MENÜ
Gyakornoki program
Szobafoglalás: 06 66 463 522
HU / EN / RO
Ajánlatkérés
Gyakornoki program
Aqua Zumba
Hetente kétszer a Wellness Oázisban

Az év szállása

Az év családbarát szálláshelye 20142014-ben a Wellness Hotel Gyula****superior lett az Év Családbarát Szálláshelye

2014. november 27-én ünnepélyes keretek között kiosztották az Év szállása 2014 verseny díjait. Büszkék vagyunk, hogy idén az "Év Családbarát Szálláshelye" díjat nyerte el szállodánk. Ezúton is szeretnénk meköszönni minden kedves Vendégünknek a szavazatát és bízunk benne, hogy jövőre is egy rangos elismeréssel lehetünk gazdagabbak.

2013-ban a Wellness Hotel Gyula lett az Év Szállása!logo-evszallasa

Magyarországon megrendezésre került az Év Szállása verseny, melyet a Szállás.hu portál, mint Magyarország turisztikai kulcseseménye hirdetett meg. A Szallas.hu, mint a hazai piacvezető szállásközvetítő portál első alkalommal, de hagyományteremtő céllal adta át a magyar turizmus legkiemelkedőbb minőségi díjait: Az Év Szállása, illetve Az Év Turisztikai Települése díjakat.

Összesített eredmények alapján a Wellness Hotel Gyula nyerte el az Év Szállása díjat, valamint a Minőségi díjak kategóriában is az első helyen szerepelt a 4-5 csillagos kategóriában. Emellett 2. helyezést ért el a Szakmai díjak kategóriában is!

A gyulai szálláshely képviseletében Havas István ügyvezető igazgató úr vette át a díjat.

Amennyiben Önök is elégedettek szállodánkkal, kérjük, ebben az évben is segítsenek szavazatukkal bennünket, hogy ismét mi lehessünk az Év Szállása!

Szavazatukat az alábbi linken adhatják le: http://szallas.hu/evszallasa

Segítségüket köszönjük!

Egy kép többet mond ezer szónál: