendégkönyv bejegyzések

 • Marczis András
  2015. 05. 19. 12:48
  Tisztelt Wellness Hotel!

  4 napot (3 éjszakát ) töltöttünk Önöknél.
  Nagyon jól éreztük magunkat és szeretnénk még egyszer megköszönni a kedvességet, segítőkészséget, vendégszeretetet. A szálloda dolgozói (a recepciósoktól kezdve, a pincérek, szakácsokon át a takarítónőkig mindenki előtt "le a kalappal") Az ételek nagyon finomak voltak, a wellness is rendben volt, a szoba jól felszerelt, tiszta és kényelmes, külön megható és figyelmes volt a pezsgő, amit kaptunk ajándékként a házasságkötésünkre... Szóval minden nagyon jó volt, köszönjük szépen!!!
  Fogunk még találkozni. :)

  Üdvözlettel:
  Budai Anna és Marczis András
  Wellness Hotel Gyula
  2015-06-30 16:59:40
  Köszönjük az értékelést, örülünk, hogy elégedettek voltak szolgáltatásainkkal és a személyzettel. Reméljük, hogy a jövőben újra a vendégeink között köszönthetjük Önöket. Üdvözlettel: Wellness Hotel Gyula**** superior
 • Baksa Ferenc
  2015. 03. 10. 17:49
  2 éjszakát töltöttünk el Önöknél, 2015.03.08-03.10-ig.
  Jelenleg tervezzük hogy jövőre is megyünk, némileg kibővült létszámmal, és nem két éjszakára.Azt hiszem ez mindent elmond a szálloda minőségéről,az árakról, az ott dolgozók hozzáállásáról.
  Az étkezésekről nem kívánok hosszan írni, csak annyit hogy aki nem járt ott annak ki KELL próbálnia az ott elkészített minden étket.

  Üdvözlettel, és köszönettel:
  Baksa Ferenc, és Baksáné Szedlák Enikő
  Wellness Hotel Gyula
  2015-06-30 17:02:31
  Kedves Vendégeink! Köszönjük a pozitív visszajelzéseket, örömmel olvastuk, hogy maximálisan elégedettek voltak szállodánkkal és a személyzettel is. Bízunk benne, hogy hamarosan visszatérő vendégekként köszönthetjük Önöket!
 • Császár Béla
  2015. 02. 08. 10:43
  Nagyszerű három éjszakát töltöttünk Önöknél. Bátran fogjuk ajánlani minden ismerősünknek az Önök szolgáltatásait.
  Wellness Hotel Gyula
  2015-06-30 17:03:28
  Köszönjük a kedves szavakat, örülünk annak, hogy elégedetten gondolnak vissza a nálunk eltöltött napokra! Megköszönjük, ha ajánlanak ismerősöknek, barátoknak! Visszavárjuk Önöket!
 • Szabó József
  2015. 02. 01. 17:24
  Tisztelt Wellness Hotel!

  2 éjszakát töltöttünk Önöknél a napokban.
  Szeretném megköszönni a felejthetetlen élményt.
  A szálloda dolgozói nagyon figyelmesek,barátságosak,segítőkészek.
  Kulináris élvezetekben nehezen felejthető e pár nap.
  Szerintem sokan így vannak ezzel.Bőséges választék,nagyon finom ízek.
  A wellness részleg is kitesz magáért.
  Igaz mi nem gyerekekkel mentünk,de az egész hely sugallja a családcentrikusságot.

  Mindenkinek csak ajánlani tudjuk.

  Üdvözlettel,Szabó József
  Wellness Hotel Gyula
  2015-06-30 17:06:18
  Kedves Vendégeink! Személyzetünk minden tagja azon szorgoskodik, hogy a nálunk pihenő Vendégek hasonló élményekkel és véleménnyel távozzanak tőlünk! Köszönjük, hogy a Vendégeink voltak! Üdvözlettel: Wellness Hotel Gyula**** superior
 • Nemes Dia
  2015. 01. 25. 21:18
  Szeretném megköszönni Önöknek, hogy kislányunk 9. születésnapját felejthetetlenné tették. Nagyon készségesen segítettek megszervezni a meglepetés-tortát, annak átadását. Kislányunknak könnyek csillogtak a szemében a meghatottságtól. Nagyon jól éreztük magunkat szállodájukban. A személyzet figyelmes, segítőkész, a tisztaság példaértékű, az ételek is kiválóak! Köszönjük.
  Wellness Hotel Gyula
  2015-06-30 17:07:27
  Kedves Vendégeink! Köszönjük szépen a dícsérő szavakat, melyet továbbítunk kollégáinknak is! Örülönk, hogy jól érezték magukat szállodánkba és bízunk benne, hogy visszatérnek hozzánk! Üdvözlettel: Wellness Hotel Gyula**** superior
 • K. O.
  2015. 01. 13. 22:12
  Tisztelt Családi Wellness Hotel Gyula Csapat!

  Nem először, és reményeim szerint nem is utoljára töltöttünk el néhány nagyszerű napot az Önök szállodájában, gyönyörű városában.

  Két kisgyermekkel számunkra fontos a tisztaság, amely Önöknél mindig adott.

  Szeretném kiemelni a játszóház személyzetét: alkalmazottaik gyermekközpontúak, kedvesek, türelmesek. Timi a nyári látogatásunkról még emlékezett is ránk, régi ismerősként köszöntött bennünket, amely különösen jól esett.

  Az étteremben mindig ízletes ételek közül választhattunk, többféle lehetőségből. Az ételeket mi minden alkalommal kiválónak találtuk, amelyért szívből gratulálok a szakácsnak!
  Az éttermi személyzet is mindig kedves és mosolygós. Gyermekközpontú hozzáállásuk példaértékű és dicséretes.

  A játszóház és a hotel saját medencés részlege rossz időben is tökéletes és színes kikapcsolódást biztosít - és nem utolsósorban a gyerekek végtelen mozgásigényét is kielégíti. :)

  Kisgyermekes családoknak, színvonalas, megbízható szállást keresőknek jó szívvel ajánlom ezt a hotelt!

  További jó munkát kívánva tisztelettel,

  K. O.
  Wellness Hotel Gyula
  2015-06-30 17:02:03
  Kedves Vendégeink! Köszönjük a pozitív visszajelzéseket, örömmel olvastuk, hogy maximálisan elégedettek voltak szállodánkkal és a személyzettel is. Bízunk benne, hogy hamarosan visszatérő vendégekként köszönthetjük Önöket!
 • Zoli
  2015. 01. 10. 00:26
  Tisztlet Wellness Hotel!
  3 napot töltöttünk el családommal és barátainkkal Önöknél. Nagyon figyelmes, udvarias kiszolgálásban volt részünk. A büféétkeztetéstől egy kicsit tartottunk, de messze felülmúlta várakozásainkat: nagyon sokféle lehetőségből finamabbnál finomabb és különleges ételeket fogyszathattunk.
  Köszönjük szépen a szálloda összes munkatársának a figyelmességet és a kedvességüket.
  Családok részére csak ajánlani tudom:)
  Üdv Zoli
  Wellness Hotel Gyula
  2015-06-30 17:01:13
  Köszönjük az értékelést, örülünk, hogy elégedettek voltak szolgáltatásainkkal és a személyzettel. Reméljük, hogy a jövőben újra a vendégeink között köszönthetjük Önöket. Üdvözlettel: Wellness Hotel Gyula**** superior
 • Sikorszkiné Andrea
  2014. 11. 24. 21:04
  Tisztelt Szálloda!
  Köszönjük a szálloda összes dolgozójának azt a csodálatos 3 napot amit eltölthettünk a gyermekeinkkel. Már másodjára jártunk önöknél és nem csalódtunk, bárkinek szível ajánlom nagyon kedves és segítőkész a személyzet, patyolat tisztaság, fenséges ételek, kitűnő wellness. Nagyon családbarát, az a 3 nap úgy elszaladt hogy észre sem vettük, de jövőre visszatérünk.
  Üdv: Sikorszkiné Andrea és családja
  Wellness Hotel Gyula
  2015-06-30 17:00:48
  Köszönjük az értékelést, örülünk, hogy elégedettek voltak családbarát szolgáltatásainkkal és a személyzettel. Reméljük, hogy a jövőben újra a vendégeink között köszönthetjük Önöket. Üdvözlettel: Wellness Hotel Gyula**** superior
 • Kurunczi Orsolya
  2014. 11. 15. 11:42
  Tisztelt Szálloda!

  Köszönjük szépen azt a 3 csodálatos napot, amit Önöknél tölthettünk a párommal!
  Csakis csupa szépet és jót tudok írni a szállodáról, ugyanis mindennel maximálisan meg voltunk elégedve. Az egész szálloda gyönyörű és modern, a szoba nagyon szép és tiszta volt, az ételek fantasztikusan finomak és a választék is bőséges volt. A személyzet kedves és segítőkész. A wellness részleg is szép, tiszta volt. Tényleg maximálisan meg voltunk elégedve mindennel; úgy elrepült a 3 nap, hogy észre sem vettük.
  Csupa jó élményekkel tértünk haza és biztosan ajánlani fogjuk ismerőseinknek a szállodát.
  Nagyon reméljük, hogy a közeljövőben ismét lesz lehetőségünk ellátogatni Önökhöz.

  Üdvözlettel: Kurunczi Orsolya és Tóth Péter
 • Pelcz Beatrix
  2014. 11. 02. 14:39
  Szeretnék még egyszer megköszönni a szálloda összes dolgozójának, hogy felejthetetlen é tették számunkra az itt töltött 4 napot. Egy hely ahol mindenki mosolyog és kedves. Már el is határoztuk a családdal, hogy együtt visszatérünk.

Akciós Ajánlatok

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön elsőként szállodánk ajánlatairól, akcióiról, legyen Ön is azok között, akiket az elsők között tájékoztatunk a hotel aktualitásairól, változásairól, időszakos nyereményjátékainkról.