Vendégkönyv

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Nevem, e-mail címem és vendég véleményem megadásával hozzájárulok adataim rögzítéséhez és a www.wellnesshotelgyula.hu weboldalon történő megjelenítéséhez.
 
Vendégkönyv bejegyzések

 • Moravitzky Ervin
  2015. 07. 12. 00:00 (Bonyhád)
  Csodálatos a szálloda. Tökéletes volt az ellátás és a kiszolgálás. Nagyon jól éreztük magunkat, köszönünk mindent!
  Wellness Hotel Gyula
  2015-07-29 12:08:46
  Kedves Vendégeink! Kedves Vendégeink! Nagyon örülünk, hogy jól érezték magukat szállodánkban! Örülünk, hogy elégedetten távoztak és bízunk benne, hogy visszatérnek még hozzánk! Üdvözlettel: a szálloda csapata!
 • Domján család
  2015. 07. 02. 00:00
  Most jártunk először itt de ez az élmény csodálatos volt. A szobák, a kiszolgálás, a személyzet mind fantasztikus volt. Mi felnőttek és a gyerek is nagyon jól éreztük magunkat. A mosolygós személyzet, a csodálatos ételek mind felülmúlták elképzelésemet. Ha van rá lehetőségünk, biztosan visszatérünk ide!
  Wellness Hotel Gyula
  2015-07-29 12:08:01
  Kedves Vendégeink! Köszönjük, örülünk, hogy mindennel maximálisan elégedettek voltak. Reméljük, hogy a jövőben újra a vendégeink között köszönthetjük Önöket. Üdvözlettel: a szálloda csapata!
 • Varga István
  2015. 06. 30. 15:48
  Június közepén két éjszaka/3 napot töltöttünk a szállodában és közben az osztálytalálkozónk helyszíne is volt a földszinti étterem. Az 1966 - ban (49 éve) végzett miskolci Bláthy Ottó Villamosenergiaipari Technikum "öregdiákjai" és a magam nevében is gratulálok az eredményekhez és köszönetet mondok a kifogástalan körülményekért és - szolgáltatásért a szálloda valamennyi alkalmazottjának és vezetésének.
  Tisztelettel:
  V.I.
  Wellness Hotel Gyula
  2015-06-30 16:57:11
  Kedves Vendégeink! Személyzetünk minden tagja azon szorgoskodik, hogy a nálunk pihenő Vendégek hasonló élményekkel és véleménnyel távozzanak tőlünk! Köszönjük, hogy a Vendégeink voltak! Üdvözlettel: Wellness Hotel Gyula**** superior
 • Karalyosné Varga Anikó
  2015. 06. 04. 21:51
  Tisztelt Wellness Hotel Gyula!

  2 éjszakát töltöttük Önöknél. Felejthetetlen élményekkel tértünk haza. Szolgáltatásaikkal maximálisan elégedettek voltunk. Ezúton szeretném megköszönni,hogy kiemelt figyelmet fordítottak gluténmentes étkezésemre.
  Terveink között szerepel,hogy jövőre ismét megyünk.
  Üdvözlettel: Anikó
  Wellness Hotel Gyula
  2015-06-30 16:57:28
  Kedves Vendégeink! Személyzetünk minden tagja azon szorgoskodik, hogy a nálunk pihenő Vendégek hasonló élményekkel és véleménnyel távozzanak tőlünk! Köszönjük, hogy a Vendégeink voltak! Üdvözlettel: Wellness Hotel Gyula**** superior
 • J.K. & F.H.
  2015. 06. 04. 12:52
  Tisztelt Wellness Hotel!

  Párommal nagyon szeretünk wellnessezni, de vegetáriánusokként problémát jelent a megfelelő hely megtalálása.
  Az Önök szállodájában 4 éjszakát töltöttünk, és maximálisan elégedettek voltunk! A szoba - és a teljes szálloda - tiszta, igényesen kialakított és kényelmes volt, a wellness részleg (annak ellenére, hogy ottlétünk idejére esett az élménymedence éves karbantartása - amit a meghirdetettnél hamarabb elvégeztek!) minden igényt kielégítő, a személyzet nagyon kedves és megfelelően közvetlen. És amit végre megtaláltunk Önöknél: a gasztronómiai kínálat felülmúlta az elvárásainkat! Ezúton is köszönjük, hogy egyes esetekben külön nekünk készítettek valamilyen változatos, ízletes fogást!
  Az Önöknél töltött idő valódi kikapcsolódást jelentett számunkra, ajánlani fogjuk a szállodát ismerőseinknek is!

  Üdvözlettel és köszönettel,
  J. Krisztián és F. Hajnalka
  Wellness Hotel Gyula
  2015-06-30 16:58:41
  Köszönjük az értékelést, örülünk, hogy elégedettek voltak családbarát szolgáltatásainkkal és a személyzettel. Reméljük, hogy a jövőben újra a vendégeink között köszönthetjük Önöket. Üdvözlettel: Wellness Hotel Gyula**** superior
 • Marczis András
  2015. 05. 19. 12:48
  Tisztelt Wellness Hotel!

  4 napot (3 éjszakát ) töltöttünk Önöknél.
  Nagyon jól éreztük magunkat és szeretnénk még egyszer megköszönni a kedvességet, segítőkészséget, vendégszeretetet. A szálloda dolgozói (a recepciósoktól kezdve, a pincérek, szakácsokon át a takarítónőkig mindenki előtt "le a kalappal") Az ételek nagyon finomak voltak, a wellness is rendben volt, a szoba jól felszerelt, tiszta és kényelmes, külön megható és figyelmes volt a pezsgő, amit kaptunk ajándékként a házasságkötésünkre... Szóval minden nagyon jó volt, köszönjük szépen!!!
  Fogunk még találkozni. :)

  Üdvözlettel:
  Budai Anna és Marczis András
  Wellness Hotel Gyula
  2015-06-30 16:59:40
  Köszönjük az értékelést, örülünk, hogy elégedettek voltak szolgáltatásainkkal és a személyzettel. Reméljük, hogy a jövőben újra a vendégeink között köszönthetjük Önöket. Üdvözlettel: Wellness Hotel Gyula**** superior
 • Baksa Ferenc
  2015. 03. 10. 17:49
  2 éjszakát töltöttünk el Önöknél, 2015.03.08-03.10-ig.
  Jelenleg tervezzük hogy jövőre is megyünk, némileg kibővült létszámmal, és nem két éjszakára.Azt hiszem ez mindent elmond a szálloda minőségéről,az árakról, az ott dolgozók hozzáállásáról.
  Az étkezésekről nem kívánok hosszan írni, csak annyit hogy aki nem járt ott annak ki KELL próbálnia az ott elkészített minden étket.

  Üdvözlettel, és köszönettel:
  Baksa Ferenc, és Baksáné Szedlák Enikő
  Wellness Hotel Gyula
  2015-06-30 17:02:31
  Kedves Vendégeink! Köszönjük a pozitív visszajelzéseket, örömmel olvastuk, hogy maximálisan elégedettek voltak szállodánkkal és a személyzettel is. Bízunk benne, hogy hamarosan visszatérő vendégekként köszönthetjük Önöket!
 • Császár Béla
  2015. 02. 08. 10:43
  Nagyszerű három éjszakát töltöttünk Önöknél. Bátran fogjuk ajánlani minden ismerősünknek az Önök szolgáltatásait.
  Wellness Hotel Gyula
  2015-06-30 17:03:28
  Köszönjük a kedves szavakat, örülünk annak, hogy elégedetten gondolnak vissza a nálunk eltöltött napokra! Megköszönjük, ha ajánlanak ismerősöknek, barátoknak! Visszavárjuk Önöket!
 • Szabó József
  2015. 02. 01. 17:24
  Tisztelt Wellness Hotel!

  2 éjszakát töltöttünk Önöknél a napokban.
  Szeretném megköszönni a felejthetetlen élményt.
  A szálloda dolgozói nagyon figyelmesek,barátságosak,segítőkészek.
  Kulináris élvezetekben nehezen felejthető e pár nap.
  Szerintem sokan így vannak ezzel.Bőséges választék,nagyon finom ízek.
  A wellness részleg is kitesz magáért.
  Igaz mi nem gyerekekkel mentünk,de az egész hely sugallja a családcentrikusságot.

  Mindenkinek csak ajánlani tudjuk.

  Üdvözlettel,Szabó József
  Wellness Hotel Gyula
  2015-06-30 17:06:18
  Kedves Vendégeink! Személyzetünk minden tagja azon szorgoskodik, hogy a nálunk pihenő Vendégek hasonló élményekkel és véleménnyel távozzanak tőlünk! Köszönjük, hogy a Vendégeink voltak! Üdvözlettel: Wellness Hotel Gyula**** superior
 • Nemes Dia
  2015. 01. 25. 21:18
  Szeretném megköszönni Önöknek, hogy kislányunk 9. születésnapját felejthetetlenné tették. Nagyon készségesen segítettek megszervezni a meglepetés-tortát, annak átadását. Kislányunknak könnyek csillogtak a szemében a meghatottságtól. Nagyon jól éreztük magunkat szállodájukban. A személyzet figyelmes, segítőkész, a tisztaság példaértékű, az ételek is kiválóak! Köszönjük.
  Wellness Hotel Gyula
  2015-06-30 17:07:27
  Kedves Vendégeink! Köszönjük szépen a dícsérő szavakat, melyet továbbítunk kollégáinknak is! Örülönk, hogy jól érezték magukat szállodánkba és bízunk benne, hogy visszatérnek hozzánk! Üdvözlettel: Wellness Hotel Gyula**** superior

Akciós Ajánlatok

Újranyitási
Tájékoztató

Vendégfogadási Tájékoztató

A Kormány döntésének értelmében szállodánk 2020. november 10. – 2021. április 30. között nem fogadhat turistákat.Minden olyan vendégünknek, akinek a fenti időszakra van rögzített foglalása türelmét kérjük, kolléganőink hamarosan felveszik Önökkel a kapcsolatot.
Ha április 15. utáni időpontra tervezte pihenését, kérjük még várjon az átfoglalással.
Amennyiben a helyzet ismét engedi a folyamatos és zavartalan üzemelést, akkor erről kommunikációs csatornáinkon értesíteni fogjuk Önöket rögtön!Készen állunk, hogy újra nyissunk, amint a szabályozások lehetővé teszik. Mindenkinek kívánunk kitartást és egészséget ebben az embertpróbáló időszakban.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK »