•  
    Aqua Zumba
    Hetente kétszer a Wellness Oázisban
Akadálymentes verzió
Szobafoglalás:
06 66 463 522

hotelstarsSzállodánk Békés megye első és egyetlen négycsillag superior szállodája hivatalosan! 2016-ban ismét megkapta szállodánk a Hotelstars Union négycsillag superior minősítést!

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége szálloda minősítő rendszere 2009. decembere óta alkalmazza a Hotelstars Union által már 13 tagországban harmonizált és egységes minősítő rendszert. A Wellness Hotel Gyula**** Superior szálloda 2011-ben Békés megyében először szerezte meg a négycsillag superior szállodai minősítést. 2016. évben szállodánk megújítatta a négycsillag superior Hotelstars Union minősítését, amely a szálloda minden részlegére és szolgáltatására kiterjedt. Az új minősítésnek köszönhetően a Wellness Hotel Gyula**** Superior újabb 3 évre kiérdemelte a védjegy használatot, mely garanciát jelent a szolgáltatásaink magas színvonalára.


Általános szállás információk:

Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy 2016. január 1-től városunkban az idegenforgalmi adó 450,- Ft / felnőtt / éj díjra módosúl (18 éves kortól fizetendő).

ELINDULT A WELLNESS SZÁLLODA TÖRZSVENDÉG PROGRAMJA!

• Parkolás díja:

- szálloda utcájában szállodai parkoló bérlettel: 1.020,- Ft / autó / éj
- szálloda utcájában napi jeggyel: 1.080,- Ft / autó / éj
- zárt és kamerával megfigyelt udvari parkoló: 1.500,- Ft / autó / éj
- a szálláshely kamerával megfigyelt mélygarázsa: 1.900-, Ft / autó / éj

Kérjük kedves Vendégeinket, hogy parkolási igényüket a szobafoglaláskor előre jelezni szíveskedjenek, mert saját parkolónk és szállodai parkoló bérlet korlátozottan áll rendelkzésre! Amennyiben saját parkolóinkban már nem tudunk helyet biztosítani és parkoló bérletünk is elfogyott, akkor a szálloda utcájában lehet parkolni napi jeggyel, melynek díja 1.080,- Ft / autó / nap. 

Gyermekkedvezmény:

- Gyermekek részére hétvégi szállás felárat nem számolunk fel, pótágyon történő elhelyezés esetén.

- Pótágy áraink:

~ 1 éves kor alatt grátisz
~ 1-3 éves kor között 3.900,- Ft / fő / éj
~ 3-6 éves kor között 5.900,- Ft / fő / éj
~ 6 éves kor fölött 7.900,- Ft / fő / éj

*A gyermek pótágy ára a szállás és a büféreggeli, 2 fogásos wellness ebéd valamint a büfévacsora mellett tartalmazza a játszóház (szivacssarok labdatengerrel, labirintus és ugrálóvár csúszdával és labdatengerrel) használatát 3 év alatt szülői, 3 év fölött gyermekfelügyelettel.

* Classic szobatípusban egy babaágy elhelyezésére van lehetőség, superior szobatípusban egy pótágy és maximum további egy babaágy helyezhető el.

• Check in /szoba elfoglalása - érkezés napján 15:00 órától.
• Check out /szoba elhagyása, - utazás napján 11:00 óráig.

• Büfé reggeli: 07:00 - 10:00 között az I. emeleti Büfé étteremben

• 2 fogásos wellness ebéd: 12:00 - 15:00 között az I. emeleti Büfé étteremben

Az ebéd tartalmaz: 1 féle levest, 2 féle főételt, salátabár.

Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy a Teljes panzióban szereplő 2 fogásos wellness ebédet érkezés napján és a távozás napja előtti napokon biztosítunk 12:00 - 15:00 között. Távozás napján nem tudjuk biztosítani Vendégeinknek a 2 fogásos wellness ebédet.

 Büfé vacsora: 18:00 - 20:30 között az I. emeleti Büfé étteremben
• Elfogadott bankkártya típusok: Visa, Master Card, Maestro
• Szállodánk SZÉP Kártya elfogadóhely: MKB, OTP, K&H
• Szobakapacitás:

Classic kétágyas szoba:            - 2 fő + maximum 1 db babaágy vagy 1 db pótágy
Superior kétágyas szoba:          - 2 fő + maximum 1 db babaágy és 1 db pótágy
Junior Lakosztály
(nappali + hálószoba)               - 2 fő + maximum 3 db pótágy
Deluxe Lakosztály
(nappali + 2 hálószoba)            - 4 fő + maximum 3 db pótágy

Megjegyzés: A szállás pótágyai méretükből adódóan, felnőtt vendégeink részére is komfortos pihenést biztosítanak.

• Háziállat:

Szállodánk háziállatokat nem fogad.

Fogyatékkal élő személyek esetében, az Országos Képzési Jegyzékben szereplő habilitációs kutyakiképző szakképesítéssel rendelkező segítő kutyákat fogadunk, melynek díja: 6.000,- Ft / segítő kutya / éj (takarítási díjat tartalmazza).

• Wellness Oázis

Wellness részlegünkben lévő szolgáltatásaink nem akadálymentesítettek a kerekesszékes Vendégeink részére.

• Értéktárgyak, készpénz kezelése:

Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy szállodánk semmilyen felelősséget nem vállal a szállodában eltűnt értéktárgyakért, készpénzért. Ajánljuk kedves Vendégeinknek, hogy értéktárgyaikat a szobaszéfben tárolják, vagy a recepción adják le megőrzésre.

Ajánljuk napi kétszeri belépésre jogosító füdőbelépőt a gyulai Várfürdőbe, mellyel az úszómedencéken és a gyógyfürdő részlegen felül igénybe vehető a Várfürdő wellness centruma is, ahol korlátlanul használható élménymedence, szauna medence, ülőpados hidromasszázs, nyakzuhany, fekvőpados masszázs, sodrófolyosó, szauna. A belépő ára: 2.000,- Ft/felnőtt/nap és 1.700,- Ft/diák-nyugdíjas/nap.

Aqua Palota belépőjegy ára (Aqua Palota, gyógy- és strandfürdő, uszodák) - napi kétszeri belépéssel: 3.840,- Ft/fő/nap és 3.090,- Ft/diák-nyugdíjas/nap.

A Várfürdő belépőket szállodánk recepcióján megvásárolhatják.

Napi szobaáraink kiemelt időszakokban nem foglalhatóak. 

Kiemelt időszakok: 2017.04.11-19.; 2017.04.28-05.01.; 2017.06.02-05.;  2017.06.05-08.27., 2017.10.20-10.23.; 2017.10.29-11.05.; Téli szünet, Karácsony, Szilveszter.


A Wellness Hotel Gyula **** Superior foglalási és lemondási feltételei

A foglalás és ajánlatkérés formája

Jelen foglalási, módosítási és lemondási feltételek kizárólag egyéni (maximum 5 db szoba együttes foglalása) foglalásokra vonatkoznak. Minimum 6 db szoba együttes foglalása csoportfoglalásnak minősül, melyre egyedi foglalási, módosítási és lemondási feltételek vonatkoznak.

A Wellness Hotel Gyula **** Superior szálláshelyfoglalást kizárólag e-mailben, online foglalási rendszeren keresztül fogad el.

A vendégek kapcsolatfelvételének megkönnyítése érdekében a Wellness Hotel Gyula **** Superior szállodafoglalási rendszert üzemeltet, amely megtalálható honlapunk (www.wellnesshotelgyula.hu) főoldalán.
Kérjük, a foglalni szándékozó vendégeket, hogy a foglalási rendszerben kért minden adatot pontosan és értelemszerűen kitölteni szíveskedjenek, különös tekintettel az elérhetőségek (telefonszám, e-mail cím és postázási cím) helyes megadására.

A foglalásban megadott adatok helyessége a vendég felelőssége. Amennyiben a vendég a foglalásban megadott telefonszámon, illetve e-mail címen nem elérhető, vagy az elérhetőség helytelennek bizonyul és így nincs lehetőség a foglalás megerősítésére, a Wellness Hotel Gyula **** Superior szálloda fenntartja a foglalás törlésének jogát, mellyel az elszállásolásra vonatkozó igény is megszűnik. 
Kérjük vendégeinket, hogy a szálláshellyel kapcsolatos bármilyen kérésüket a „Megjegyzés” rovatba írják be. Kérjük azon vendégeinket, akik gyermek(ek)kel érkeznek, hogy a gyermek(ek) életkorát helyesen válasszák ki.

Az e-mail útján történő foglalás esetén is kérjük az online foglalási rendszerben kért adatokat megadni: név, telefonszám, postacím, e-mail cím. Telefonon keresztül csak tájékoztatást tudunk adni. 
A vendég a szállásfoglalásával elismeri, hogy a foglalási és lemondási feltételeket megismerte, és azokat elfogadja!

Ajánlatkérés esetén a Wellness Hotel Gyula **** Superior szálloda az összeállított ajánlatot írásban küldi el a vendég részére, mely nem minősül visszaigazolásnak. Az ajánlat elfogadásának írásban történő megerősítése esetén, a foglalás visszaigazolásának elküldés után válik véglegessé. 


Minimum foglalható éjszakák száma

Az aktuális csomagajánlataink a megjelölt minimum foglalható éjszakák számánál kevesebb éjszakára nem foglalhatóak. Kérjük, minden esetben vegyék figyelembe a megjelölt minimum éjszakák számát, különös tekintettel a kiemelt időszakokra.

Kiemelt időszakok 2017-ben:  2017.04.11-19.; 2017.04.28-05.01.; 2017.06.02-05.;  2017.06.05-08.27., 2017.10.20-10.23.; 2017.10.29-11.05.; 

; Téli szünet 2017.; Karácsony 2017.; Szilveszter 2017. között.

Értéktárgyak, készpénz kezelése:

Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy szállodánk semmilyen felelősséget nem vállal a szállodában eltűnt értéktárgyakért, készpénzért. Ajánljuk kedves Vendégeinknek, hogy értéktárgyaikat a szobaszéfben tárolják, vagy a recepción adják le megőrzésre.


Foglalófizetés

Jelen foglaló fizetési feltételek kizárólag egyéni (maximum 5 db szoba együttes foglalása) foglalásokra vonatkoznak. Minimum 6 db szoba együttes foglalása csoportfoglalásnak minősül, melyre egyedi foglaló fizetési feltételek vonatkoznak.

A Wellness Hotel Gyula **** Superior szálloda 2017.01.01-2017.12.31-ig minden egyéni vendég foglalása esetén 50% foglalót kér a szálloda.

A Wellness Hotel Gyula****Superior szálloda 2017.01.01-2017.12.31-ig utazási irodák esetében 100% foglalót kér.

A foglaló fizetésének határidejét a visszaigazolás tartalmazza az alábbiak szerint:

Foglaló fizetése:
- amennyiben 60 naptári napnál rövidebb időintervallumon belül van a foglalás dátuma az érkezés dátumához képest, akkor a foglaló a foglalástól számított 5 naptári napon belül fizetendő a Hotel Gyula Kft. részére
- amennyiben 60 – 180 naptári nap közötti időintervallumon belül van a foglalás dátuma az érkezés dátumához képest, akkor a foglaló a foglalástól számított 15 naptári napon belül fizetendő a Hotel Gyula Kft. részére
- amennyiben 180 naptári napon kívül van a foglalás dátuma az érkezés dátumához képest, akkor a foglaló a foglalástól számított 30 naptári napon belül fizetendő a Hotel Gyula Kft. részére 

Foglalót kizárólag készpénzben, banki átutalás, illetve rózsaszínű postai csekken történő feladás útján, valamint SZÉP kártyával (az 5 munkanapos átfutási idő miatta bizonylat e-mailben való elküldésével) tudjuk elfogadni. 
 

A foglalót banki átutalással az alábbi bankszámla számra kell befizetni:

Figyelem! Új bankszámlaszámunk van!

Hotel Gyula Kft.
5700 Gyula, Part u. 5.

OTP Bank Nyrt.
Bankszámla szám: 11733027-20054324
Nemzetközi bankszámlaszámunk/ IBAN: HU23 1173 3027 2005 4324 0000 0000
BIC (SWIFT) kód: OTPVHUHB

A foglalás teljesítéséről visszaigazolást küldünk a megadott e-mail címre. 
A foglalás kizárólag a kért foglaló határidőig történő beérkezése esetén válik érvényessé/véglegessé! 
A közlemény rovatban kérjük, tüntesse fel a foglaló személy nevét a foglalási számot, valamint a telefonos elérhetőséget.
A foglalón túl fennmaradó összeg a helyszínen érkezéskor fizetendő!


Lemondási-módosítási feltételek 2017.01.01-2017.06.02.; és 2017.08.27-2017.12.22. időszakban a kiemelt időszakok kivételével: 2017.04.11-19.; 2017.04.28-05.01.; 2017.06.02-05.;  2017.06.05-08.27., 2017.10.20-10.23.; 2017.10.29-11.05.; Téli szünet, Karácsony, Szilveszter.

Jelen módosítási és lemondási feltételek kizárólag egyéni (maximum 5 db szoba együttes foglalása) foglalásokra vonatkoznak. Minimum 6 db szoba együttes foglalása csoportfoglalásnak minősül, melyre egyedi módosítási és lemondási feltételek vonatkoznak.

1-2 szoba foglalása esetén:

Amennyiben az egyéni Vendég legkésőbb érkezés előtt 2 nappal írásban jelzi, hogy lemondja foglalását, a befizetett foglaló teljes összege a lemondást követő 6 hónapon belül, helyek függvényében felhasználható legalább ugyanolyan értékű foglalásnál vagy visszautalásra kerül.

Visszautalás esetén, a foglaló összegének bruttó 2%-a foglaló kezelési költségként felszámításra kerül, ezen költséggel csökkentett összeget utaljuk vissza a Vendégnek.

Amennyiben a vendég az érkezés előtt 2 napon belül nem jelzi írásban, hogy lemondja foglalását, akkor a szálloda a befizetett foglalót lelakottnak tekinti. A vendég által befizetett foglaló a szálloda tulajdonába kerül, a szálloda a befizetett foglalóért cserébe nem nyújt szolgáltatást.

3-5 szoba együttes foglalása esetén:

Amennyiben az egyéni Vendég legkésőbb érkezés előtt 14 nappal írásban jelzi, hogy lemondja foglalását, a befizetett foglaló teljes összege a lemondást követő 6 hónapon belül, helyek függvényében felhasználható legalább ugyanolyan értékű foglalásnál vagy visszautalásra kerül.

Visszautalás esetén, a foglaló összegének bruttó 2%-a foglaló kezelési költségként felszámításra kerül, ezen költséggel csökkentett összeget utaljuk vissza a Vendégnek.

Amennyiben a vendég az érkezés előtt 14 napon belül nem jelzi írásban, hogy lemondja foglalását, akkor a szálloda a befizetett foglalót lelakottnak tekinti. A vendég által befizetett foglaló a szálloda tulajdonába kerül, a szálloda a befizetett foglalóért cserébe nem nyújt szolgáltatást.


Lemondási-módosítási feltételek a kiemelt időszakokban: 2017.04.11-19.; 2017.04.28-05.01.; 2017.06.02-05.;  2017.06.05-08.27, 2017.10.20-10.23.; 2017.10.29-11.05.; Téli szünet, Karácsony, Szilveszter.

Jelen módosítási és lemondási feltételek kizárólag egyéni (maximum 5 db szoba együttes foglalása) foglalásokra vonatkoznak. Minimum 6 db szoba együttes foglalása csoportfoglalásnak minősül, melyre egyedi módosítási és lemondási feltételek vonatkoznak.

Amennyiben az egyéni Vendég legkésőbb érkezés előtt 20 nappal írásban jelzi, hogy lemondja foglalását, a befizetett foglaló teljes összege a lemondást követő 6 hónapon belül, helyek függvényében felhasználható legalább ugyanolyan értékű foglalásnál vagy visszautalásra kerül.

Visszautalás esetén, a foglaló összegének bruttó 2%-a foglaló kezelési költségként felszámításra kerül, ezen költséggel csökkentett összeget utaljuk vissza a Vendégnek.

Amennyiben a vendég az érkezés előtt 20 napon belül nem jelzi írásban, hogy lemondja foglalását, akkor a szálloda a befizetett foglalót lelakottnak tekinti. A vendég által befizetett foglaló a szálloda tulajdonába kerül, a szálloda a befizetett foglalóért cserébe nem nyújt szolgáltatást.


Közvetítők által értékesített foglalásokra vonatkozó feltételek

A Wellness Hotel Gyula **** Superior szálláshelyeit értékesítő más fórumok közvetítésével (online szállásfoglaló portálok és utazási irodák) érkező vendégekre is a jelen foglalási és lemondási feltételek érvényesek. 
Más értékesítési csatornákon található és a szálloda saját honlapján (www.wellnesshotelgyula.hu) található adatok különbözősége esetén minden esetben a szálloda saját honlapján található információk irányadóak. Ezek különbözőségéért, az ebből eredő esetleges károkért a szálloda semmilyen felelősséget nem vállal.

Felek az elszállásolási szerződésből eredő vitáikat minden esetben megkísérlik békés úton rendezni. Amennyiben a békés rendezés nem vezetne eredményre, úgy felek a viták eldöntését jogi útra terelik. Felek a jelen szerződésből eredő vitáik eldöntésére, hatáskörtől függően, a Gyulai Járásbíróság vagy a Gyulai Törvényszék kizárólagos illetékességének vetik alá magukat.

Kategóriák:
További ajánlatok: